Mecz między KK Azs Poznań vs Unia Swarzędz

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Mecz między KK Azs Poznań vs Unia Swarzędz

Postautor: Wrona » 22 czerwca 2006, 11:09

Tak sobie pomysłałem że zbliżają sie wakacje i można by naprzykład pograć między sobą w piłke nożną albo w kosza...Miejsce i data niewiadoma...
Piszcie swoje uwagi i propozycje na ten temat.....Pozdrawiam 8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 czerwca 2006, 13:16

w kosza to raczej dostaniemy wielki wpierdziel :lol: :lol: - ale w piłe to czemu nie, chetnie bym pograł - tylko jesli chodzi o mnie to raczej dopiero w przyszły weekend - po sesji.
ale pomysł bdb:]
reloaded :]

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 22 czerwca 2006, 22:39

Jaaa byłem elektrykiem...

No dobry pomysł Leszku :D hahaha jak co to ja jestem za, można by zagrać tego samego dnia co będzie grill. Najpierw spotkać się w celu sportowej walki a wieczorem zmierzyć się z zielonymi przyjaciółmi ;) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 23 czerwca 2006, 08:03

u mnie z przyczyn technicznych do konca sierpnia jakakolwiek gra odpada, no chyba ze w bierki... :D pozdrowionka
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 23 czerwca 2006, 08:36

No to dalej rzucać propozycję;) po pierwsze w co gramy? 8) a po drugie kto wie, że będzie mógł pojawić się tego 14 lipca :?: Myśle, że połączyć to w jeden dzień to bardzo dobry pomysł, węc słucham propozycji grill rozpoczynamy tak około 19. więc zawody proponuje o 16-17 na boiskach TKKF Winogrady :P Mamy do wyboru: tenis, piłka nozna, koszykówka i ewentualnie siatkówka :P
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 czerwca 2006, 13:10

Łukasz-fan pisze:No to dalej rzucać propozycję;) po pierwsze w co gramy? 8) a po drugie kto wie, że będzie mógł pojawić się tego 14 lipca :?: Myśle, że połączyć to w jeden dzień to bardzo dobry pomysł, węc słucham propozycji grill rozpoczynamy tak około 19. więc zawody proponuje o 16-17 na boiskach TKKF Winogrady :P Mamy do wyboru: tenis, piłka nozna, koszykówka i ewentualnie siatkówka :P

absolutnie odpada: boiska pilkarskie i korty(statkówa chyba tez) na TKKFie sa płatne - i słono sobie liczą. no chyba, ze chcecie grac na tym pełnowymiarowym boisku - tylko, ze pewnie polowa z nas wypluje płuca po kwadransie :lol:
ja jestem za piłką nożną - baardzo dawno nie grałem, a naszla mnie chęć przy okazji mundialu.
Dario - dobry pomysł:] - ja sie wstepnie pisze na 14nastego, ale przeciez pograc mozemy juz wczesniej:D

kula
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kula » 23 czerwca 2006, 13:26

Witam

Odnotujcie to w kronikach KK, mój pierwszy wpis od dłuuugiego już czasu. Pomysł kapitalny. Najlepiej było by tego 14- stego jak mówił Łukasz. Połączyć rekreacje z integracją, strawą dla ciała i ducha. Co do tego co mamy grać - dla mnie rzecz jest jasna- kosza oczywiście - bo kochamy przecież koszykówkę. Mytek co, że baty eweentualnie dostaniemy, ale będzie śmiesznie i będzie intgracja.

Kolejna kwestia chciałbym, by wszyscy co przyjdą przyszli ze swoimi partnerkami - będzie milej będzie okazja się poznać i nie będzie trzeba się spieszyć itp. Pozatyym im więcej ludzi tym lepiej, bo weselej. Co wy na to.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 czerwca 2006, 15:33

kula pisze:Witam

Odnotujcie to w kronikach KK, mój pierwszy wpis od dłuuugiego już czasu. Pomysł kapitalny. Najlepiej było by tego 14- stego jak mówił Łukasz. Połączyć rekreacje z integracją, strawą dla ciała i ducha. Co do tego co mamy grać - dla mnie rzecz jest jasna- kosza oczywiście - bo kochamy przecież koszykówkę. Mytek co, że baty eweentualnie dostaniemy, ale będzie śmiesznie i będzie intgracja.

Kolejna kwestia chciałbym, by wszyscy co przyjdą przyszli ze swoimi partnerkami - będzie milej będzie okazja się poznać i nie będzie trzeba się spieszyć itp. Pozatyym im więcej ludzi tym lepiej, bo weselej. Co wy na to.

yyyyy, czyli mogę przyjśc ze swoją partnerką? ja i pół litra 8) :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 23 czerwca 2006, 21:41

jak dla mnie może być 8)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 czerwca 2006, 22:21

Zarzyna poszukaj jakiegoś dobrego boiska na Piątkowie, może coś znajdziesz. Wg. tylko piłeczka. Od kosza trza odpocząć.
Z tymi partnerkami to Kula bez przesady, to jest spotkanie kibiców i będą poruszane bardzo ważne sprawy :P w które inne osoby nie mogą być wtajemniczone :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 23 czerwca 2006, 22:32

Hej ja nie wiem czy bede mógł wpaść na tego grila i na meczyk. Sadze jednak, że lepsza bedzie piłka nożna. Mamy przecież mundial. a co do propozycji z laskami. Bardzo fajny pomysł. Będzie lepsza gra , bo kazdy kto ma laske bedzie chcial zaimponować jej. Nie bedzie chcial dac d**y na boisku, bo jezeli da d**e na boisku to ona nie bedzie musała mu dawac w domu hehe

Edit: proponowałbym mniej okresleń typu "dawać dupy" - w szczególności, gdy slowa te odnodszą sie do kobiet - troszkę niesmacznie to wygląda.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 czerwca 2006, 23:02

ja jestem za piłka nozną. mam dość koszykówki do jesieni.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 czerwca 2006, 23:21

Hamplik pisze:Hej ja nie wiem czy bede mógł wpaść na tego grila i na meczyk. Sadze jednak, że lepsza bedzie piłka nożna. Mamy przecież mundial. a co do propozycji z laskami. Bardzo fajny pomysł. Będzie lepsza gra , bo kazdy kto ma laske bedzie chcial zaimponować jej. Nie bedzie chcial dac d**y na boisku, bo jezeli da d**e na boisku to ona nie bedzie musała mu dawac w domu hehe

Edit: proponowałbym mniej okresleń typu "dawać dupy" - w szczególności, gdy slowa te odnodszą sie do kobiet - troszkę niesmacznie to wygląda.

:lol: :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 24 czerwca 2006, 14:01

No oki mi pasuje piłka nożna 8) a jak na to Unia?

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 24 czerwca 2006, 22:44

Jak dla mnie spoko :) moze byc pilka nozna :] tylko wlasnie pojawil sie problem, ze nie wiem, czy bede mogl sie pojawic tego 14ego... Ale zobaczymy :] Pozdrawiam :]

Wróć do „AZS Poznań”