Czy szaliki zostały juz zamówione ??
Moderator: qBK
Jestem ciekaw Twojej opini Kociaku, Zwierzaku czy jak Ci tam..
jedno mnie dziwi, mówisz, że ktoś Ci konto podkradł, dla mnie to dziwne bo:
1. 31 marca w piątek jako Zwierzak200 zagłosowałeś na zawodniczkę oraz odkrycie sezonu w Odrze
2. 31 marca w piątek 4 minuty później po powyższych wpisach już niezalogowany z tego samego komputerka jako MISTRZ zwyzywałeś Brodacza i nie tylko jego..
dodam, że wcześniej wszelkie wpisy jako Zwierzak200 wpisywałeś z tego samego kompa i stałym numerze IP.. natomiast teraz tłumaczysz się i zaprzeczasz z zupełnie innego komputera, prawdopodobnie z neostrady..
Tak więc.. czekam na wyjaśnienia
jedno mnie dziwi, mówisz, że ktoś Ci konto podkradł, dla mnie to dziwne bo:
1. 31 marca w piątek jako Zwierzak200 zagłosowałeś na zawodniczkę oraz odkrycie sezonu w Odrze
2. 31 marca w piątek 4 minuty później po powyższych wpisach już niezalogowany z tego samego komputerka jako MISTRZ zwyzywałeś Brodacza i nie tylko jego..
dodam, że wcześniej wszelkie wpisy jako Zwierzak200 wpisywałeś z tego samego kompa i stałym numerze IP.. natomiast teraz tłumaczysz się i zaprzeczasz z zupełnie innego komputera, prawdopodobnie z neostrady..
Tak więc.. czekam na wyjaśnienia
..you got to lose, to know how to win..
-
Gość
No to widze Mario że zgromadziłeś całkiem niezły materiał dowodowy
Dzięki wielki za pomoc
Trzeba walczyć z takimi ludźmi którzy sa mocni zza biurka i klawiatury
No to dowody sa mocne i nie wiem jak to wytłumaczysz skoro wszystkie posty wcześniejsze były pisane z tego samego kompa nawet przed rzekoma kradzieżą konta
Drugie pytanie czemu ten cwaniak sie nie odzywa
No to dowody sa mocne i nie wiem jak to wytłumaczysz skoro wszystkie posty wcześniejsze były pisane z tego samego kompa nawet przed rzekoma kradzieżą konta
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:No to widze Mario że zgromadziłeś całkiem niezły materiał dowodowyDzięki wielki za pomoc
Trzeba walczyć z takimi ludźmi którzy sa mocni zza biurka i klawiatury
![]()
No to dowody sa mocne i nie wiem jak to wytłumaczysz skoro wszystkie posty wcześniejsze były pisane z tego samego kompa nawet przed rzekoma kradzieżą konta![]()
Sory to moje
Ja go znam to jest ten no...
-
Kociaczek202
- Nowy na forum
-
Kociaczek202
- Nowy na forum
a tak odwołując się do wypowiedzi Maria o 31 marca... !! to orównaj sobie ip zwierzaka i kociaka !! jakbym pisał z tego samego kompa to byłyby takie same... a konto mi p...... wszędzie miałem zwierzak200 i to samo hasło.. w sympati, w grachonline wszędzie... i np. na sympati miałem powpisywane różne zeczy na moim koncie.. na grachonline.wp.pl miałem zrobione ponad 200 ucieczke... TO NA SERIO NIE JA WYZYWAŁEM BRODACZA !! NIE MAM POWODÓW !! NO UWIERZCI MI !!
-
Kociaczek202
- Nowy na forum
Kociaczek202 pisze:A NEOSTRADE MAM I JAKBYM TO JA WZYWAŁ ZE SWJEGO KOMPA TO NA KOCIAKU I ZWIERZAKU BYŁYB TAKIE SAME IP... SPRAWDŹ SOBIE !!
Chlopaczku ale wszytkie Posty napisane przez Zwierzaka200 byly napisane z tego samego numeru IP jak by ktoś ci ukradł konto to IP by było innego tego kogoś tak więc ja prosze ciebie/....
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
-
Gość
To się porobiło... Chopie dziś w parku jak do nas podszedłeś to rzeczywiście okazało się że jesteś zwykłym szczylem, który nie potrafi trzymać języka w chwili gdy kultura tego wymaga.
Mario podesłał mi rózne ciekawe rzeczy, które sprawdziłem i co się okazało?
Nicki o których mowa łączyły się z forum za pomocą neostrady. IP było zmienne, ale droga prowadziła do tego samego hosta. Co do stałego IP to może miałeś wcześniej przekierowanie na routerze bądź internet z brzeskiej sieci, tak to można tłumaczyć.
IP na Twoich kontach rzeczywiście jest inne, ale mój złoty inteligencie na neostradzie tak właśnie to wygląda. Po każdym resecie modemu przydzielane jest inne IP (zmienne). Kiedyś było tak, że neostrada posiadała pulę IP, która była generowana co 30 minut (taka ciekawostka).
Wpadłeś po uszy i dziś w parku to srałeś po gaciach jak "tłumaczyłes" się. Nie znałem sprawy do końca więc w sumie nie przyłożyłem Tobie za Brodacza bo gdybym to zrobił, Brodacz nie miałby oporów.
Ostatnia sprawa. Nie kręć coraz więcej, przyznaj się, weź od mamy kawał grosza i postaw nam wszystkim piwo w karczmie i będzie po sprawie. Oficjalnie przeproś Brodacza i na przyszłość będziesz miał nauczkę, że INTERNET nie jest miejscem gdzie człowiek może pozostać anonimowy.
p.s.
Twoje tłumaczenie jest żałosne, żadne słowo nie dąży w strone prawdy. Zhackowano Ci konto? Po co? Dlaczego akurat Tobie? Takie rzeczy zgłasza się Administratorowi forum. Dlaczego o tym wspomniałeś w chwili, gdy zdałeś sobie sprawę, że rzeczywiście wszystko da się namierzyć? Oj chopie nie lubię takich plugawych wykrętów.
Jutro jest mecz, podchodzisz do nas i oficjalnie przepraszasz za swoją głupotę i nie zapomnij o piwie... taka mała rekompensata.
Zachowaj teraz swoją twarz w stanie uzywalności publicznej i dostosuj się do tego co napisałem w innym przypadku nie będziemy rozmawiać i słuchać Twoich wykrętów i bajek. Dziś w parku po raz kolejny pokazałeś, że nie grzeszysz inteligencją, ujawniając się nam publicznie :]. Liczę na Twój rozsądek. Jutro tj. niedziela, mecz Odry, Ty wszystkich przepraszasz. Sprawa zamknięta.
Mario podesłał mi rózne ciekawe rzeczy, które sprawdziłem i co się okazało?
Nicki o których mowa łączyły się z forum za pomocą neostrady. IP było zmienne, ale droga prowadziła do tego samego hosta. Co do stałego IP to może miałeś wcześniej przekierowanie na routerze bądź internet z brzeskiej sieci, tak to można tłumaczyć.
IP na Twoich kontach rzeczywiście jest inne, ale mój złoty inteligencie na neostradzie tak właśnie to wygląda. Po każdym resecie modemu przydzielane jest inne IP (zmienne). Kiedyś było tak, że neostrada posiadała pulę IP, która była generowana co 30 minut (taka ciekawostka).
Wpadłeś po uszy i dziś w parku to srałeś po gaciach jak "tłumaczyłes" się. Nie znałem sprawy do końca więc w sumie nie przyłożyłem Tobie za Brodacza bo gdybym to zrobił, Brodacz nie miałby oporów.
Ostatnia sprawa. Nie kręć coraz więcej, przyznaj się, weź od mamy kawał grosza i postaw nam wszystkim piwo w karczmie i będzie po sprawie. Oficjalnie przeproś Brodacza i na przyszłość będziesz miał nauczkę, że INTERNET nie jest miejscem gdzie człowiek może pozostać anonimowy.
p.s.
Twoje tłumaczenie jest żałosne, żadne słowo nie dąży w strone prawdy. Zhackowano Ci konto? Po co? Dlaczego akurat Tobie? Takie rzeczy zgłasza się Administratorowi forum. Dlaczego o tym wspomniałeś w chwili, gdy zdałeś sobie sprawę, że rzeczywiście wszystko da się namierzyć? Oj chopie nie lubię takich plugawych wykrętów.
Jutro jest mecz, podchodzisz do nas i oficjalnie przepraszasz za swoją głupotę i nie zapomnij o piwie... taka mała rekompensata.
Zachowaj teraz swoją twarz w stanie uzywalności publicznej i dostosuj się do tego co napisałem w innym przypadku nie będziemy rozmawiać i słuchać Twoich wykrętów i bajek. Dziś w parku po raz kolejny pokazałeś, że nie grzeszysz inteligencją, ujawniając się nam publicznie :]. Liczę na Twój rozsądek. Jutro tj. niedziela, mecz Odry, Ty wszystkich przepraszasz. Sprawa zamknięta.
Always look on the bright side of life 
-
Don Igłata
- Młodzik
-
Kociaczek202
- Nowy na forum
-
Kociaczek202
- Nowy na forum