Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2007, 15:59

MARAS pisze:Skorek i Błaszczak podpisały kontrakty z Rybnikiem.

No Błaszczak pogra a Skorkowi chyba nie wyjdzie to na dobre

Wtajemniczony

Postautor: Wtajemniczony » 21 maja 2007, 20:07

Co do ŁKS-u i faktu, ze Skorek nie zostala na kolejny sezon to dla mnie nic dziwnego. Kto chcialby grac w klubie ktory nie placi i ma w stosunku do zawodniczek zadluzenie siegajace stycznia? Pol sezonu grac za friko to zadna przyjemnosc

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2007, 20:48

Małgosię Babicką - serdecznie witamy w Gorzowie - można wpisać na zielono!!!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2007, 21:00

Anonymous pisze:Małgosię Babicką - serdecznie witamy w Gorzowie - można wpisać na zielono!!!

Na jakiej podstawie??
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

mawi
Żak

Postautor: mawi » 21 maja 2007, 21:02

Widziałem ją dzisiaj w Gorzowie!!!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 21 maja 2007, 21:11

mawi pisze:Widziałem ją dzisiaj w Gorzowie!!!

nie mówię że Babicka nie przejdzie to AZS-u, bo o tym się już mówilo wcześniej.
ale to że byla w Gorzowie chyba nie jest wystarczającym argumentem aby wpisać na zielono. poczekajmy na info potwierdzone przez klub.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2007, 21:17

informacja potwierdzona, Gosia rzeczywiście w Gorzowie
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 maja 2007, 21:18

mawi pisze:Widziałem ją dzisiaj w Gorzowie!!!

a ja wczoraj widziałem w Polkowicach Madzie Kozdroń 8) baa - mało tego. Szła tuż koło siedziby klubu, czy to coś znaczy? :P :?

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 21 maja 2007, 21:24

hmm a ja nawet zanotowałem jakieś 2 tyg. temu w statsach wejście na stronkę http://www.odra.polskikosz.pl/_babicka.htm z IP Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Gorzowie :) Wg mnie to już 100% pewne, że Gośka zagra w Gorzowie, zwłaszcza że potwierdza to elen.

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 21 maja 2007, 21:27

Z zespołem Tęczy Leszno najprawdopodobniej pożegna sie

Jessica Kern, Katarzynę Rezler, Katarzynę Grześczyk i Patrycję Lubak.

Na stanowisko Trenera przychodzi

Jarosław Krysiewicz
sorry za błedy leci spontan

mawi
Żak

Postautor: mawi » 21 maja 2007, 21:50

Kuba napisał:
a ja wczoraj widziałem w Polkowicach Madzie Kozdroń baa - mało tego. Szła tuż koło siedziby klubu, czy to coś znaczy?

odpowiadam:
Przyszła odwiedzić swojego tatę w pracy - i nic więcej.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 maja 2007, 21:59

Mawi - wiem doskonale, że Madzia jest z Polkowic, a jej ojciec pracuje u nas w klubie. Uzyłem ":P" zaznaczając zartobliwy ton mojej wypowiedzi. a ":?" w celu zaznaczenia iż "widzenie kogoś" nie oznacza od razu, że ta zawodniczka podpisze kontrakt. Na tej samej zasadzie mógłbym powiedzieć np. że w Polkowicach od przyszłego sezonu gra np. Młoda Biba...

mawi
Żak

Postautor: mawi » 21 maja 2007, 22:05

Kuba spoko, ja to wszystko wiem , ale używając przykładu Madzi - którą bardzo lubię - nie trafiłes z porównaniem. To wszystko.

Awatar użytkownika
LbN
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LbN » 21 maja 2007, 22:12

Roman Skrzecz zostaje w Lotosie.

polskikosz.pl
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 maja 2007, 22:38

Pamela pisze:
MARAS pisze:Skorek i Błaszczak podpisały kontrakty z Rybnikiem.

więcej szczegółów na www.plkk.pl

O ku**a :shock: :shock: Bylam swiecie przekonana,ze zostanie w ŁKS-ie :roll:
Z koszykarkami Pamela nie ma czegoś takiego jak "być swięcie przekonanym" :D Ja tam zaskoczony nie jestem, zresztą przywiązywanie się kibiców do jakiejkolwiek zawodniczki (czy pilkarza) dzisiaj to kompletne nieporozumienie. Czasy Kaśki Madej, Grzesia Krysiaka czy Tomka Wieszczyckiego już dawno minęły. Na "placu boju" pozostali(ły) nieliczni (ne) (nie podam przykładu, bo za chwilę może sie okazać że to równiez nieaktualne). Dlatego ani ziębią mnie ani parzą ( żeby nie powiedziec dosadniej) wszelkie transfery zarówno "przychodzące" jak i "wychodzące". Mogę mieć swoje osobiste sympatie czy antypatie, ale to wszystko. Wszystko to jedna wielka karuzela, tylko my pozostajemy na stalych miejscach (w wiekszości :wink: ). Co mi z tego ze do klubu przyjdzie jakaś (jakiś) koszykarski lub pilkarski bóg czy bogini jak po sezonie nagle zachce mu się przejśc do Widzewa lub Wlókniarza a ktoś z odwiecznych parkietowych rywali zglosi nagle akces do gry w moim klubie (jak to miało miejsce w przypadku B.K. :shock: :lol: ). Chce przyjśc niech przychodzi, niech robi co do niego nalezy, a po sezonie niech robi co chce. Klub to barwy i kibice, nie kopacze ani koszykarki. Wpływ zawodników czy zawodniczek na poziom zabawy np na wyjazdach jest znikomy (mogą albo nadać delikatnego smaczku: słodyczy lub goryczy).
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”