Wisła Can-Pack zaprasza na Mecz Gwiazd

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 05 listopada 2006, 19:27

Ci co nie byli na hali, a oglądali mecz w telewizji, na pewno staną się fanami koszykówki *

Taaa... jakbym nie interesowała sie basketem, to po tym, co zobaczyłam w telewizorni na pewno nie pokochałabym kosza w wydaniu kobiecym. Przekaz był nudny jak flaki z olejem, zero jakieś podkręconej atmosfery itepe... :? Choć nie ma co ukrywać, że na hali wyglądało to podobnie... Czyli nijak... :? :?

* z art. ze strony PLKK
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 listopada 2006, 19:44

Edzia dodam to jeszcze zeby bylo smiesznie :))

Zabawa na parkiecie i trybunach trwała nadal

na parkiecie moze tak ale jeśli na trybunach była zabawa to ja sie zastanawiam jak wyglada jej brak :lol: :lol: :lol:

Jeszcze zrozumiałbym takie ubarwienia jesli kibicom i innym przyszłoby zapoznac sie co i jak tylko z netu badz gazety ale relacja była w TVP!!! :)))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 05 listopada 2006, 19:47

a przepraszam bardzo. czego wy się spodziewaliście??
prezcież takie mecze tak wlaśnie wyglądają!

śmiesznie mialo być i w moim odczuciu tak wlaśnie bylo.

Elka z Niunią zrobily niezly show w przerwie :D . fajnie,że dziewczyny(choć nie wszystkie :? ) graly dla zabawy, a nie po to żeby wygrać!
i mloda Krupa swoje pkt zdobyla :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 05 listopada 2006, 19:48

taaaaaaaaaak... na trybunach poprostu szał :lol: hehe
xyz

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 listopada 2006, 19:51

ann pisze:a przepraszam bardzo. czego wy się spodziewaliście??

ann ja sie nic szczegolnego nie spodziewałem bo wiedzialem jak bedzie, dlatego mnie nic nie zaskoczylo ,z askoczyły mnie tylko te opinie "zabawa na trybunach" jaka zabawa?? gdyby nie grupa zapelenców, ktorzy probowali cos tam spiewac o Wiśle to by bylo tak cicho jak na pogrzebie .
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 05 listopada 2006, 19:51

ann pisze:a przepraszam bardzo. czego wy się spodziewaliście??

Ja liczyłem ze chociaz 2 polowa bedzie rozegrana w miare powaznie..

Prawde mowiac wole mecz o jakakolwiek stawke niz cos takiego :/ Poza tym popisywac tez sie trzeba umiec. Aw tym meczu bylo kilka udany czagrac i cała masa chaosu i start. Dobrze ze w srode Spartak 8)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 05 listopada 2006, 19:57

hietm meczu bylo pewne info ..... KOZIOROWICZ wstydzilbys sie .. amancie jeden :) .. KMWTW

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 listopada 2006, 20:14

kwassek pisze:hitem meczu bylo pewne info ..... KOZIOROWICZ wstydzilbys sie .. amancie jeden :) .. KMWTW

heheh no tak to jest NEWS 100-lecia :)))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

StAtYsTyKi

Postautor: Siero » 05 listopada 2006, 20:38

Wisła Can-Pack Kraków - Gwiazdy Ford Germaz Ekstraklasy 85:85 (25:23, 22:29, 14:19 24:14)

Wisła Can-Pack: Anna De Forge 16, Liad Suez-Karni 15, Elżbieta Trześniewska 11, Daliborka Vilipic 11, Natalia Trafimawa 10, Dorota Gburczyk 7, Jelena Skerovic 7, Dominique Canty 2, Anna Wielebnowska 3, Edyta Błaszczak 2, Paulina Pawlak 1.

