MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 sierpnia 2005, 20:23

Ja powiem w ten sposób. Wybory mi zupełnie nie przeszkadzają - w końcu to nie Wielkanoc, postaram się wrócic do Łodzi do zamknięcia lokali, bo zalezy mi na udziale w wyborach. Co do Memoriału hmmm, dobrze byłoby obejrzeć ŁKS w nowym składzie, ale jeśli z okręgu łódż-pabianice ktos do Poznania pojedzie to zabiorę się również, najwyżej byłbym od południa w sobotę do popołudnia w niedzielę. Tydzień póxniej już niestety wyjeżdżam dosc daleko :/ takze mimo wszytsko wolałbym juz ten termin który jest, chyba ze w drugiej połowie października.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 24 sierpnia 2005, 22:00

Ja niestety nie będę mógł brać udziału w imprezie ponieważ 23 września opuszczam (na trochę??) nasz kraj.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 sierpnia 2005, 22:05

Ja niestety nie będę mógł brać udziału w imprezie ponieważ 23 września opuszczam (na trochę??) nasz kraj.

Ojczyzna mojego samochodu, telefonu, aparatu foto i współautorki ulubionej piosenki w duecie z nieco wątpliwej urody Malcolmem?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 sierpnia 2005, 23:06

simon pisze:

Ojczyzna mojego samochodu, telefonu, aparatu foto i współautorki ulubionej piosenki w duecie z nieco wątpliwej urody Malcolmem?
A jaki Ty masz telefon kolego? Aparat foto? :roll:
To ja już tydzień póxniej jadę do ojczyzny najpiekniejszej aktorki na świecie, mojego byłego samochodu i ulubionego żarcia :D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 24 sierpnia 2005, 23:13

simon pisze:

Ponieważ wiem jaki masz samochód ... i tylko samochód, więc mogę odpowiedzieć - tak.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 sierpnia 2005, 01:16

To ja już tydzień póxniej jadę do ojczyzny:
najpiekniejszej aktorki na świecie, mojego byłego samochodu i ulubionego żarcia

chm... Stany? McDonald? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 sierpnia 2005, 01:18

Viallos pisze:
simon pisze:

Ponieważ wiem jaki masz samochód ... i tylko samochód, więc mogę odpowiedzieć - tak.

no to chyba się nie pomylę, jak poproszę o przekazanie pozdrowień od kibiców ŁKS-u...? :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 sierpnia 2005, 01:46

:lol: To się nazywa Off-topic :lol:

Widzę więc, że nie ma chyba co kombinować ze zmianą terminu ;) Leppery nam próbują torpedować plany, ustalając jakieś wybory następnej fali krwiopijców balujących sobie za nasze podatki, ale się chyba nie damy?:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 25 sierpnia 2005, 06:24

Zmiana terminu mogłaby jeszcze więcej skomplikować niż turnieje, czy wybory, bo czasu jest coraz mniej. W nazsym przypadku i tak jest bez zmian, bo już wcześniej było wiadomo, że mamy turniej i przyjedziemy łatanym składem. Ale może na wszelki wypadek rozważmy np. tydzień wcześniej?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Kurczak
Nowy na forum

Postautor: Kurczak » 25 sierpnia 2005, 09:27

termin zostaje !!!! czyli 24 wrzesnia czy jakos tak :) :!: nie ma byc zadnej zmiany planow !!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 sierpnia 2005, 23:20

Kurczak pisze:termin zostaje !!!! czyli 24 wrzesnia czy jakos tak :) :!: nie ma byc zadnej zmiany planow !!!!

:))) No jak tak kategoryczny sprzeciw, to chyba nie mamy wyboru ;) Termin póki co więc aktualny... czekam też ciągle na zgłoszenia!!! Póki co cieszy także wyrażenie chęci przyjazdu przez "drużyny indywidualne" - czyli Mikeya (choć liczę, że nie zabraknie także Simona, Pietroca, Lisu, może Majo zaszczyci ;) ... tak, żeby jednak pełna drużyna kibiców ŁKSu się zjawiła) i Brzydkiego z Polkowic (tu także mam nadzieję, że może jednak znajdą się chętni do reprezentowania barw zespołu polkowickiego! Może uda się Kubie... może komuś jeszcze). Blisko mają także kibice z Gorzowa - KyS, jak Twoje plany? ;)

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 26 sierpnia 2005, 00:38

ja sie wybieralem ale tak jak mnie juz Mikey wczesniej usprawiedliwial - 25. wrzesnia mam "osiemnastke" wiec sami rozumiecie :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 sierpnia 2005, 21:07

Pytanie do organizatorów. Czy przewidziane będą spotkania przy odtwarzaczach video? Wszak mam od diabła kaset z meczami finałowymi z Olimpią czy Włókniarzem i nie tylko :wink:
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 sierpnia 2005, 22:26

Mikey pisze:Pytanie do organizatorów. Czy przewidziane będą spotkania przy odtwarzaczach video? Wszak mam od diabła kaset z meczami finałowymi z Olimpią czy Włókniarzem i nie tylko :wink:

:) Myślę nad tym intensywnie :) Problem prozaiczny - jakim cudem się zmieścimy takim tłumem w jakimkolwiek innym pomieszczeniu projekcyjnym jak.... kino ?;) Może coś się uda wymyśleć ... ja i koledzy mamy równie szeroką gamę spotkań z udziałem Włókniarza i ŁKSu w Poznaniu :) Niektóre baaaardzo zabytkowe ... hehe

Póki co... LUDZIE ZGŁASZAJCIE SIĘ!!! Nie wymiękajcie! Jako atrakcję podam, że całkiem prawdopodobne (choć nie śmiem obciążać tyloma obowiązkami), że będziemy mieli lepszego i na pewno mądrzejszego sędziego niż w większości ci spotykani w ekstraklasie ... hmmm... w sumie to Panią Sędzię ;))))

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 sierpnia 2005, 23:10

Ponieważ jak sie obawiam będę samotnie reprezentował ŁKS czekam na oferty innych klubów, kwestie płacowe do przedyskutowania :wink:
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”