MP kadetek...

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 27 października 2006, 22:00

Kaśka#4 pisze:a ja zmienie temat :P

jutro najważniejszy mecz Wisły Kraków w lidze.
Gra z Koroną, która jak narazie zajmuje 1miejsce w tabeli ;)

zobaczymy jak to się potoczy.

POWODZENIA

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 października 2006, 08:51

Słychaj Jordzi - jesteś na forum gościem... - czy goście w Twoim domu krzyczą zaraz po przekroczeniu progu?

Na forum obowiązują pewne zasady, takie na jakie się umówili i je akceptują jego użytkownicy (domownicy) - jak sądzę, goście zdejmują nogi ze stołu - zwłaszcza gdy o to wyraźnie poprosi gospodarz...

Zatem proszę Cię - zachowuj się na forum tak, jak tego wymagają ogólnie przyjęte tu zasady, o co zostałaś grzecznie i już dawno poproszona - bez względu na to gdzie i jak dobrze grasz w koszykówkę...

jordzi...

Postautor: jordzi... » 28 października 2006, 09:10

prosze bardzo pisze małą litera, i nie wiem, kto i na co jedzie z powodu tego że wole piasac dużą czcionka...... juz ja lepiej wiem co powinnam robic, a czego nie...i piszac o tej kadrze w bojanowie niekoniecznie miałam na mysli siebie...muks nie robu burdelu ale co najwyżej zamieszanie...i nie wydaje mi sie żeby słowo BURDEL było odpowiedznie do wypisywania go na forum....poza tym, temet tego forum miał dotyczyc mistrzostw polski, a nie wychowywania innych...wiec moze zajmijmy sie typowaniem czy czyms takim, a nie ciągłymi prtetensjami...jestem z muksu prawda, więc moim zdaniem tegoroczmy mistrz polski to - my, albo łks lub wisła kraków...tyle na ten temat. :?

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 28 października 2006, 11:59

no i dzisiaj Wisła wygrała z Koroną 5pkt :)

także zajmuje 1miejsce w tabeli.

Gość

Postautor: Gość » 28 października 2006, 15:22

jordzi... pisze:prosze bardzo pisze małą litera, i nie wiem, kto i na co jedzie z powodu tego że wole piasac dużą czcionka...... juz ja lepiej wiem co powinnam robic, a czego nie...i piszac o tej kadrze w bojanowie niekoniecznie miałam na mysli siebie...muks nie robu burdelu ale co najwyżej zamieszanie...i nie wydaje mi sie żeby słowo BURDEL było odpowiedznie do wypisywania go na forum....poza tym, temet tego forum miał dotyczyc mistrzostw polski, a nie wychowywania innych...wiec moze zajmijmy sie typowaniem czy czyms takim, a nie ciągłymi prtetensjami...jestem z muksu prawda, więc moim zdaniem tegoroczmy mistrz polski to - my, albo łks lub wisła kraków...tyle na ten temat. :?

Jordzi prosze przestn robic tzw wg ciebie zamiesznie bo rzeczywiscie robisz burdel na forum to co piszesz nie jest zwiazane z naszym tematem!!!!!wiec dobrze przeczytaj i jesli masz cos do poweidzenia to sie wypowiedz bo wypowiedzi nie dotyczace tematu nas nie obchodza!!!!!!
Jesli tak naprawde lubisz swoj klub to tym bardziej nie zrazaj do niego innyh zawodniczek ani forumijczykow swoimi wypowiedziami i klutniami ktore bezsensu prowadzisz!!!!!!

Nieznajomy

Postautor: Nieznajomy » 28 października 2006, 15:24

Ponadto nie wywyzszaj sie bo nie tylko takie kluby jak lks muks czy wisla krakow istnieja na tym swiecia!!!!ZROZUM TO WRESZCIE bo piszesz to juz nie pierwszy raz!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 28 października 2006, 15:26

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:A gdzie jest moderator????!!!! Muks robi burdel w temacie pisząc od rzeczy i bałaganiąc na forum a tu zero reakcji :( Cała dyskusja zupelnie nie związana z tematem...

Małe sprostowanie-to nie MUKS robi burdel tylko jedna lub dwie jego zawodniczki.

Zgadzam sie i przepraszmy za ich niestosowne zachowanie na forum!!!

JORDZi

Postautor: JORDZi » 28 października 2006, 15:39

Istnieje duzo dobrych klubów.... ja przeciez nie twierdze ze nie....Ale z innnymi osobami uznalismy ze te druzyny beda w finale...Moim zdaniem wszystko sie może zawsze zmienic, dlatego wiec nie twierdze że tak będzie na 100% ale na ok, 60%, bo może w tym roku jakas drużyna zaskoczy i pokona nas wszystkich???nigdy nic nie wiadomo...aha i przepraszam wszystkich których obraziłam, badź rozłościłam swoimi wypowiedziami, ale nie do konca potrafię zrozumieć niektóre wypowiedzi na tym forum, a szczególnie te które wychodza pod złym adresem ... :D jeszcze raz sorry

Gość

Postautor: Gość » 28 października 2006, 15:42

Dziekujemy i z pewnoscia nie tylko ja jak i pozostali przyjmujemy przeprosiny w zwiazku z wypowiedzia o klubach rowniez sie zgadzam!!!

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 28 października 2006, 15:48

Kaśka#4 pisze:no i dzisiaj Wisła wygrała z Koroną 5pkt :)

Fuksem wygrała :twisted: w sumie osobiste Was uratowały :?
xyz

JORDZi

Postautor: JORDZi » 28 października 2006, 15:55

Gratulacje Wisła :wink:

ciekawski...

Postautor: ciekawski... » 28 października 2006, 16:02

kogo typujecie na najlepszego polskiego trenera w koszykówce młodziezowej, dziewczecej????? jaki trener waszym zdaniem ma najlepsze wyniki, badz najlepiej uczy???piszcie :lol:

Nieznajomy

Postautor: Nieznajomy » 28 października 2006, 16:03

ciekawski... pisze:kogo typujecie na najlepszego polskiego trenera w koszykówce młodziezowej, dziewczecej????? jaki trener waszym zdaniem ma najlepsze wyniki, badz najlepiej uczy???piszcie :lol:

to zrob taki temat tu piszemy o MP kadetek!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 28 października 2006, 16:05

psychol#5 pisze:

Zloze sie ze to jakas zazdrosna zawodniczka albo jakis zawodnik korony podnosi emocje!!!!!

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 28 października 2006, 16:39

psychol#5 pisze:

może i fuksem, jednak liczy się wygrana.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”