Gwiazdy: Monique Coker (CCC Polkowice) 19, Aleksandra Karpińska (AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski) 11, Jocelyn Penn (AZS KK) 11, Sabrina Scott (AZS KK) 10, Ewelina Kobryn (Lotos Gdynia) 9, Beata Krupska-Tyszkiewicz (Polfa) 6, Monika Veselovski (Lotos Gdynia) 6, Paulina Pawlak (Lotos) 5, Anna Marczewska (Cukierki Odra Brzeg) 2, Magda Bibrzycka (Arcus SMS PZKosz Łomianki) 2, Magdalena Gawrońska (AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra) 2, Julia Tyszkiewicz 2.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 listopada 2006, 21:09

Marco TS pisze:Nastepne takie mecze lepiej niech sie odbędą w Łodzi, POlkowicach Pabianicach lub w innym miescie tylko nie w Krakowie.

u nas raczej spodziewałbym się zainteresowania publiczności mniej/więcej równego treningowi naszych siatkarek... - na temat tych PLKKowskich "Show" pisałem rozlegle już przed rokiem i niec chce mi się powtarzać... - po 1000kroć lepiej jedną ze środowych kolejek rozegrać solidnie w sobotę...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 listopada 2006, 21:11

tak na szybkiego, chwile po powrocie ;-)

Po wszystkich opowieściach o kibicach Wisły spodziewałem sie czegoś zupełnie innego na taki mecz. ale zaraz po wejściu na hale Ann (pozdrawiam ;-) ) uswiadomiła mnie o meczu z Groclinem o tej samej porze :!: jasne wiec bylo, ze nic ciekawego w wykonaniu Wiślaków nie zobaczę.

Odnośnie meczu - widac było baaaardzo duże rozluźnienie i granie "dla oka" a nie dla wyniku. ADF grala z usmiechem, jakby trafiła 6 w totolotka ;-) bardzo podobały mi sie zmiany na pozycjach w druzynie Wisły i Gwiazd, kiedy np. Skera grała na centrze, a piłki rozgrywała Ela :D Jelena bardzo fajnie (moim zdaniem) udawała przepychanie sie plecami itd;-) Kilka naprawde fajnych akcji w ataku obu drużyn, widoczne bylo popuszczanie w defensywie, ale jakos mi to nie przeszkadzało ;-). Fajne było także wyprowadzanie piłki przez Gwiazdy, kiedy na wysokosci polowy kazda w taki czy inny sposób podawała tyłem do kolezanki za sobą ;-) to tez w pewnym stopniu urozmaiciło to widowisko.

Ela z Wielebną - fakt poszalały sobie na parkiecie w przerwie ;-) ale ukłony także w strone całej drużyny Gwiazd, która najpierw "przeorała" cały parkiet w szerz, a potem Ewka Kobryn z Karpinską sie dołączyły do tańca ;-)

Gratulacje dla Julii (?) Tyszkiewicz, za peirwsze 2 punkty i zbiórkę (w ataku) w seniorskiej koszykówce ;-) Możnaby dodac do tego także ze dwie asysty, jednak kolezanki nie potrafiły wykorzystac jej doskonałych podań ;-)

inaczej ujmując - mysle, ze koszykarki biorące udział w tym emczu troche uratowały niedociagnięcia organizatorów w związku z brakiem atrakcji dla kibiców.

Pozdrowienia dla Ann i Marco, których mialem okazje poznać w Krakowie

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 05 listopada 2006, 21:58

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 05 listopada 2006, 22:08

jak Wy robiliście te fotki,że nie ma nigdzie popisów tanecznych Wielebnej i Eli? :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 05 listopada 2006, 22:11

A na stronie Wisły są fotki, nawet jest jak ktoś tańczy... No ale ponieważ otwiera się tylko kilka fotek, to nie wiem, kto z kim... :? Niech ktoś to naprawi :P.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 05 listopada 2006, 22:16

Edzia pisze:A na stronie Wisły są fotki, nawet jest jak ktoś tańczy... No ale ponieważ otwiera się tylko kilka fotek, to nie wiem, kto z kim... :? Niech ktoś to naprawi :P.

na stronei Wisly jest Ewka z Ola Karpińską w tanach :wink:
i też mi sie większośc nie otwiera.
ale tam i tak duetu Niunia&Elka nie ma.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”