Piszcie swoje uwagi i propozycje na ten temat.....Pozdrawiam
Mecz między KK Azs Poznań vs Unia Swarzędz
Mecz między KK Azs Poznań vs Unia Swarzędz
Tak sobie pomysłałem że zbliżają sie wakacje i można by naprzykład pograć między sobą w piłke nożną albo w kosza...Miejsce i data niewiadoma...

Yo
Jaaa byłem elektrykiem...
No dobry pomysł Leszku
hahaha jak co to ja jestem za, można by zagrać tego samego dnia co będzie grill. Najpierw spotkać się w celu sportowej walki a wieczorem zmierzyć się z zielonymi przyjaciółmi
Pozdrawiam
No dobry pomysł Leszku
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
u mnie z przyczyn technicznych do konca sierpnia jakakolwiek gra odpada, no chyba ze w bierki...
pozdrowionka
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No to dalej rzucać propozycję;) po pierwsze w co gramy?
a po drugie kto wie, że będzie mógł pojawić się tego 14 lipca
Myśle, że połączyć to w jeden dzień to bardzo dobry pomysł, węc słucham propozycji grill rozpoczynamy tak około 19. więc zawody proponuje o 16-17 na boiskach TKKF Winogrady
Mamy do wyboru: tenis, piłka nozna, koszykówka i ewentualnie siatkówka 
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Łukasz-fan pisze:No to dalej rzucać propozycję;) po pierwsze w co gramy?a po drugie kto wie, że będzie mógł pojawić się tego 14 lipca
Myśle, że połączyć to w jeden dzień to bardzo dobry pomysł, węc słucham propozycji grill rozpoczynamy tak około 19. więc zawody proponuje o 16-17 na boiskach TKKF Winogrady
Mamy do wyboru: tenis, piłka nozna, koszykówka i ewentualnie siatkówka
absolutnie odpada: boiska pilkarskie i korty(statkówa chyba tez) na TKKFie sa płatne - i słono sobie liczą. no chyba, ze chcecie grac na tym pełnowymiarowym boisku - tylko, ze pewnie polowa z nas wypluje płuca po kwadransie
ja jestem za piłką nożną - baardzo dawno nie grałem, a naszla mnie chęć przy okazji mundialu.
Dario - dobry pomysł:] - ja sie wstepnie pisze na 14nastego, ale przeciez pograc mozemy juz wczesniej:D
reloaded :]
Witam
Odnotujcie to w kronikach KK, mój pierwszy wpis od dłuuugiego już czasu. Pomysł kapitalny. Najlepiej było by tego 14- stego jak mówił Łukasz. Połączyć rekreacje z integracją, strawą dla ciała i ducha. Co do tego co mamy grać - dla mnie rzecz jest jasna- kosza oczywiście - bo kochamy przecież koszykówkę. Mytek co, że baty eweentualnie dostaniemy, ale będzie śmiesznie i będzie intgracja.
Kolejna kwestia chciałbym, by wszyscy co przyjdą przyszli ze swoimi partnerkami - będzie milej będzie okazja się poznać i nie będzie trzeba się spieszyć itp. Pozatyym im więcej ludzi tym lepiej, bo weselej. Co wy na to.
Odnotujcie to w kronikach KK, mój pierwszy wpis od dłuuugiego już czasu. Pomysł kapitalny. Najlepiej było by tego 14- stego jak mówił Łukasz. Połączyć rekreacje z integracją, strawą dla ciała i ducha. Co do tego co mamy grać - dla mnie rzecz jest jasna- kosza oczywiście - bo kochamy przecież koszykówkę. Mytek co, że baty eweentualnie dostaniemy, ale będzie śmiesznie i będzie intgracja.
Kolejna kwestia chciałbym, by wszyscy co przyjdą przyszli ze swoimi partnerkami - będzie milej będzie okazja się poznać i nie będzie trzeba się spieszyć itp. Pozatyym im więcej ludzi tym lepiej, bo weselej. Co wy na to.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
kula pisze:Witam
yyyyy, czyli mogę przyjśc ze swoją partnerką? ja i pół litra
reloaded :]
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Zarzyna poszukaj jakiegoś dobrego boiska na Piątkowie, może coś znajdziesz. Wg. tylko piłeczka. Od kosza trza odpocząć.
Z tymi partnerkami to Kula bez przesady, to jest spotkanie kibiców i będą poruszane bardzo ważne sprawy
w które inne osoby nie mogą być wtajemniczone 
Z tymi partnerkami to Kula bez przesady, to jest spotkanie kibiców i będą poruszane bardzo ważne sprawy
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Hej ja nie wiem czy bede mógł wpaść na tego grila i na meczyk. Sadze jednak, że lepsza bedzie piłka nożna. Mamy przecież mundial. a co do propozycji z laskami. Bardzo fajny pomysł. Będzie lepsza gra , bo kazdy kto ma laske bedzie chcial zaimponować jej. Nie bedzie chcial dac d**y na boisku, bo jezeli da d**e na boisku to ona nie bedzie musała mu dawac w domu hehe
Edit: proponowałbym mniej okresleń typu "dawać dupy" - w szczególności, gdy slowa te odnodszą sie do kobiet - troszkę niesmacznie to wygląda.
Edit: proponowałbym mniej okresleń typu "dawać dupy" - w szczególności, gdy slowa te odnodszą sie do kobiet - troszkę niesmacznie to wygląda.
Hamplik pisze:Hej ja nie wiem czy bede mógł wpaść na tego grila i na meczyk. Sadze jednak, że lepsza bedzie piłka nożna. Mamy przecież mundial. a co do propozycji z laskami. Bardzo fajny pomysł. Będzie lepsza gra , bo kazdy kto ma laske bedzie chcial zaimponować jej. Nie bedzie chcial dac d**y na boisku, bo jezeli da d**e na boisku to ona nie bedzie musała mu dawac w domu hehe
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Yo
Jak dla mnie spoko
moze byc pilka nozna :] tylko wlasnie pojawil sie problem, ze nie wiem, czy bede mogl sie pojawic tego 14ego... Ale zobaczymy :] Pozdrawiam :]
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl