Norbi2012 pisze:Myślałem , że żyjemy w całkiem przyzwoitych czasach i na Forum piszą ludzie przyzwoici np.- o pięknych kobietach grających na Polskich parkietach , o ich zagraniach , pomyłkach itp. A nie czytać skrzywione wpisy tego - danpe _ co za koleś , czy ty pisząc tak o wszystkich drużynach dałeś się już wy.......ać przez te miasto Papieskie , chyba że pochodzisz z tego miasta , a jak nie to współczuję .Człowieku daj się ludziom bawić a nie jak ty doczepiasz się do wszystkich do jakiś desek itp , do grona ludzi co mają jakieś dwie przyśpiewki lub innych kibiców z regionów Polski , widzę że ty jak Pies z ukrycia wszystkich krytykujesz i wyśmiewasz ,
O pieknych kobietach to mogę rozmawiać na stronie Miss Polski, zresztą piękno to rzecz gustu.
Jak na razie podśmiewuję się z jednej ekipy, która wyznaje zasadę " nie ważne co i jak, byle głośniej". Mnie taki styl dopingowania nie odpowiada, mam do tego prawo.
Co do Bydgoszczy napisałem prawdę, było ich mało i śpiewali dwie rzeczy na krzyż, ale spiewali a nie tłukli się i za to im chwała. U nas zdarzały się mecze, że w ogóle dopingu nie było. Nie przypominam sobie abym się negatywnie wypowiadał na temat ekipy w Gorzowie, Toruniu, Gdyni, Łańcucie (tu akurat nie było o czym) - wszędzie tam byłem, młyn był różny, od zera do kilkudziesięciu osób, każdy miał swój styl.
Możesz mi zalinkować gdzie piszę źle o
wszystkich druzynach? Jeśli nie, to zamilcz.
ale dobrze że piszesz o tym linku z bydgoskiej strony że siedzisz koło Polskiego Boksera
Wiślak z "X" sektora to broni swego klubu.
pozwolę sobie przyznać tobie nazwę na tym Forum Największego Malkontenta i Skrzywionego kolesia który opisuje - Kibiców i Kluby z całej Polski
Ależ dziękuję, możesz się do mnie tak zwracać, tylko czapkę wcześniej ściągnij i się ukłoń Panu. no i tytuł sobie na kartce zapisz, bo trochę długawy jest, a nie życzę sobie, abyś przeinaczał.
Choć chyba masz jakieś urojenia, bo nie opisywałem swoich wrażeń po Łańcucie, Gdyni, Toruniu i Gorzowie.Nie sądzę, aby użytkownicy tego forum mieli ochotę czytać moje komentarze na temat swojej ekipy dopingującej po każdym moim wyjeździe, nie taki jest cel moich wycieczek, choc jakieś wrażenia zawsze mam. Jeśli Ty sobie życzysz, to mogę Ci po każdym wyjeździe na prv do Twojej wiadomości wysłać swoje wrażenia, nawet mogę Ci napisać jaka bułka z pieczarkami mi smakowała w Gorzowie, który pączek w Gdyni, oraz który piernik w Toruniu.