Mecz między KK Azs Poznań vs Unia Swarzędz
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
jedyna dobra decyzja:) ciekawe skąd Wy macie te prognozy
u mnie leje mocniej teraz niz przed południem 
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Piroman i oprawca
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
widzę, że jak się prezesi nie angażują to ze wszystkiego nici prawdaż?? myślałem, że dacie rade wsio zorganizować ale jakoś widze, że cieżko będzie jakby co czekam do jutra do godz. 12 za tel że mam być w niedziele tam i tam o tej i o tej i nie ma sprawy:)
pozdro i powodzenia w organizacji:D
zaraz zaraz nie prezesi tylko prezes kk azs, w ekipie skorpionow bylo wszystko ugrane mielismy druzyne i wogule, jak wczesniej pisalem o terminie i miescu meczu pare osob od was zadeklarowalo chec gry. wiec nie rob z siebie bog wie jakiego bonza w sprawach organizacyjnych. to ze pogoda byla jaka byla to juz nie moja wina.
mam nadzieje ze nastepnym razem nic nam nie przeszkodzi.
pozdro 4 all[/url]
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
no wiesz takie dogrywanie wszystkiego na ostatnią chwilę to i tak było by ciężko
ale oki i tak pogoda nie pozwiliła na to. Do następnego razu.
Pozdro
Pozdro
Yo
Mi wstępnie pasuje
Oczywiście jeśli jesteśmy brani pod uwagę hyhy bo na małym boisku tak? bo nie jestem w temacie :] pozdrawiam
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
-
Prezio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: Yo
DaRiO pisze:O ile się nie mylę, to PSŻ też w niedzielę ma mecz :>
No nie mylisz się PSŻ ma mecz z Gdańskiem, bardzo ważny mecz i tu wlasnie chcę Was wszystkich zaprosić i poprosić o pomoc w dopnigowaniu naszych zawodników , za co sie zrewanżujemy na Waszym meczu , bo napewno przyjdziemy !!
P.S.
Jedna mała prośba, tak jak jechaliście z nami do Gdańska na mecz, tak i tu proszę Was o nie zabieranie barw AZSu - rozumiecie chyba dla czego
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006, 13:04 przez Prezio, łącznie zmieniany 1 raz.
Moją miłością jest Speedway, Kochanką - PSŻ Milion Team Poznań , Domem - Olimpia
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mnie niestety w tym terminie nie będzie ale wszystkim ziomków z kosza serdecznie zapraszam, emocji na pewno nie zabraknie, ma być trochę tych ... z Gdańska
co na pewno doda wiele więcej atrakcji