garnett pisze:Gorzów wygra też w Łodzi i zajmie 3 miejsce,na kolejnych miejscach w 8 bez zmian.
tyle ze Gorzow grał juz w Lodzi i... przegrał. radzę dobrze spojrzeć do terminarza rozgrywek
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
garnett pisze:Wisła wygra z Lotosem i wystartuje z pierwszego miejsca do PO.
Gorzów pokona Pabianice,dlatego że ma atut własnego parkietu,jest lepiej pzygotowany motorycznie co nie musi wynikać ze słabszego przygotowania do sezonu ,ale nadmiernego eksploatowania wąskiej grupy koszykarek które posyła do boju Herkt.
Gorzów natomiast jest w stanie przez prawie całe spotkanie grać wysokim pressingiem na połowie rywala,co może mieć kluczowe znaczenie dla losów meczu.Krupska kryta mocno przez cały mecz przez trio Czubak,Ristic,Zalesiak nie będzie w stanie spokojnie prowadzić gry.
Swoją drogą to warto by było ,aby inni trenerzy ligowi w ten sposób rotowali składem jak trener Maciejewski....
Gorzów wygra też w Łodzi i zajmie 3 miejsce,na kolejnych miejscach w 8 bez zmian.
Spadkowiczem z ligi obok SMS-u będzie Leszno, z pewnością najsłabszy zespół ekstraklasy....

gość pisze:z pierwszego miejsca do PO wystarstuje Lotos Gdynia, a Polfa niestety (przykro mówić) nie będzieawansować do PO w tym roku no i tak bywa w sporcie ze nawet trzeciej druzynie w Polsce moze sie nie powieść
czego ty chcesz bo nie bardzo zrozumialam?ann pisze:gość pisze:z pierwszego miejsca do PO wystarstuje Lotos Gdynia, a Polfa niestety (przykro mówić) nie będzieawansować do PO w tym roku no i tak bywa w sporcie ze nawet trzeciej druzynie w Polsce moze sie nie powieść
megi 41, gość.
czekam na kolejne wcielenia
Don Igłata pisze:simon pisze:Słuchaj - założyłem tak - awans do "8" Włókniarza to bezwzględne spełnienie jednocześnie aż 6 warunków (bez choćby jednego wyjątku) znaczy 3 zwyciętwa Włókniarza i 3 porażki Odry. Awans Odry to niespełnienie choćby jednego z nich - jakiegokolwiek. Stąd mi wyszło prawdopodobiestwo 10 do 90, wiadomo że rośnie to nieliniowo w miarę zwiększania warunków, a 6 to sporo...
Wiem, że można to ująć inaczej - ale to jest tylko moja subiektywna ocena
A może tak? 6 warunków. Jeden istotny (mecz Gorzów-Pabianice) - reszta nieistotne (inne pięć meczy) - szanse w meczu Gorzów - Pabianice 50/50. Szansa Brzegu na pozostanie w ósemce 50% - a w zasadzie trochę powyżej ze względu na szanse (minimalne) na pozostałe 5 nieistotnych warunków.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości