Co słychać w MTK Polfie?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 29 czerwca 2006, 16:30

jak to na co?? na waciki!! :lol: :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 29 czerwca 2006, 17:37

No to sie robi nieciekawie :( :? Wisła ma 12 mln Polfa ma 2 mln i z czym tu do ludzi :? Ale w cuda trzeba wierzyć 8) Pozdro
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 29 czerwca 2006, 19:13

Kibic MRKS-U pisze:No to sie robi nieciekawie :( :? Wisła ma 12 mln Polfa ma 2 mln i z czym tu do ludzi :? Ale w cuda trzeba wierzyć 8) Pozdro

Człowieku kto Ci powiedział, że Wisła ma 12 mln budżetu!!!!! :shock:
To jest prawie 4 mln dolarów!!!! Niestety jeszcze takiego budżetu nie mamy. Gdyby taki był to mierzylibyśmy chyba w Final Four w Eurolidze. A takich założeń nie ma!!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 29 czerwca 2006, 19:34

Moze miał na mysli piłkarzy :roll:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 29 czerwca 2006, 20:50

BARTOLINO pisze:
Kibic MRKS-U pisze:No to sie robi nieciekawie :( :? Wisła ma 12 mln Polfa ma 2 mln i z czym tu do ludzi :? Ale w cuda trzeba wierzyć 8) Pozdro

To jest prawie 4 mln dolarów!!!! Niestety jeszcze takiego budżetu nie mamy. Gdyby taki był to mierzylibyśmy chyba w Final Four w Eurolidze. A takich założeń nie ma!!

no tak moze to brednie ale tak slyszałem i tak napisałem :oops:
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 30 czerwca 2006, 11:48

Arkadiusz Koniecki czy może Tomasz Herkt? - wszystko wskazuje na to, że jedynie ci dwaj kandydaci brani są pod uwagę w Koszalinie w kontekście objęcia AZS-u w przyszłym sezonie.

- W poniedziałek odbędzie się spotkanie władz spółki, rada nadzorcza przyjmie bądź odrzuci propozycję objęcia stanowiska trenera - mówi Aleksander Buwelski, prezes AZS-u.

Tomasz Herkt potwierdził, że klub prowadzi z nim rozmowy. - Nie mogę jednak zdradzić na jakim jesteśmy etapie. Nie chcę uprzedzać faktów - mówi.

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 30 czerwca 2006, 12:28

BARTOLINO pisze:

A jaki ma.
Obrazek

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 01 lipca 2006, 08:50

mati pisze:Arkadiusz Koniecki czy może Tomasz Herkt? - wszystko wskazuje na to, że jedynie ci dwaj kandydaci brani są pod uwagę w Koszalinie w kontekście objęcia AZS-u w przyszłym sezonie.

- W poniedziałek odbędzie się spotkanie władz spółki, rada nadzorcza przyjmie bądź odrzuci propozycję objęcia stanowiska trenera - mówi Aleksander Buwelski, prezes AZS-u.

Tomasz Herkt potwierdził, że klub prowadzi z nim rozmowy. - Nie mogę jednak zdradzić na jakim jesteśmy etapie. Nie chcę uprzedzać faktów - mówi.

wydawało mi się że on ma ważny kontrakt z Pabianicami... :?

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 01 lipca 2006, 14:56

Chodzi im pewnie o to ze w przyszlym czyli nastepnym niz ten rozumiesz :?:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 lipca 2006, 15:17

zawodniczka pisze:Chodzi im pewnie o to ze w przyszlym czyli nastepnym niz ten rozumiesz :?:

Nie nie, tutaj chodzi o ten sezon który będzie teraz ;) to jestem przekonany na 100%:)
Okres transferowy w męskiej lidze wrze ;)

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 01 lipca 2006, 17:02

o jaki Azs chodzi?
!AMUNT VALENCIA!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 01 lipca 2006, 17:08

El Guaje pisze:o jaki Azs chodzi?

Arkadiusz Koniecki czy może Tomasz Herkt? - wszystko wskazuje na to, że jedynie ci dwaj kandydaci brani są pod uwagę w Koszalinie w kontekście objęcia AZS-u w przyszłym sezonie.

czytaj dokładniej :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 03 lipca 2006, 09:49

Znani są obaj kandydaci na stanowisko pierwszego trenera AZS-u Koszalin. Kontrkandydatem Konieckiego będzie mistrz Europy z 1999 r. z kadrą kobiet Tomasz Herkt.

O kandydaturze Konieckiego wiemy od przeszło tygodnia i to on ma największe szanse. W rozmowie z "Gazetą" wiceprezes klubu Krzysztof Szumski zdradził, że jest druga kandydatura, ale nie chciał powiedzieć, kto nim jest. Już wiemy, że jest nim Tomasz Herkt, który największy sukces osiągnął z reprezentacją kobiet (złoto w 1999 r.).

- Herkt został zaproponowany na stanowisko pierwszego trenera przez jednego z członków zarządu i to on zajmuję się rozmowami z tym szkoleniowcem - informuje Szumski.

Co łączy Konieckiego z Herktem? To czołówka polskich szkoleniowców.

- Są to bardzo dobrzy, solidni szkoleniowcy. Jeśli to ja miałbym wybierać między nimi, to miałbym problem - mówi były trener Kotwicy Kołobrzeg Józef Janiel.

Przed koszalińskimi działaczami ciężki orzech do zgryzienia. Decyzja zapadnie najprawdopodobniej w piątek.

polskikosz.pl

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 04 lipca 2006, 09:32

Herkt odmówił
Tomasz Herkt nie będzie szkoleniowcem koszykarzy AZS-u Koszalin. Mimo otrzymania atrakcyjnej oferty, Herkt zdecydował się pozostać przy żeńskim baskecie. opozycji AZS Koszalin nie przyjąłem, ponieważ czuję się mocno związany z pabianicką koszykówką. Mam zamiar co najmniej jeszcze przez jeden sezon pracować w PZU Polfa- powiedział szkoleniowiec. Czyżby więc koszalinian poprowadzić miał Arkadiusz Koniecki?
e-basket.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 lipca 2006, 09:50

mati pisze:Mam zamiar co najmniej jeszcze przez jeden sezon pracować w PZU Polfa

uuuuuuu, to przed nim niezwykle trudne zadanie do realizacji... :wink: :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”