Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 16 stycznia 2007, 06:40

FANATYK89 pisze:No wy ogrywacie kadetki w juniorkach, dlaczego, nie lepiej, by grały przeciwko rownym sobie? Wysokie porazki moga szybko zniechecic młode dziewczyny do trenowania koszykowki.

A to nie mnie się pytaj, tylko kierowników i trenerów poszczególnych drużyn. :wink:
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 stycznia 2007, 09:39

Przeciwko "równym sobie" to mogą grać w kadetkach wyłacznie w "final 4" - bo reszta, to nawet nie ostre treningi.

Doświadczenie pokazało, że dla tych dziewczyn lepiej grać w "starszej" lidze - a dla niektórych... w dużo starszej. Po prostu rówieśniczki nie dostarczają odpowiednich wyzwań.

Tak wygląda tabela kadetek:
http://lkskosz.blog.onet.pl/

Oba zespoły są medalistkami MP młodziczek - starsze 2 lata, a młodsze rok temu. Teraz grają osobno, ale po wyjściu z grupu (starsze) zostaną wzmocnione najlepszymi z młodszych i mają za zadanie walczyć o MP. Z kolei "młodsze" mają grać o laury w kadetkach za rok. Liga juniorek to świetny poligon treningowy - bo nie ma za wiele okazji do gry z trudnymi rywalami ze swojego poziomu wiekowego. Nawet jak się jakiś mecz przegra za wysoko (z kim jak z kim - ale z Włókniarzem w tym składzie to nie jakieś halo...) to i tak warto grać w tej lidze już dziś. Zobaczymy jak sobie będą radziś ze słabszymi zespołami.

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 16 stycznia 2007, 11:39

rozumiem, no to niech sie dziewczyny ogrywają, klub ktory nie ma za duzo kazsy nasz, tak jak i wasz musi miec dobre zaplecze treningowe

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 17 stycznia 2007, 07:08

a w czwartek zapraszam wszystkich na sparing z Ostrowem...nie jestem pewna ale powinien się zacząć o 16.30, jak sie upewnię to dam znać.
Niestety mnie ominie gra w tym spotkaniu :cry: :cry: <KONTUZJA> chociaż to jest sparing to życzę dziewczynom WYGRANIA.... 8) 8)
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 17 stycznia 2007, 15:37

Oczywiscie ze bedziemy na tym sparingu i pospiewamy sobie, oczywiscie Kasiu mozesz liczyc ze i Ciebie duchowo wspierzemy na meczu 8)

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 17 stycznia 2007, 20:45

Eh zobaczymy,moze chłopaki was bede wspierał.

Ale,ale patrzac na to ile dziewczyny rzuciy poshczegołnie...To niektóre cos cienko.A patrzac an wynik to przeciwnik byl mniej niz malo wymagajacy.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

boczek
Nowy na forum

Postautor: boczek » 18 stycznia 2007, 12:20

Dziewczeta liczymy na dobry mecz w waszym wykonaniu i oczywiscie na kolejna... 100 (punktow oczywiscie :lol: )
Bedziemy Was wspierac zreszta jak zawsze :twisted: :wink:
=P=O=Z=D=R=O=W=I=E=N=I=A= D=O =W=I=E=Z=I=E=N=I=A=
Obrazek
=P=O=Z=D=R=O=W=I=E=N=I=A= D=O =W=I=E=Z=I=E=N=I=A=

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 18 stycznia 2007, 20:27

Dzisiejszy sparing naszych juniorek z Ostrowem:
nasze wygrały kilkoma punktami ,nie pamietam dokladnie wyniku, my zrobilismy sobie dosc glosny doping i wprowadizlismy nowa przyspiewke, powiem ze nizla korba była, chyba wszyscy sie zgodzą :roll:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 stycznia 2007, 20:45

eeee..... bez przesady.... owszem było nieźle, ale żeby odrazu korba???
Mogło być o wiele lepiej :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 18 stycznia 2007, 21:34

No moze rewelacyjnie nie było, ale to był chyba najlepszy doping na juniorkach jaki kiedykolwiek był :) w niedziele trzeba bedzie zrobic jeszcze lepszy :D

:D
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 19 stycznia 2007, 09:42

No,troszeczke na sparingu sie darliscie:P..ja w pewnych momentach nie słyszałam bedac na boisku co trener do mnie mówi..

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 stycznia 2007, 13:41

Ola#4 pisze:No,troszeczke na sparingu sie darliscie:P..ja w pewnych momentach nie słyszałam bedac na boisku co trener do mnie mówi..

