1 runda PO:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-AZS Poznań 3-1

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

S. nzlg

Postautor: S. nzlg » 26 marca 2007, 21:08

Alexx pisze:
Seba pisze:Rzeźnia... od początku meczu praktycznie... leżącego się nie kopie, więc komentarza nie będzie.
GRATKI gla Gorzowa - zespołu lepszego z trenerem, a nie śpiochem na ławce! Panie Haber... czasy są po to, zeby je brać... a niedysponowane zawodniczki (Ciecierska np) po to, zeby im nie dać grać!

A kiedy Seba chcesz kopać ? ... jak umrze ?
(...)

Wiesz... tylko, że o wszystkim, co Ty napisałeś teraz (po tej tragedii) ja pisałem przez cały sezon, walcząc z różnymi opiniami zarzucającymi mi bycie wcieleniem zła.

Jaki sens ma napisanie po meczu o tym, o czym wiedziało się dużo wcześniej? ŻADEN!

Miałem nadzieję, że może któryś z kibiców AZSu P. podsunie Haberowi lekturę forum i ten w końcu ruszy głową... ale nie...

Zgadzam się z wszystkim, co napisałeś... choć teraz jest zdecydowanie za późno! Prawda taka, że Gorzów grał równo, ale nie jakoś super wspaniale... miał jednak pomysł, miał zespół i trenera... tego zabrakło po drugiej stronie. Żal Sibej, która robiła co mogła i widać było, że ją szlag trafiał, gdy obserwowała, jak reszta się łatwo poddała :( I jeszcze do tego kontuzja w sytuacji, gdy dawno powinna siedzieć na ławce, bo było 30 do tyłu :( Ehh...

Co do Wery... zarzucasz jej "przerażenie w oczach i zero kreatywności"... a jak ma wyglądać młodziutka zawodniczka, której odebrano główne atuty, wduszając na siłę w szablon, w którym od dawna było wiadomo, że się kompletnie nie czuje? Gdzie miejsca na penetracje, gdzie bieganie do kontr... teraz ma klepać i grać, jak Krupska-Tyszkiewicz :( BEZSENS ROKU!!!

A z drugiej strony Zalesiak... reszta zespołu ułożona, a ona, równie młoda, jak Wera, nadal może grać to, co potrafi... szalone penetracje i agresywna obrona, skutkująca faulami za które Wera dostałaby po uszach... a co zrobił Maciejewski? Przytulił młodą zawodniczkę i pocieszająco pogłaskał po głowie... w Gorzowie po prostu trener buduje zespół pod zawodniczki, a w Poznaniu zawodniczki wciska się w zespół... a raczej "zespół", bo słyszałem różne opinie na różne tematy.

Szczytem drzemania Habera był fakt, że przez całą trzecią kwartę, gdy jego zespół pobił rekord FATALNOŚCI, nie wziął ani jednego czasu!!! Na co czekał? Gdzie się spieszył??? POBUDKA TRENERZY AZSu!!!! To najważniejszy moment sezonu był!!! Przespany...

Granie 5-6 zawodniczek jest najdziwniejsze z jednego powodu... TO POZNAŃ WŁAŚNIE, A NIE GORZÓW MA NAJLEPSZE JUNIORKI STARSZE W POLSCE!!! Tylko, że w tym mieście w życiu nie dostaną szansy :( Czemu nie grała więcej w sezonie, a w play-offach wogóle np Basia Iwanowska? Zresztą temat wałkowany milion razy...

Wszyscy narzekają na Jabłońskiego (z czym w większości spraw się zgadzam), ale prawda jest taka, że w życiu nie dopuściłby do tego, by jakikolwiek zespół zaprezentował się równie wstydliwie, jak dziś AZS P.!!! Trener to połowa sukcesu... dlatego GRATKI raz jeszcze dla Gorzowa!

odyniec
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: odyniec » 26 marca 2007, 23:12

na początku był chaos,
z niego wyłonił się gorzów :D

kibice przed meczem:
Obrazek

prezentacje drużyny gorzowskiej (półfinalistek):
Obrazek

narada w drużynie gorzowskiej:
Obrazek

potem przyszedł czas na wrzucenie paru koszy pyrkom:
Obrazek

Nie wszystko podobało się naszemu trenerowi:
Obrazek

Końcówka meczu, wiadoma była już wygrana gorzowskiej drużyny:
Obrazek

Wspólnego zadowolenia zadowolenia z kibicami nie ukrywały zawodniczki:
Obrazek

W trakcie szału zwycięstwa Pan Dariusz M. cieszy się wraz z kibicami....piękne to bylo:
Obrazek

Po meczu, obok pyrlandzkiej Areny przygotowania gorzowskich kibiców do uczczenia wygranej wraz z naszymi wspaniałymi koszykarkami:
Obrazek

Szaleństwo obok hali po meczu... słowa nie są w stanie tegoż wspaniałego zjawiska opisać...popatrzcie sami:
Obrazek

Wspólne zdjęcie wraz z koszykarkami "ku uczczeniu wejścia do półfinałów:
Obrazek

teraz słów kilka ode mnie...
ochrona -> totalnie (za przeproszeniem) kretyni, którzy niedość z nie potrafili użyć jakichkolwiek adekwatnych agrumentów w celu zbycia mnie z placu (robiłem zdjęcia naszym kibicom), to na dodatek ich chamskie zachowanie po meczu jakim była próba zbycia nas z areny było karygodne. niestety ja także do miłych ludzi nie należe i pare razy im dość dogłębnie wytlumaczyłem że ochotą nie tryskam do realizacji ich poleceń.
gra -> poznań nędza, gorzów :* tyle ode mnie....

aaa katarina za triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

po czym odróżnić tofika od kibica? tofik ogląda mecz, a kibic kibicuje :D

basta, spać pora.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 marca 2007, 14:54 przez odyniec, łącznie zmieniany 2 razy.

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 26 marca 2007, 23:17

Gratulacje dla Gorzowa :!:
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 marca 2007, 11:44

Ktos chce jechac do krakowa... niech napisze do mnie na prv wiadomosc lub na gadu napisze.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

gosc

Postautor: gosc » 27 marca 2007, 15:05

Haber to kiepski trener ,to czysty teoretyk. Zmarnowl mlode dziewczyny z Olimpii a przykladem tego jest Idczak. Miala wiac z Poznania poki byla okazja. Ciecierska i reszta to wypalona piatka AZS i dlugo nic!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 marca 2007, 15:26

Nie p... głupot człowieku! Bo po pierwsze nie masz racji a po drugie nie będe z gośmi dyskutował! Dorośnij to pogadamy :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

gosc

Postautor: gosc » 27 marca 2007, 15:45

Nikt tobie nie karze ze mna dyskutowc. Poprostu stwierdzam fakty , widze prawda boli ale taka jest rzeczywistosc . Trzeba bylo sie przyjzec tym dziewczynom jak sobie radzily w Olimpii ,teraz sa tyko potrzebne do wpisania do protokolu meczowego. Takim Gorzowie potrafia wkomponowc starsze juniorki do zespolu tylko w Poznaniu jestto trudne . Niech Trener AZS podpatrzy lub pobierze nauki od Maciejewskiego.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2007, 16:01

Również namawiałbym gościa (z którego opiniami w większości się zgadzam) o podpisanie swoich wypowiedzi. Tu naprawdę można mówić JESZCZE otwarcie to, co się myśli;)

No i dodałbym, że wskazany problem to nie wina wyłącznie trenera Habera... sam chyba w tym zespole nie jest... pewnie, że to on decyduje i firmuje swoim nazwiskiem... ale winni są także ci, którzy stoją przy nim i pozwalają na pewne sprawy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żołnierz niezal.

Postautor: Żołnierz niezal. » 27 marca 2007, 16:30

MARAS pisze:Nie p... głupot człowieku! Bo po pierwsze nie masz racji a po drugie nie będe z gośmi dyskutował! Dorośnij to pogadamy :!:

Gość mógł się podpisać. To prawda. niestety ma racje. Młode ten rok mogą uznać za stracony. I trzeba być zapatrzonym aby tego widzieć. Ale to norma przy ,,leśnych dziadkach,,. Dla tego już od początku dziwiłem się,że trener Cudak zapisał się do tego grona. niech pracuje na własne konto.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 marca 2007, 18:35

Na własne konto czyli jak?? Jako pierwszy trener AZSu??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2007, 18:42

A ja myślę Żołnierz, że to już jest właśnie to "własne konto"... dbanie o swoje... tylko, że przy tej okazji gdzieś zagubiło się pamiętanie o losie dziewczyn :cry:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żołnirerz niezal.

Postautor: Żołnirerz niezal. » 27 marca 2007, 18:52

Seba pisze:A ja myślę Żołnierz, że to już jest właśnie to "własne konto"... dbanie o swoje... tylko, że przy tej okazji gdzieś zagubiło się pamiętanie o losie dziewczyn :cry:

Niestety przyznaje Tobie racje. No cóż. Może tylko mała podpowiedz do młodych kibiców AZSu. Haber,Grzeszczyk,Słabęcki i inni. Co ich łączyły? Wilkie słowa. I tylko tyle. Za rok nikt juz nie bedzie pamietał o tych młodych z Olimpii. zakład? Może Wera się ostanie. Chyba ,że p... z AZSu. I tego im życzę. Bo nie pamietam aby tam młoda dziewczyna się naprawdę rozwinęła. wątpliwości? Może ktoś da jakiś pozytywny przykład? Ba. Może ktoś mi powie nazwisko wychowanki AZSu?

Żoł.

Postautor: Żoł. » 27 marca 2007, 18:54

widzę ,że brzydkich słów tu nie można wpisywać hihihihi. Do tych młodych. Wrotki i uciekać z tego klubu od tego trenera.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 marca 2007, 18:55

po wczorajszym zmieniam branżę na puzzle. tam przynajmniej nie ma trenera i czlowiek sie tyle nie nadenerwuje :?
reloaded :]

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Postautor: Cegła » 27 marca 2007, 19:07

odyniec pisze:teraz słów kilka ode mnie...
ochrona -> totalnie (za przeproszeniem) kretyni, którzy niedość z nie potrafili użyć jakichkolwiek adekwatnych agrumentów w celu zbycia mnie z placu (robiłem zdjęcia naszym kibicom), to na dodatek ich chamskie zachowanie po meczu jakim była próba zbycia nas z areny było karygodne. niestety ja także do miłych ludzi nie należe i pare razy im dość dogłębnie wytlumaczyłem że ochotą nie tryskam do realizacji ich poleceń.
gra -> poznań nędza, gorzów :* tyle ode mnie....

Sam jesteś kretyn. Masz szczęście, że nie mialem czasu wpaść do areny. Mam z wami rachunki do wyrównania. Parę lat temu podstępnie zerwaliście nam całkiem niezłą flagę. Udałoby się nam ją odzyskać gdyby nie policja i wasza głupawa ochrona sali. Ale co się odwlecze............
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”