Szyjemy sektorówke
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szyjemy sektorówke
Otwieram nowy bardzo ważny topic, dotyczący wyglądu naszej sektorówki. Wymiary minimum 10 na 10 metrów. Zostanie w całości sfinansowana, a ja ogłaszam tutaj konkurs na projekt, za najlepszy przewidziana nagroda niespodzianka no i satysfakcja
Dlatego proszę Was o wklejanie propozycji, proszę o to by elementy były duże i wyraźne... życze miłej weny twórczej i czekam na projekty!!
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
-
Gość
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
oprawca pisze:Lepiej kibiców zmontujcie, bo jest was w PO jak na lekarstwo.
jemu chyba chodzi o rejestracje poznanskie "PO":) unas w Polkowicach czesto sie one przewijaja
pozdro z DPL
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
jak obiecacie nie zepsuc to wam beben pozyczymy, mysle ze nei bedzie z tym problemu, a jezeli chodzi o sektorowke to mozemy tez wam swoja pozyczyc
wiec zastanowcie sie co by tu innego wymyslec
pozdro 4 all
pozdro 4 all
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
golej baby nie chcialem wklejac wiec projektu nie ma
a co tu projekowac w sektorowce? albo sie ja robi w pionowe albo poziome pasy tudziez w szachownice kwestia gustu. chyba ze chce wam sie malowac taki wielki plat materialu. i trzeba miec tez do tego ludzi ktorzy umieja to robic
w tym jest najwiekszy problem a nie sam projekt. a takie pytanko. skoro wy nosicie na nasze mecze ta sawoja flage i koszulke to my mozemy swoje flagi brac na mecz? o sketorowce nie mowie bo komu by sie chcialo to nosic i rozwijac
pozdro 4 all
pozdro 4 all
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>