AZS & UNIA & Skorpiony & Warta P-ń współpraca ki
-
Prezio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:Jak mecz zaczyna sie o 17,30 i trwac bedzie min 2h to wątpie czy na 20 zdązymy przejechać autokarem ok 120 km. wiem, że są tam puby czynne w niedziele i maja TV. wrazie czego wroci sie pociągiem
Ok, kto chce może zostać w Rawiczu ( byle nie za tamtymi murami na długo) autokar i bus muszą wrócić do Poznania zaraz po zakończeniu zawodów. Po drugie nie wszyscy maja wakacje i w poniedziałek muszą iść do pracy
Prosił bym tylko o zgłoszenie tych którzy chcą zostać w Rawiczu i wrócić na własną rekę do Poznania.
Moją miłością jest Speedway, Kochanką - PSŻ Milion Team Poznań , Domem - Olimpia
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
kto chce se moze zostac w rawiczu jak prezio pisal, bar na olimpii odpada bo tam holota sie schodzi, sosenka tez odpada z wiadomych powodow, wiec pojdzie sie do tej kanciapy na przeciwko sosny, chba tv tam nie maja ale kogo to obchodzi
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
-
Prezio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Do Wszystkich co jadą do Rawicza !!!
Zabierajcie legitymacje ze sobą , jak informuja na forum Rawicza :
Tak czy siak wszyscy wchodzimy na bilety ulgowe, załatwiłem to z wiceprezesem Rawicza panem S.
i małe info z naszej strony :
Zabierajcie legitymacje ze sobą , jak informuja na forum Rawicza :
Bilet normalny 15zł,ulgowy 7zł a szkoły podstawowe i gimnazjum mają za free za pokazaniem legitymacji.
Tak czy siak wszyscy wchodzimy na bilety ulgowe, załatwiłem to z wiceprezesem Rawicza panem S.
i małe info z naszej strony :
Wyjazd do Rawicza
Wszystkim jadącym na to spotkanie z Fan Clubem "Skorpiony" jak i Tym, którzy jadą prywatnymi samochodami przypominamy, iż zbiórka jest o godz. 13:30 ul.Warmińska 1.
Jedziemy autokarem, busem i zgłosiło się już parę aut prywatnych w tym jeden Van - siedmioosobowy.
Moją miłością jest Speedway, Kochanką - PSŻ Milion Team Poznań , Domem - Olimpia
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Prezio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Dziękuję Wam że byliscie z nami w Rawiczu.
http://www.fanclubskorpiony.pl/rawicz_psz.html
W związku z zaistniałą wczoraj sytuacją dogadajcie się z członkami FC co z meczem 16-go w niedzielę :
po 1 Boisko na Olimpii nie jest załatwione
po 2 FC ma bardzo ważne spotkanie tego dnia o godz.17:00, które zadecyduje o dalszych losach Fan Clubu Skorpiony !!
(oczywiscie to nie jest spotkanie tylko i wyłącznie członków FC, zapraszam wszyskich którym zależy na istnieniu Fan Clubu !! )
P.S.
Kiedykolwiek ten mecz będzie, skrzynka piwa odemnie cały czas aktualna.
http://www.fanclubskorpiony.pl/rawicz_psz.html
W związku z zaistniałą wczoraj sytuacją dogadajcie się z członkami FC co z meczem 16-go w niedzielę :
po 1 Boisko na Olimpii nie jest załatwione
po 2 FC ma bardzo ważne spotkanie tego dnia o godz.17:00, które zadecyduje o dalszych losach Fan Clubu Skorpiony !!
(oczywiscie to nie jest spotkanie tylko i wyłącznie członków FC, zapraszam wszyskich którym zależy na istnieniu Fan Clubu !! )
P.S.
Kiedykolwiek ten mecz będzie, skrzynka piwa odemnie cały czas aktualna.
-
Gość
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Hampik przyjdz na spodkanie i sie wszystkiego dowiesz. tutaj to nie miejsce zeby tlumaczyc dlaczego ono jest zwolane
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>
-
Prezio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
UWAGA !!
