Kaśka#4 pisze:a ja zmienie temat
jutro najważniejszy mecz Wisły Kraków w lidze.
Gra z Koroną, która jak narazie zajmuje 1miejsce w tabeli
zobaczymy jak to się potoczy.
POWODZENIA
Moderator: Moderatorzy
jordzi... pisze:prosze bardzo pisze małą litera, i nie wiem, kto i na co jedzie z powodu tego że wole piasac dużą czcionka...... juz ja lepiej wiem co powinnam robic, a czego nie...i piszac o tej kadrze w bojanowie niekoniecznie miałam na mysli siebie...muks nie robu burdelu ale co najwyżej zamieszanie...i nie wydaje mi sie żeby słowo BURDEL było odpowiedznie do wypisywania go na forum....poza tym, temet tego forum miał dotyczyc mistrzostw polski, a nie wychowywania innych...wiec moze zajmijmy sie typowaniem czy czyms takim, a nie ciągłymi prtetensjami...jestem z muksu prawda, więc moim zdaniem tegoroczmy mistrz polski to - my, albo łks lub wisła kraków...tyle na ten temat.
Anonymous pisze:Anonymous pisze:A gdzie jest moderator????!!!! Muks robi burdel w temacie pisząc od rzeczy i bałaganiąc na forum a tu zero reakcjiCała dyskusja zupelnie nie związana z tematem...
Małe sprostowanie-to nie MUKS robi burdel tylko jedna lub dwie jego zawodniczki.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości