Potwierdzenie odejścia Podrug...
http://ww6.tvp.pl/7015,20090601910445.strona tu jakby ktoś chciał obejrzeć panoramę z tymi informacjami.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

ann pisze:no i z tego co mówią w tym programie to Pawlak raczej zostaje w Lotosie(ufff,ufff), a Lecia niekoniecznie.
a transferu Erin gratuluje!!! świetna zawodniczka, no i jednak z paszportem europejskim:)

rzymi pisze:ann pisze:no i z tego co mówią w tym programie to Pawlak raczej zostaje w Lotosie(ufff,ufff), a Lecia niekoniecznie.
a transferu Erin gratuluje!!! świetna zawodniczka, no i jednak z paszportem europejskim:)
Uff uff że zostaje bo nie pójdzie do Was, tak?teraz trzymamy kciuki żeby FIBA nie wprowadziła nowych przepisów!!!
flash pisze:Niezły kurczak z tej Philips.![]()
W preseason w WNBA gra całkiem przyzwoite mecze...
rzymi pisze:Wczoraj oglądałem jej mecz przeciwko Sparks i zagrała super. A co do tych przepisów.. Może będzie tak, że wolno mieć dwie Amerykanki i dwie naturalizowane? Cóż, niedługo wszystko powinno się wyjaśnić.
rzymi pisze:Wczoraj oglądałem jej mecz przeciwko Sparks i zagrała super. A co do tych przepisów.. Może będzie tak, że wolno mieć dwie Amerykanki i dwie naturalizowane? Cóż, niedługo wszystko powinno się wyjaśnić.
Greebo pisze:Ale tez uwazam ze nie powinno byc kombinowania z paszportami. Jest Australijka gra w ich kadrze, powinna byc traktowana jako nie-europejka.
flash pisze:Greebo pisze:Ale tez uwazam ze nie powinno byc kombinowania z paszportami. Jest Australijka gra w ich kadrze, powinna byc traktowana jako nie-europejka.
Zgadzam się. Z drugiej strony to nie przypadek, że kto tylko może, próbuje kombinować z paszportami jedynek. Towar deficytowy.... (klasowe jedynki, nie paszporty)...

fmaster pisze:czytalem gdzies, ze te przepisy maja wejsc dopiero od sezonu 2010/2011 a najblizszy sezon ma byc przejsciowy, czyli po staremu. Ale czy to jest nadal aktualne to nie wiem.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości