Ja tu widzę, ze chyba wzyscy raczej trzymaja strone Wisly
Jezeli chodzi o transfery Wielebny i Sibki do Torunia, to nie ma co zasmiecać forum, napisze sie cos jak już będzie jakiś oficjalny komunikat w tej sprawie.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Anonymous pisze: To coś jakby poszła plota , że Bibrzycka wraca do Polski do Wisły...nawet jakby było te 5 % to i tak rozpisywałbym sie pewnie o tym transferze a wielu z nas oczami wyobraźni widziałoby już Bibe u nas...

hellraiser pisze:Anonymous pisze: To coś jakby poszła plota , że Bibrzycka wraca do Polski do Wisły...nawet jakby było te 5 % to i tak rozpisywałbym sie pewnie o tym transferze a wielu z nas oczami wyobraźni widziałoby już Bibe u nas...
Bibrzycka w Wiśle.
Prędzej piekło zamarznie i Raul przejdzie do Barcelony![]()
![]()
![]()
Chyba nawet kibice Wisły by tego nie chcieli![]()
hellraiser pisze:Anonymous pisze: To coś jakby poszła plota , że Bibrzycka wraca do Polski do Wisły...nawet jakby było te 5 % to i tak rozpisywałbym sie pewnie o tym transferze a wielu z nas oczami wyobraźni widziałoby już Bibe u nas...
Bibrzycka w Wiśle.
Prędzej piekło zamarznie i Raul przejdzie do Barcelony![]()
![]()
![]()
Chyba nawet kibice Wisły by tego nie chcieli![]()
patrese pisze:No były już na tym forum różne asy z Torunia takie jak sid, ban liden i jeszcze ktoś. Ale widzę, że teraz znowu komuś z Torunia odbiło. Kontynuacja słynnej "Toruńskiej Szkoły Pieniaczy". Myślałem, że ostatnie 2 beznadziejne sezony nauczyły was trochę pokory, ale się myliłem.
Ałgaja pisze:pepe1 pisze:
Bo jak napisze sie że SIBORA albo WIELEBNA są blisko gry w ENERDZE - to zaraz trzeba się bulwersować ???? CHYBA NIE...
zawod koszykarki to też praca - wiec naturalne jest że chyba idzie się do pracy gdzie można więcej zarobić....
PS. Wiadomości są ADEKWATNE do tematu : plotki , transfery. Więc nie ma sensu by FANI swoich klubów ŻALILI sie tutaj .
można zatem wiedzieć na czym opierasz ową plotkę? bo nawet "plotka" powinna mieć jakieś postawy, a przynajmniej plotka, która nas w tym temacie interesuje...czyli "plotka" oparta np. na artykule prasowym. A nie "plotka" pod tytułem, bo miałem wizje, sen, halucynacje i objawienie...w tym tkwi problem.
"Plotek" prasowych jest w sezonie i tak wystarczająco dużo i tylko takimi "plotkami" się zajmujemy. Bo (tak jak już pisałam) równie dobrze można rzucić temat- deForge w Koronie i nawet uznać go za "realny", tylko po co pisać o takich głupotach, mających z realnością niewiele wspólnego?
A temat brzmi "plotki, transfery", a nie moje marzenia i objawienia!!
A jak chcesz tworzyć plotki to proponuje najpierw napisz do Faktu, oni to opublikują, a potem my będziemy o tym dyskutować.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 94 gości