TRANSFERY PLKK

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 27 lipca 2006, 07:06

simon pisze:Dochodzi Czeszka ze zdjęcia :lol: :lol: :lol:

Według lokalnej prasy ;) "Czeszka ze zdjęcia" to Rodana Pehaczkova ;) - już uzupełnione

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 lipca 2006, 08:05

tak jest - nie chciałem pisać głupot (zwłaszcza imie wydało mi się dość wątpliwe...) bo ani nie pamiętałem dokładnie ani nie wiedziałem jak się pisze - tak czy siak jakby kogoś interesowało to grała w ubiegłym roku w Ołomuńcu :lol: - tzn ja tak słyszałem, podczas gdy czytam, że grała we Francyji :lol: - być może tylko "ona pohazi" z Ołomuńca :wink: :lol:

No i faktycznie francyja nie wiem skąd się wzięła - a oto prawidłowe dane:
Radana Pechackova
statystyki: http://www.cbf.cz/supp/plrprof.php?d=134&p=510
wzrost - 197cm, urodzona w 11.1981 ostatnie średie stat. to 49% "za 2" i 64% z osobistych
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2006, 14:30 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 27 lipca 2006, 09:34

Agnieszka Fikiel-Wisła
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Vinci
Nowy na forum

Postautor: Vinci » 27 lipca 2006, 09:56

ann pisze:Agnieszka Fikiel-Wisła

Agnieszka- Katarzyna Fikiel 8)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 27 lipca 2006, 09:58

Vinci pisze:

Agnieszka- Katarzyna Fikiel 8)

GK podaje Anna Katarzyna Fikiel :lol:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 lipca 2006, 14:35

ależ Pani moderator - posiadana "moc" edytowania postów i mandat sprawowania tutaj władzy powoduje - że zapraszam (następnym razem) do czynnego udziału w kształtowaniu tego, oraz wszystkich pozostałych wątków całego podforum...
:wink:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 27 lipca 2006, 14:51

simon pisze:

ależ Pani moderator - posiadana "moc" edytowania postów i mandat sprawowania tutaj władzy powoduje - że zapraszam (następnym razem) do czynnego udziału w kształtowaniu tego, oraz wszystkich pozostałych wątków całego podforum...
:wink:

dziękuję, następnym razem na pewno skorzystam :)
myślałam po prostu,że to czyjś temat i nie chciałam się mieszać :wink:

Tom
Nowy na forum

Postautor: Tom » 27 lipca 2006, 18:45

Marta Żyłczyńska, dzisiaj podpisała kontrakt na występy w zespole beniaminka Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet - PWSZ Duda Gąsior Leszno.

W poprzednim sezonie zawodniczka reprezentowała barwy PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski. Koszykarka występuje na pozycji skrzydłowej. Może występować na pozycji ,,3" lub ,,4". Żyłczyńska ma 25 lat i 183 centymetry wzrostu. Koszykarce spodobało się w Lesznie pomimo krótkiego pierwszego pobytu. Stwierdziła kurtuazyjnie, że mieszkają tu życzliwi ludzie.

- Podoba mi się w Lesznie. W przyszłym tygodniu chciałabym już się przenieść do tego miasta. Ostatnio mieszkałam z narzeczonym we Wrocławiu. Znam kilka koszykarek z Leszna. Szczególnie dobrze grało się z Marzeną Najmowicz. Sądzę, że głównym zadaniem jak dla każdego beniaminka będzie utrzymanie się w tej klasie rozgrywkowej - powiedziała Żyłczyńska.

Klub z Leszna prowadzi jeszcze rozmowy z innymi zawodniczkami. Kierownictwo nie wyklucza też, że gdyby nie udało się podpisać kontraktu z którąś z kolejnych zawodniczek krajowych z którymi są toczone rozmowy wówczas rozważone będzie zatrudnienie trzeciej zawodniczki ze Stanów Zjednoczonych.
Informacja pochodzi z portalu Panoramy Leszczyńskiej. Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 27 lipca 2006, 19:25

Tom pisze:Marta Żyłczyńska, dzisiaj podpisała kontrakt na występy w zespole beniaminka Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet - PWSZ Duda Gąsior Leszno.

