Mecz między KK Azs Poznań vs Unia Swarzędz
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No to jak chłopaki podejmujemy wezwanie...?? mi osobiście pasuje a reszcie?? Pozdro
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
kibice niezrzeszenie to w drodze ostatecznosci. maja to byc zawody fan klubowe zeby nie bylo tak ze wiekszosc graczy jest z poza fc.
przypominam o wpisowym skrzynka browara i 4 zeta zebyscie nie zapomnieli
pozdro
przypominam o wpisowym skrzynka browara i 4 zeta zebyscie nie zapomnieli
pozdro
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
-
Karina
Moze impreza w sobote ??
Witam!
Moze bysmy sobie zrobili impeze u mnie w domu w sobote bo rodzice moi sa za i ich nie bedzie wiec chata wolna to jak ??kto jest za i przyjdzie niech napisze
. Pozdrawiam. Adres Sarmacka 155, 2 domy od domu Kuli.
Moze bysmy sobie zrobili impeze u mnie w domu w sobote bo rodzice moi sa za i ich nie bedzie wiec chata wolna to jak ??kto jest za i przyjdzie niech napisze
-
Prezio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Hamplik pisze:Mam pytanie do naszego klubu. Co jest z tym meczem? Skorpiony sie wypowiedzaly na ten temat, a od nas nikt!!! no to wiec...?
Ja już zgłaszałem prędzej że mnie nie będzie , ale co z organizatorem tego meczu ?? skrzyknoł date meczu i co dalej ??
Moją miłością jest Speedway, Kochanką - PSŻ Milion Team Poznań , Domem - Olimpia
Boisko będzie za free??? Czy znowu trzeba składke robić??
Jaką nawierzchnie ma boisko???
I myśle że tym razem możemy rozegrać mecz którego stawką nie będzie żadna nagroda. W końcu chodzi o zabawe i integracje!
Za mało czasu na organizacje jakichkolwiek nagród dla zwycięzców
Jaką nawierzchnie ma boisko???
I myśle że tym razem możemy rozegrać mecz którego stawką nie będzie żadna nagroda. W końcu chodzi o zabawe i integracje!
Za mało czasu na organizacje jakichkolwiek nagród dla zwycięzców
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
widzę, że jak się prezesi nie angażują to ze wszystkiego nici prawdaż?? myślałem, że dacie rade wsio zorganizować ale jakoś widze, że cieżko będzie jakby co czekam do jutra do godz. 12 za tel że mam być w niedziele tam i tam o tej i o tej i nie ma sprawy:)
pozdro i powodzenia w organizacji:D
pozdro i powodzenia w organizacji:D
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- I Sekretarz
- Nowy na forum
Panowie !!!
Myślę, iż pomimo niekorzystnej pogody możemy zagrać czysto dla przyjemności i zabawy (tj bez żadnych nagród, bo na ich organizacje po prostu nie ma czasu).
Boisko jest ze sztuczną nawierzchnią (wedlug mnie jedna z najlepszych nawierzchni w tej części Poznania) za free, tak więc nie widzę żadnych formalnych przeszkód, aby jutro sobie nie popykać w piłeczkę.
Zagramy tam po 5-6 (w tym bramkarz) tak więc myśle, że 8 w pełni wystarczy aby zagrać i się nie zajechać na śmierć.
Jako zawodnik FC Skorpiony deklaruję, iż jutro, tj. w niedzielę o godzinie 17 na boisku pod Kosciołem pw. Św Stanisława Kostki na Winiarach zglosimy się w pełnym składzie i bedziemy walczyć o jak najkorzystniejszy wynik
Czekam na zgłoszienie ze strony AZSowców !!!!!
Jakby co moje gg to : 6753509
PAMIĘTAJCIE !!!! - NIEDZIELA, GODZINA 17 !!!!!!!!
Myślę, iż pomimo niekorzystnej pogody możemy zagrać czysto dla przyjemności i zabawy (tj bez żadnych nagród, bo na ich organizacje po prostu nie ma czasu).
Boisko jest ze sztuczną nawierzchnią (wedlug mnie jedna z najlepszych nawierzchni w tej części Poznania) za free, tak więc nie widzę żadnych formalnych przeszkód, aby jutro sobie nie popykać w piłeczkę.
Zagramy tam po 5-6 (w tym bramkarz) tak więc myśle, że 8 w pełni wystarczy aby zagrać i się nie zajechać na śmierć.
Jako zawodnik FC Skorpiony deklaruję, iż jutro, tj. w niedzielę o godzinie 17 na boisku pod Kosciołem pw. Św Stanisława Kostki na Winiarach zglosimy się w pełnym składzie i bedziemy walczyć o jak najkorzystniejszy wynik
Czekam na zgłoszienie ze strony AZSowców !!!!!
Jakby co moje gg to : 6753509
PAMIĘTAJCIE !!!! - NIEDZIELA, GODZINA 17 !!!!!!!!
-
Młody Kula
- I Sekretarz
- Nowy na forum
- I Sekretarz
- Nowy na forum