Matii pisze:Nie potrafie zrozumiec tego ze sa takie nastawienia niektorych kibicow do Meblotapu. A szczegolnie najwiecej zametu wprowadzaja kibice LKS-u, wy to chyba macie problemu po pilce noznej, wychowani na kijach, rurkach metalowych i lancuchac

Dzieki dla kibicow z Gdyni za wsparcie oraz poszczegolnych kibicow z Brzegu, dzieki.... A co do spotkania miedzy Ostrovia a Meblotapem - niech wygra lepszy. Pozdawiam tu kibicow z Ostrowa m.in. matiego i Zizu. Glos oddam na Meblotap.

ale jakie nastawienie? zamęt? oddałem głos na Meblotap zastrzegając, że kibicuje Ostrivii - coś w tym złego? A to, że przytoczyłem (przecież prawdziwe) wyniki Meblotapu jako argument wobec wpisu Zbycha - wskazujące, że się w nim myli - to coś złego?
Nie mam nic do tego zespołu, gratuluje mu jek wygra a Ty myślę, że się po prostu czepiasz... Oczywiście, że niech wygra lepszy i jeśli będzie to właśnie zespół z Chełma nie tylko się nie zmartwię lecz szczerze mu tego pogratuluje.
wychowani na kijach, rurkach metalowych i lancuchac
a po tym wpisie raczej zastanów się, czy sam nie masz jakiegoś "problemu"... Nie obrażam Cię, pisząc że jesteś na czymśtam (można coś niemiłego wymyśleć) wychowany. Czemu to robisz wobec mnie? czy mój wpis był obraźliwy? jeśli tak, to czym Cię obraziłem?