W poprzednim sezonie zawodniczka reprezentowała barwy PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski. Koszykarka występuje na pozycji skrzydłowej. Może występować na pozycji ,,3" lub ,,4". Żyłczyńska ma 25 lat i 183 centymetry wzrostu. Koszykarce spodobało się w Lesznie pomimo krótkiego pierwszego pobytu. Stwierdziła kurtuazyjnie, że mieszkają tu życzliwi ludzie.

- Podoba mi się w Lesznie. W przyszłym tygodniu chciałabym już się przenieść do tego miasta. Ostatnio mieszkałam z narzeczonym we Wrocławiu. Znam kilka koszykarek z Leszna. Szczególnie dobrze grało się z Marzeną Najmowicz. Sądzę, że głównym zadaniem jak dla każdego beniaminka będzie utrzymanie się w tej klasie rozgrywkowej - powiedziała Żyłczyńska.

Klub z Leszna prowadzi jeszcze rozmowy z innymi zawodniczkami. Kierownictwo nie wyklucza też, że gdyby nie udało się podpisać kontraktu z którąś z kolejnych zawodniczek krajowych z którymi są toczone rozmowy wówczas rozważone będzie zatrudnienie trzeciej zawodniczki ze Stanów Zjednoczonych.
Informacja pochodzi z portalu Panoramy Leszczyńskiej. Pozdrawiam :D

Czemu 2 razy to wkleiles w Aktualnosciach?
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Tom
Nowy na forum

Postautor: Tom » 27 lipca 2006, 19:51

Sorki za zamieszanie. :) myślałem że w sumie dotyczy to dwuch tematów. ale sorry następnym razem wpisze tylko raz! :)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 sierpnia 2006, 13:54

update

MTK Pabianice
odeszły: Sylwia Wlaźlak

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 sierpnia 2006, 18:14

Małe newsy z Poznania:

Władze Lotosu Gdynia zgodziły się na wypożyczenie do AZS-u Poznań Marty Urbaniak. 19-letnia skrzydłowa będzie grała w barwach AZS-u przez jeden sezon. To nie koniec wypożyczeń w zespole Romana Habera.

Do dziś nie udało się przedłużyć wypożyczenia Barbory Gatialovej, która bardzo udanie zagrała w końcówce ubiegłego sezonu.

Działacze poznańskiego klubu chcą pozyskać natomiast jeszcze jedną skrzydłową Edytę Błaszczak. Koszykarka, która rok temu zdobyła wraz z kadrą U-20 wicemistrzostwo Europy, w ubiegłym sezonie była zawodniczką Wisły Can-Pack Kraków. Rozmowy w sprawie ewentualnego zasilenia poznańskiego AZS-u trwają.

Drużyna AZS-u przygotowania do nowego sezonu zaczyna w poniedziałek 7. sierpnia.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 02 sierpnia 2006, 18:18

Barbora będzie pierwszą centerką Lotosu czy co? że jej nie chcą wypożyczyć :wink:

Czyli wygląda na to,że Edyta jednak w Poznaniu :roll:
ehhh...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 sierpnia 2006, 19:29

AZS Poznań:

Marta Urbaniak
Edyta Błaszczak

Prosze o korekty na 1 stronie
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 sierpnia 2006, 11:03

Kibic MRKS-U pisze:
jelo pisze:
Kuba pisze:ŁKS: Koryzna, Salska, Piątkowska

Jeśli Koryzna i Piatkowska zagrają w ŁKS w przyszłym sezonie to będę skakał do nieba z radości :D

W Nowym Życiu Pabianic przeczytałem że Edzia Koryzna jest w ciąży!!! :shock: Gratulacje!!

Hehe to całkime niezle.Hehe ale jesl]i jest w ciązy to ciekawe jak sobie pogra w tym sezonie.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”