simon pisze:Dochodzi Czeszka ze zdjęcia![]()
![]()
Według lokalnej prasy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Vinci pisze:ann pisze:Agnieszka Fikiel-Wisła
Agnieszka- Katarzyna Fikiel
simon pisze:ann pisze:Agnieszka Fikiel-Wisła
ależ Pani moderator - posiadana "moc" edytowania postów i mandat sprawowania tutaj władzy powoduje - że zapraszam (następnym razem) do czynnego udziału w kształtowaniu tego, oraz wszystkich pozostałych wątków całego podforum...
Tom pisze:Marta Żyłczyńska, dzisiaj podpisała kontrakt na występy w zespole beniaminka Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet - PWSZ Duda Gąsior Leszno.
W poprzednim sezonie zawodniczka reprezentowała barwy PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski. Koszykarka występuje na pozycji skrzydłowej. Może występować na pozycji ,,3" lub ,,4". Żyłczyńska ma 25 lat i 183 centymetry wzrostu. Koszykarce spodobało się w Lesznie pomimo krótkiego pierwszego pobytu. Stwierdziła kurtuazyjnie, że mieszkają tu życzliwi ludzie.
- Podoba mi się w Lesznie. W przyszłym tygodniu chciałabym już się przenieść do tego miasta. Ostatnio mieszkałam z narzeczonym we Wrocławiu. Znam kilka koszykarek z Leszna. Szczególnie dobrze grało się z Marzeną Najmowicz. Sądzę, że głównym zadaniem jak dla każdego beniaminka będzie utrzymanie się w tej klasie rozgrywkowej - powiedziała Żyłczyńska.
Klub z Leszna prowadzi jeszcze rozmowy z innymi zawodniczkami. Kierownictwo nie wyklucza też, że gdyby nie udało się podpisać kontraktu z którąś z kolejnych zawodniczek krajowych z którymi są toczone rozmowy wówczas rozważone będzie zatrudnienie trzeciej zawodniczki ze Stanów Zjednoczonych.
Informacja pochodzi z portalu Panoramy Leszczyńskiej. Pozdrawiam
Kibic MRKS-U pisze:jelo pisze:Kuba pisze:ŁKS: Koryzna, Salska, Piątkowska
Jeśli Koryzna i Piatkowska zagrają w ŁKS w przyszłym sezonie to będę skakał do nieba z radości
W Nowym Życiu Pabianic przeczytałem że Edzia Koryzna jest w ciąży!!!Gratulacje!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 139 gości