Kochanie, my sie nie darlismy, tylko głosno spiewalismy :P

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 19 stycznia 2007, 17:13

Sparing sparingiem ale hehe niektóre dziewczyny sobie nie pograły.

Lub jesli zagrały to na 2-3 minuty. Chociaz i tak nic nie zrobiły na parkiecie.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

niezadowolony

Postautor: niezadowolony » 19 stycznia 2007, 18:08

hihihihi nie moge zalozyc nowego tematu wiec napisze to tutaj.
jestem bardzo niezadowolony z tego co sie dzieje na tym forum! a wlasciwie to nic sie nie dzieje dlatego nie jestem zadowolona. dwuch moderatorow nic nie robi by cos tutaj sie dzialo. jeden - Wojteg to chyba wogole w akcji gdzies zaginol bo juz dawno nie dal znaku zycia a drugi - Szymon nic nie robi tylko pierdzi w stolek! to znaczy robi, zalozyl blokade zeby osoby nie zarejestrowane nie mogly zakladac tematow! super panie moderatorze jestem pod wrazeniem. zeby nie bylo ze uzywam slow bez pokrycia to powiem kilka faktow.
na tym forum aktywny jest tylko ten temat w reszcie tematow panuje cisza jak niewiem co. no a wtym temacie dyskusja jest bezsensu. udziela sie kilka panienek co mysla ze sa koszykarkami i kilku malolatow ktorzy sie slinia na ich widok. zadnej porzadnej dyskusji nie ma, caly czas tylko bicie piany. jest to wina moderatorow ze nie rozpoczyanja zadnych zabaw, konkursow ze to forum nie tentni zyciem. co najgorsze, nie reaguja rowniez na wpisy elkaesiqakow. co to ma oznaczać? niech oni zmykaja na wlasne podworko i nie wcinaja sie w nasze! malo a zapomnial bym napisac o jednej mlodej koszykarce ktora udziela sie tylko w temacie o sobie!!! super i ekstra to wyglada. reszta tematow jej nie interesuje hihihi reszta tych mlodych panienek-koszykarek, no w sumie to chyba tylko trzy pisza w temacie o swoich meczach bo reszta pewnie ich nie interesuje. malolaty pisza brednie w kilku tematach, cos sie nawet chwala ze super doping zrobili i tym podobne bzury. Wlasnie wychodzi jaki doping super robia skoro nigdy nie napisala tu zadna koszykarka z pierwszej ligi i nie pochwalila tych smiesznych kibicow. czyli ten doping byl cienki i niezaslugiwal na zadne pohwaly. jak wspomnialam kilka mlodych panienek czasem cos napisze o dopingu ze swoich meczy ale jesli robi to kilka dziewczyn to pewnie reszcie ten doping sie nie podobal i nie pisza. wylania sie z tego obraz nedzy i rozpaczy! w sumie jak w calym klubie wiec mozna powiedziec ze to forum sie dostosowalo do miernoty jaka reprezentuje tera klub z pabianic. dzialacze nieudolni ktorzy nie umia zbudowac druzyny na srodek tabeli, koszykarki i trener z charakterem pokonanego no i kibice tez cincy.

widze wyjscie dla sytuacji z forum. pierwszy moj pomysl to jest zmiana moderatorow ktorzy nic nie robia i nie dobrze pelnia powierzone im obowiazki. trzeba nowych wybrac ktorzy rozruszaja to miejsce i beda dobrze pelnic sluzbe.
drugi pomysl to likwidacja tego miejsca bo nie ma sensu kontynuowac takiej miernoty.
ja jestem za pierwszaym rozwiazaniem bo w sumie takie miejsce jest potrzebne ale musi byc dobrze zarzadzane moze wtedy beda tutaj pisac koszykarki z pierwszej druzyny, moze bedzie pisac wiecej tych mlodych panienek-koszykarek i moze w koncu bedzie tutaj panowalo zycie. a moze nawet cos i dzialacze napisza z wielkim prezesem Stempniewskim na czele?
powtazam raz jeszcze. moderatorzy Wojteg i Szymon podajcie sie do dymisji bo czas wasz juz minal! mieliscie swoja szanse ale woleliscie w stolki pierdziec wiec mowie wam dowidzenia!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 stycznia 2007, 18:40

Proszę o niereagowanie na powyższy wpis w tym temacie!!!! Założyłem temat " ZMIANY NA PODFORUM" http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=5773 i tam zapraszam do komentowania i dyskusji na temat poruszony przez " niezadowolonego".
W tym temacie piszemy o drużynach młodzieżowych i każdy wpis dotyczący powyższego postu będzie usuwany !!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”