Seba pisze:Cóż ... zawiodłem się... taki bojownik o OBIEKTYWIZM wykpił się prostym atakiem na mnie, nie podejmując się skomentować tego, o co pytałem - artykułu dziennikarza. To znaczy mam rozumieć, że zgadzasz się z nim w pełni i preznetuje on również Twoje stanowisko?
nie prezentuje on mojego stanowiska ale bez względu na to, co napisze to i tak bedzie niedość mocne, bo Twoim zdaniem to powinienem chyba zbluzgać Lotos ich kibiców, zawodniczki, Prezesa...bo taka jest przyjęta ''linia poprawności'' tego forum.
A tak wogóle - NIE PRZESADZAJ... w którym miejscu udowadniam Ci, to co piszesz - cytuję: "że Powell jest i cały Lotos jest chory, a Skerović to bohaterka , biedna ofiara ''black power''." ? Prosiłbym na drugi raz nie wymyślać rzeczy, których nie piszę.
Ja Cie tutaj niecytowałem, po prostu do tego moim zdaniem sprowadzaja sie głoszone przez Ciebie teorie w temacie wiadomej sprawy i wogóle nastawienia do Lotosu
("black power"?

... człowieku wybrałeś sobie do takich rasistowskich tekstów niewłaściwego kontrrozmówcę!)
a tutaj to mnie rozbawiłeś

jeśli to jest rasistowskie określenie to gratuluje znajomości tematu
Szkoda, że Ty, któryś jeszcze wczoraj pisał, że stoisz obok i patrzysz na sprawę w obiektywny sposób, jednak wolałeś po prostu umyć recę. Rozumiem, że napisanie, że p. Suski niezle nawciskał kit jednak nie jest Ci tak bardzo na rękę, więc to stanie z boku i spojrzenie obiektywne to jednak niezupełnie prawda.
nie umaywam rak, po prostu była to z Twojej strony tylko prowokacja do dyskusji, która w tej sprawie napewno nie prowadzi do niczego.
Dlaczego miałbym napisać, ze p.Suski:,,niezle nawciskał kit'' bo takie jest Twoje zdanie(i większości tutaj) i ja Ci mam przyklasnąć???

MOJE ZDANIE jest takie:artykuł jest owszem tendencyjnie napisany - to fakt z którym sie niedyskutuje, ALE SĄ W NIM także ELEMENTY PRAWDY!:
1.Skernie została praktycznie ukarana za swoją prowokację (i nie przekonuje mnie, zedostała dyskwalifikację skoro i tak grac w tym meczu już nie mogła)więc to ze niedotkneły jej praktycznie żadne sankcje to prawda.
2. o sytacji z Nolan nie bede sie wypowiadał bo nieznam sprawy wogóle, gdyz byłem wtedy na innym meczu wiec na TV nie miałem okazji widzieć.
RESZTA ARTYKUŁU JEST RACZEJ NIE NA MIEJSCU

i z obiektywizmem dziennikarskim na bakier
opinię juz znasz - zadowolony?
Pozdrawiam.