MAŁE SPROSTOWANIE I WYTŁUMACZENIE
Wiem że wyszło jak wyszło i jechaliście wszyscy w busie a miało być inaczej (ale z tego co wiem mieliście wesoło) ale do sedna:
- w autokarze padła propozycja że nie zbieramy po 8,00 zł na bilet tylko po 10,00 ( na miejscu sie okazało że bilet kosztuje 7,00) i reszta ma iść na Fan Club Skorpiony, żeby nie wydawać każdemu reszty, w autokarze wszyscy jednogłośnie się zgodzili, wiem że moją winą jest to iż nie skonsultowałem tego z Wami (jadącymi w busie) iż reszta z 10,00 zł idzie na FC !
Jeżeli czujecie się urażeni lub oszukani , FC odda Wam po 3,00 zł i nie będzie problemu (jeżeli takowy jest, w co nie wierzę)
ROZLICZENIE :
NA BILETY UZBIERANO 800,00 ZŁZAKUPIONO 80 BILETÓW (jedne były z nominałem 7 zł inne z 15 zł)
ale za wszystkie zapłacono po 7,00 zł
za wszystkie zapłaciłem 560,00 zł czyli zostało 240,00 zł które wpłaciłem do kasy Fan Clubu.
Pozdrawim
Jeszcze prezio FC
MAŁE SPROSTOWANIE I WYTŁUMACZENIE
Wiem że wyszło jak wyszło i jechaliście wszyscy w busie a miało być inaczej (ale z tego co wiem mieliście wesoło) ale do sedna:
- w autokarze padła propozycja że nie zbieramy po 8,00 zł na bilet tylko po 10,00 ( na miejscu sie okazało że bilet kosztuje 7,00) i reszta ma iść na Fan Club Skorpiony, żeby nie wydawać każdemu reszty, w autokarze wszyscy jednogłośnie się zgodzili, wiem że moją winą jest to iż nie skonsultowałem tego z Wami (jadącymi w busie) iż reszta z 10,00 zł idzie na FC !
Jeżeli czujecie się urażeni lub oszukani , FC odda Wam po 3,00 zł i nie będzie problemu (jeżeli takowy jest, w co nie wierzę)
ROZLICZENIE :
NA BILETY UZBIERANO 800,00 ZŁZAKUPIONO 80 BILETÓW (jedne były z nominałem 7 zł inne z 15 zł)
ale za wszystkie zapłacono po 7,00 zł
za wszystkie zapłaciłem 560,00 zł czyli zostało 240,00 zł które wpłaciłem do kasy Fan Clubu.
Pozdrawim
Jeszcze prezio FC
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Tomek nikt z AZS nie miał pretensji ja się od razu skapnąłem, gorzej było przekonać jakiegoś gościa z przodu, bo brał mnie za jakiegoś złodzieja, bo nie wierzył że dzwoniłeś i prosiłeś zebrać po 10 zł sam powiedziałem mu, że pewnie reszta idzie na fan club, najważniejsze że w końcu zapłacił
Nic się nie stało przecież to był wyjazde PSŻ my się nie gniewamy ani nic.
Prezes Tomek ajeja ooooo!!
wkrótce pokarze jak fajnie się bawiliśmy w busie, więcej takich wyjazdów. Pozdrawiam w imieniu kibiców AZS Poznań
Prezes Tomek ajeja ooooo!!
wkrótce pokarze jak fajnie się bawiliśmy w busie, więcej takich wyjazdów. Pozdrawiam w imieniu kibiców AZS Poznań
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
i jeszcze jedno...
"Nigdy się nie poddawaj..." Ch... w dupe delikwentom i pyskaczą niech chociaż zoorganizuja jeden wyjazd to od razu się zamkną... Pozdrawiam
"Nigdy się nie poddawaj..." Ch... w dupe delikwentom i pyskaczą niech chociaż zoorganizuja jeden wyjazd to od razu się zamkną... Pozdrawiam
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl