VII kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg-Orzeł Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Roberto930
Żak

Postautor: Roberto930 » 13 października 2008, 19:36

Oj to tylko niewinne "Polkowice tu, Polkowice tam, Polkowice nic nie zrobią nam"... :lol:

Wydaje mi się, że pare sezonów temu było gorzej, jak cały młyn skandował przy Waszym wejściu "wyp****alć!"

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 13 października 2008, 19:40

Roberto930 pisze:Oj to tylko niewinne "Polkowice tu, Polkowice tam, Polkowice nic nie zrobią nam"... :lol:

Wydaje mi się, że pare sezonów temu było gorzej, jak cały młyn skandował przy Waszym wejściu "wyp****alć!"

Tak to może nie...ale coś zawsze było... Tylko z tego co pamiętam to w tamtym sezonie nic nie slyszałem tylu nas tam wpadło do Brzegu... 8) :lol:
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 13 października 2008, 19:56

Roberto930 pisze:Oj to tylko niewinne "Polkowice tu, Polkowice tam, Polkowice nic nie zrobią nam"... :lol:

a jednak zwrócili uwagę :wink: sory za OT ostatni mój post nie na temat
:wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Stal Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Stal Brzeg » 13 października 2008, 22:23

Orange Boyyy pisze:

Tak to może nie...ale coś zawsze było... Tylko z tego co pamiętam to w tamtym sezonie nic nie slyszałem tylu nas tam wpadło do Brzegu... 8) :lol:

Bo nie było ekipy i część młodej gwardii Stali jak dobrze pamiętam była na meczu Śląsk-Kmita Zabierzów i tyle na temat

Stal Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Stal Brzeg » 13 października 2008, 22:28

...
Ostatnio zmieniony 14 października 2008, 10:30 przez Stal Brzeg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 października 2008, 23:34

Chciałbym przypomnieć tylko że na tym podforum piszemy o kwestiach sportowych!!!! Do tematów związanych z tym co działo się na trybunach i przed halą służy podforum "KIBICE"

Kolego/Koleżanko o nicku "Stal Brzeg".
Jesteś na FKK chyba od niedawna i może nie wiesz, ale tutaj nie wyzywamy innych od psów itp.
Proponuję zweryfikować nieco słownictwo bo posypią się ostrzeżenia.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”