Ogólnie - brawa za walkę w pierwszej połowie. W drugiej nam odjechały.
Momentami na parkiecie 4 zawodniczki +190cm +rozgrywająca i Natalia nie miała szans.
Cóż, nie udało się, ale wierzyliśmy w zwycięstwo
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Marcino pisze:Przesadzacie. Każdemu zdarza się rozegrać słabszy mecz. Paula nie pokazała się dzisiaj z najlepszej strony, ale w meczu z Wisłą jestem pewien, że pokaże na co ją stać.
Ktoś napisał, że w pierwszej połowie wynik nie był zasługą obrony Lotosu, a brakiem skuteczności rywalek. Bzdura. Dobra, zorganizowana obrona, zwłaszcza w pierwszej kwarcie, gdzie Valencia tych czystych pozycji, o których ktoś wspomniał, miała bardzo mało. Szkoda, że później dziewczyny opadły z sił.
Greebo pisze:W niedzielę Waszym głównym atutem będą nasze problemy kadrowe. Gdyby nie one to po tym co wczoraj widziałem byłbym spokojny o naszą wygraną w tym meczu który jak dla mnie akurat nie jest specjalnie ważny (nie licząc spraw ambicjonalnych).
Greebo pisze:Ja tam też nie widziałem jakiejś specjalnej obrony Lotosu w I kwarcie, już o organizacji nie wspominając. Walencja trochę przysnęła na początku meczu i tyle. Jak podkręciła tempo to nie miała problemów tak w obronie, jak i w ataku. .
czekolada pisze:Pierwsze dwie akcje - 2 przechwyty, potem baardzo dobra obrona Leci (cały mecz absolutnie zaebisty).
Gdyby lotos bronił tak jak w pierwszej kwarcie byłoby dobrze.
czekolada pisze:p.s. Wczorajsza dyspozycja Matovic, to zupełnie inna bajka. Drugi raz raczej się nie zdarzy..
walczacy z wiatrakami pisze:Greebo pisze:W niedzielę Waszym głównym atutem będą nasze problemy kadrowe. Gdyby nie one to po tym co wczoraj widziałem byłbym spokojny o naszą wygraną w tym meczu który jak dla mnie akurat nie jest specjalnie ważny (nie licząc spraw ambicjonalnych).
faktycznie dużym atutem w niedzielę będą Wasze problemy kadrowe, ale nawet gdyby nie one po tym co widzieliśmy w środę w Waszym wykonaniu jesteśmy spokojni o naszą wygraną w tym meczu, ktory mimo wszystko trochę ważny jest
Ałgaja pisze:Leci też niekoniecznie zdarzy się drugi taki mecz
Greebo pisze:A w środę to graliśmy niby bez problemów kadrowych?.
Greebo pisze:Trochę ważny jest.. ale ważniejsze są dla mnie te euroligowe, oraz - ze względu na aktualny układ w tabeli - wyjazd do Gorzowa za 2 tygodnie.
Ałgaja pisze:Leci też niekoniecznie zdarzy się drugi taki mecz
czekolada pisze:W niedziele zobaczymy kto miał dobry a kto nie...
A jeśli chodzi o problemy kadrowe Wisły- to nie przypomina sobie,żeby ktoś tak płakał nad Lotosem w zeszłymsezonie jak nam wypadła Paula w obrej formie i Catchings...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości