z finansowej perspektywy najciekawszy final "musi" byc pomiedzy Wisla a lotosem... a pytacie dlaczego? No boze wiecie jaka to kasa jest? ja sam nie wiem ale podejrzewam
Jeśli cos jest zbyt przewidywalne to jest nieopłacalne.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
friel pisze:boże proszę was to się nadaje na żal.pl wszyscy wiemy i nie mydlcie tu oczu że ostatnia kolejka będzie ustawiona wiem że kochacie swoje kluby ale niestety takie są realia plkk ustawiła kalendarz od początku kryjąc Wisłę i Lotos tak by nie zepsuć widowiska zapewniają teoretyczny Hit na zakończenie rundy zasadniczej i jednocześnie prawie zapewniając finał Wisła -Lotos ,nam pozostaje walczyć i pozbawić którejś drużyny tego finału i udowodnić plkk że finał inny niż wyżej wymieniony również może być atrakcyjny

kristofer pisze:Gorzów mógłby jeszcze jedną rzecz zrobić, a mianowicie polować na Wisłę w ćwierćfinale. Dla zdecydowanej większości może to absurd, ale przystąpienie do rywalizacji w ćwierćfinale przy stanie 2:0 dla Gorzowa nie byłoby wcale takie głupie, gdyż Wisła musiałaby wygrać wszystkie trzy mecze by awansować do półfinału, a Gorzów jedno z trzech.
Marco pisze:szkoda, ze ten hit w ostatniej kolejce wcześniej nie przeszkadzał i nie był powodem snucia teorii o ustawieniu spotkań, kto by przypuszczał, ze ktoś "ustawi" mecze Wisły z Gorzowem i Gorzowa z Lotosem inaczej niż zawsze no nie? ?Smile Laughing
wlodi9 pisze:kristofer pisze:Gorzów mógłby jeszcze jedną rzecz zrobić, a mianowicie polować na Wisłę w ćwierćfinale. Dla zdecydowanej większości może to absurd, ale przystąpienie do rywalizacji w ćwierćfinale przy stanie 2:0 dla Gorzowa nie byłoby wcale takie głupie, gdyż Wisła musiałaby wygrać wszystkie trzy mecze by awansować do półfinału, a Gorzów jedno z trzech.
![]()
, to nie glupi pomysl tylko nie do zrealizowania
![]()
koszykarz pisze:
PLKK nieprzypadkiem ustawiła mecz Wisły z Lotosem w ostatniej kolejce...
Te drużyny na pewno nie będą chciały wpasc na siebie w półfinale i.....nie wpadną
PS:Ironia też Ci jest chyba obca
A sam nie potrafil zrozumiec mojej![]()
Gdzie nie mialem zamiaru kogos wysmiac tylko uzmyslowic, ze mam nadzieje ze nastawienie kibicow dzialaczy koszykarek.. bedzie nieco inne niz w meczu z Halconem![]()
(a przyklad mialbyc humorystyczny)...
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Marco pisze:
tyle razy napiszę ile razy przeczytam że ktoś napisze, że Wisła-Lotos w ostatniej kolejce to ustawienie przeciwko AZS-owi
nikt cie nie zmusza do czytania moich postów.
Adolfini pisze:Marco pisze:
tyle razy napiszę ile razy przeczytam że ktoś napisze, że Wisła-Lotos w ostatniej kolejce to ustawienie przeciwko AZS-owi
nikt cie nie zmusza do czytania moich postów.
to zacznij odpisywacmecz Wisly i Lotosu jest ustawiony haha
ps. przyswój sobie słowo HIPOKRYZJA

kristofer pisze:wiadomo coś o terminach play-off PLKK? bo na stronie PLKK są starocie z zeszłego sezonu :/
myślę, że w przypadku decydującego wpływu meczu Wisła-Lotos na ustalenie ewentualnych par półfinałowych (w tym Wisła-Lotos) może mieć wpływ występ naszych zespołów euroligowych w europejskich pucharach. Jeśli oba awansują do ćwierćfinału, to mogą sobie pozwolić na ryzyko odpadnięcia w półfinale, w przeciwnym razie przegrany w półfinale nie zagra w przyszłym roku w Eurolidze, a to może rozsierdzić sponsorów mistrza bądź wicemistrza Polski.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości