Ale wzmocnieniem CCC napewno moze byc, chyba ze ma jakies zaległosci treningowe.
"Baby Shaq" w Polkowicach!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wolałbym sie z nia nie spotkac w ciemnej uliczce
w jasnej zreszta tez ..
Ale wzmocnieniem CCC napewno moze byc, chyba ze ma jakies zaległosci treningowe.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
zgadzam się szkoda ze Hitów transferowych nie ma w Włókniarzu tylko narzie same kityEl Guaje pisze:Ja wpółczuje tej Baby Shaq że będzie musiała grać przeciwko Pałeczce
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
bez przesady, 105kg przy 190cm wzrostu to nie jest jakis powalajacy wynik
Statsy z ligi izraelskiej Coker sa porownywalne do tych jakie kreci w PLKK, licze na to, ze podobnie bedzie i w przypadku Mills. brakowalo nam dobrze grajacego w defensywie gracza pod koszem... mam nadzieje, ze "Baby Shaq" zapelni ta luke
Statsy z ligi izraelskiej Coker sa porownywalne do tych jakie kreci w PLKK, licze na to, ze podobnie bedzie i w przypadku Mills. brakowalo nam dobrze grajacego w defensywie gracza pod koszem... mam nadzieje, ze "Baby Shaq" zapelni ta luke
do mnie jej jeszcze troche brakuje
sadze jednak, że Shaq może byc sporym wzmocnieniem. Możecie wątpić, ale słynie ona z twardej i skutecznej defensywy!jestem bardzo ciekaw jej pojedynku np. z Pałka czy Mroziną
. swoją drogą już kiedys były w Polsce koszykarki podobnych "gabarytów" i były skuteczne
przykład z zeszlego roku, to Rankica (?) Serenac w Gdyni. Czy przed paroma laty - Jennifer Mowe ze Ślęzy
jestem bardzo ciekaw co zaprezentuje nam ta zawodniczka - oby była tak dobra, jak sie zapowiada 
A czy ktoś ma może jakieś informacje jakim sposobem udało się ją ściągnąć do Polkowic
Bo w tej części sezonu to dobrą zawodniczkę można pozyskać najczęściej z powodu kłopotów finansowych poprzedniego klubu (jak to się stało z Kim w Odrze) albo za wielką kasę, lub gdy zupełnie nie spełnia ona wymagań poprzedniego pracodawcy (jednym słowem but za formę). Ciekawe jak było tym razem 
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde
Zbych pisze:A czy ktoś ma może jakieś informacje jakim sposobem udało się ją ściągnąć do PolkowicBo w tej części sezonu to dobrą zawodniczkę można pozyskać najczęściej z powodu kłopotów finansowych poprzedniego klubu (jak to się stało z Kim w Odrze) albo za wielką kasę, lub gdy zupełnie nie spełnia ona wymagań poprzedniego pracodawcy (jednym słowem but za formę). Ciekawe jak było tym razem
może ona po prostu chce grać w kiecce...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

cheeeeeeeee........ raczej chodziło mi o trenera i o zespół jako całokształt - ale fakt, poszczególne zawodniczki taksze muszą "umieć" z tym, że jedna to sobie może na ulicy z nią pograć, a nie w lidze...
Pojedynki nią wogóle można sobie odpuścić, a w obronie wyciągać spod kosza ew (jeśli się nie da) mordować 1/2 lub dystansem - w ataku odcinać od piłek (nie jest zbyt wysoka a i pewnie niezbyt ruchliwa) i po ptokach. Można zrobić jeszcze jedno - poprostu ją "odpuścić" i skłonić rywala do gry przez nią właśnie.
Wszystko "można" - a czy "się da" to oczywiście zobaczymy na boisku - pewne jest, że będzie jeszcze ciekawiej i Anrzejowi dojdzie wspaniała "opcja" do gry.
Ps. A może to minus co piszesz?
Zobaczymy kto i "jakiego kalibru" pozatym jeszcze zagra u bezpośrednich rywali CCC
Pojedynki nią wogóle można sobie odpuścić, a w obronie wyciągać spod kosza ew (jeśli się nie da) mordować 1/2 lub dystansem - w ataku odcinać od piłek (nie jest zbyt wysoka a i pewnie niezbyt ruchliwa) i po ptokach. Można zrobić jeszcze jedno - poprostu ją "odpuścić" i skłonić rywala do gry przez nią właśnie.
Wszystko "można" - a czy "się da" to oczywiście zobaczymy na boisku - pewne jest, że będzie jeszcze ciekawiej i Anrzejowi dojdzie wspaniała "opcja" do gry.
Ps. A może to minus co piszesz?
tak sobie przeglądam google i nie przypuszczalem ze transfer Shaq odbije sie aż takim szerokim echem
wyczytałem gdzieś, że jest ona po kontuzji i dlatego miala kontrakt tylko na kilka miesiecy w Izraelu (tu odpowiedz na pytanie z kilku postów wyżej - krótki kontrakt spowodowany obawami o forme po kontuzji). była też wypowiedź prezesa Korsaka, iż zainteresowanie było już dawno, tylko nie było wiadome, co ta zawodniczka pokaże po kontuzji. na szczescie "dała rade"
i grac będzie w Polkowicach 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”