OGÓRKI

Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 14 maja 2006, 21:25

Czy ktos wie gdzie bedzie grała Agnieszka w przyszłym sezonie???

Agnieszka w Polkowicach niestety nie pokazała swoich duzych umiejetnosci.

Powodzenia Aga :)
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 maja 2006, 19:19

Ela Trześniewska podpisała kontrakt .... w Krakowie.

Powodzenia Ela!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 maja 2006, 20:55

no to Pałka odeszla, przyszla Ela, a teraz Ela poszla do Krakowa :? :cry:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 17 maja 2006, 22:38

...czyli jasno wynika, że powinniście wziąć kogoś z Krakowa 8).

Głowa do góry !!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 18 maja 2006, 06:40

czyli co jutro odejdzie Koryzna i Nowacka;/ coś źle sie dzieje, przecież mówili, że chcą Ją zatrzymać za wszelką cene, już dogadani a tu proszę ;/ lipa
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 maja 2006, 17:32

Agata zostaje.
Bodzio - chcieć zatrzymać mozna kazdego. ale to jest to , co Korsak mówił w jednej z gazet, gdzie on da złotówkę, tam Wisła da pięć. to nierówna walka i w niej od początku faworytem była Wisła. trudno dziwić się Eli ze poszła grac do Mistrza Polski, grać w Eurolidze i grać z pewnością za większe pieniądze.

kibic starej ślezy

Postautor: kibic starej ślezy » 11 czerwca 2006, 20:28

[quote="Kuba"]Agata zostaje.
Bodzio - chcieć zatrzymać mozna kazdego. ale to jest to , co Korsak mówił w jednej z gazet, gdzie on da złotówkę, tam Wisła da pięć. to nierówna walka i w niej od początku faworytem była Wisła. trudno dziwić się Eli ze poszła grac do Mistrza Polski, grać w Eurolidze i grać z pewnością za większe pieniądze.[/quot
Agata niestety dla polkowic odchodzi z waszego zespolu. Z tego co wiem to już sie wyprowadziła z polkowic i to nie na wkacje ale na stałe :) .
Przeglądając twoje posty widać że jesteś bardzo zachwycony trenerem Nowakowskim, dla mnie to troche dziwne. Prześledzmy więc jego poczyna nia w polkowickim zespole.
Przychodzi do zespołu i obejmuje skład personalnie dobrany przez Wojtka Spisackiego. Fokt robi z nim brązowy medal, i to powiedzmy jego ręka. Trześniewska powiedziała po tamtych meczach, że polkowice wygrały bo stanowiły zespół a one tylko zlepek zawodniczek. Piąty mecz wygrał nowakowski dzięki Żytomirskiej, Stempniewicz oraz Waligórskiej, czyli kolejno 6 7 8 wchodzącej z ławki. Ręcze ci i bylo to widać na meczach że one nienawidziły go całym sercem. Natalia za godziny na ławce rezerwowych i Baks tak samo (jej to nawet tak obrzydził granie że kariere zakończyła) one zagrały dla dziewczyn nie dla niego
Sezon nr 2 odchodzi Pałka Baks Buba wszystkie dzieki trenejro
Ale to tylko trzy zawodniczki(trzon zostaje) lekki retusz troche mięsa do trenowania i na ławke noooooooooooooooooo i transfer roku podstarzała trześniewska która na zakończeńie kariery musi dorobić do emerytury. Miało być pięknie a byłlo ja wszyscy widzieli. Zespół grał o wiele gorzej jak w roku poprzednim.
Zwodniczki których się pozbył: Buba odrodzenie w Poznaniu Pałka najlepszy polski center w lidze (dla mnie) a napewno największy postęp.
Sezon nr 3 ze składu Spisackiego pozostaje ja dotąd i z tego co wiem Jańcia, no i może śiwka trenejro będzie składał zespół od podstaw :D
Dla mnie to polkowice w tym sezonie ja w czwórce będą to git
Facet jak dotąd zrobił na moje oko więcej złego niż dobrego, tak jak kiedyś w wiśle (wywalili go z tamtąd z hukiem)
Tak że kubo możesz mówić co chcesz ale dla mnie to on kupa nie trener.
W tymsezonie polkowice w play of wypadli gorzej niż źle. Ale mimo wszystko pozdrawiam i życze jak najlepiej bo jestem z dolnego śląska.
DUŻA BUŹKA

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 czerwca 2006, 22:04

ta Agata chyba z Polkowic do Polkowic Dolnych się przeprowadziła...
w poprzednim tygodniu jeszcze rozmawiała odnośnie nauki języka angielskiego prywatnie aby wyjechać...?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

baba
Nowy na forum

Postautor: baba » 18 czerwca 2006, 18:44

Szkoda Polkowic bo kibice zdążyli się już przyzwyczaić do określonego obrazu tej drużyny.Z drugiej strony z ciekawością bedziemy czekać na to co pokaże nowe CCC.

Wróć do „MKS Orzeł Polkowice”