Żużel w Poznaniu... off topic (temat Fan Clubu Skorpiony)
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Żużel w Poznaniu... off topic (temat Fan Clubu Skorpiony)
Ze względu na coraz większą przyjaźń pomiędzy kibicami AZS Poznań a Fan Clubem Skorpiony (PSŻ Poznań) zakładam temat o poznańskim żużlu, w którym będziemy poruszać najróżniejsze wieści i informacje z rozgrywek żużlowych.
W tym miejscu również proszę wszystkie sprawy z wiązane z meczami, kibicami itp zamieszcać tutaj, by nie zakładać tysiąc innych tematów, natomiast sprawy kibicowskie dotyczące współpracy pomiędzy kibicami AZS i Skorpionami w temacie tak zatytułowanym. Fotki z meczów żużla mile widziane.
Proszę o nie zakładanie kolejnych odzielnych tematów!!!
Pozdrawiam przyjaciół z Fan Clubu Skorpiony!!!
I PSŻ i PSŻ przyjacielem AZSu jest!!
W tym miejscu również proszę wszystkie sprawy z wiązane z meczami, kibicami itp zamieszcać tutaj, by nie zakładać tysiąc innych tematów, natomiast sprawy kibicowskie dotyczące współpracy pomiędzy kibicami AZS i Skorpionami w temacie tak zatytułowanym. Fotki z meczów żużla mile widziane.
Proszę o nie zakładanie kolejnych odzielnych tematów!!!
Pozdrawiam przyjaciół z Fan Clubu Skorpiony!!!
I PSŻ i PSŻ przyjacielem AZSu jest!!
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2006, 17:10 przez Łukasz-fan, łącznie zmieniany 3 razy.
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Gość
Witamy skorpiony
Witam
Witam FC Skorpiony na naszym i waszym od teraz forum. Ten temat to potwierdzenie, ugruntowanie naszych dobrych stosunków i relacji. Mam nadzieję, że tak będzie nadal. Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach i mijmy nadzieje, że również na meczach poznańskich koszykarek.
Pozdrawiam
Łukasz Kula Klin
PS: Kula to mój pseudonim artystyczny, nie pytajcie dlaczego.
Witam FC Skorpiony na naszym i waszym od teraz forum. Ten temat to potwierdzenie, ugruntowanie naszych dobrych stosunków i relacji. Mam nadzieję, że tak będzie nadal. Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach i mijmy nadzieje, że również na meczach poznańskich koszykarek.
Pozdrawiam
Łukasz Kula Klin
PS: Kula to mój pseudonim artystyczny, nie pytajcie dlaczego.
- Matys FC 20
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
O jak fajnie.. Dzieki za forum.. napewno bedzie dobrze
Dozobaczenia na mecach i nietylko
P S Ż I A Z S N A Z A W S Z E R A Z E M
"I A Z S I A Z S P R Z Y J A C I E L E M S K O R P I O N O W J E S T "
Dozobaczenia na mecach i nietylko
P S Ż I A Z S N A Z A W S Z E R A Z E M
"I A Z S I A Z S P R Z Y J A C I E L E M S K O R P I O N O W J E S T "
Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!!
....::::www.fanclubskorpiony.pl::::....
GAZOWNIA - TYLKO PRAWDZIWI KIBICE
....::::www.fanclubskorpiony.pl::::....
GAZOWNIA - TYLKO PRAWDZIWI KIBICE
- PrezesowaFC
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- KsieguniaFC
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
spoko my jestesmy grzeczni i kulturalni na netetycse sie znamy i uzywaniu forum niekiedy moze nam sie zdarzyc kliknac gidzie nie trzeba przez przypadek za co z gory przepraszamy . pozdrawiamy wszystkich z AWSu Poznan i do zobaczenia na meczach naszych i waszych.
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Piroman i oprawca pisze:spoko my jestesmy grzeczni i kulturalni na netetycse sie znamy i uzywaniu forum niekiedy moze nam sie zdarzyc kliknac gidzie nie trzeba przez przypadek za co z gory przepraszamy . pozdrawiamy wszystkich z AWSu Poznan i do zobaczenia na meczach naszych i waszych.
a najlepiej z NZZS Solidarność
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Lukasz mam do Ciebie prosbe, wyslalem ci wiadomosc na privie ale widze ze nie odczytales chyba. prosba jest mianowicie taka - widzialem wasze wlepki i sa bardzo fajne, widze ze macie talent do tego. czy moglbym kogos od was prosic o zrobienie paru wlepek dla nas Skorpionow?
z gory dzieki i pozdrawiam
z gory dzieki i pozdrawiam
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>