patrese a po co przepraszasz Ann? bo jej uwagi nie mozna zwrocic? ze robi bledy .. hmm tak dla twojej wiadomosci to ona tka sie wczuwa w role moderatora ze innnym potrafi zwrocic uwage ze pisze sie tak a nie tak .. askoro tylko ktos jej zwroci uwage to sie zaczynaja szopki jak tutaj
Mozarthio... intelektualisto. bo widzisz co niektórzy kibice Leszna potrafią ,mimo wszystko, zachować się jak należy.
ależ można zwrócić uwagę, tylko na jakieś poważne blędy merytoryczne a nie jakiś glupi blędzik ortograficzny. szopki to są w każdym niemal temacie który dotyczy drużyny Leszna. dziwne prawda?
A tak poza konkursem - jesteśmy absolutnym beniaminkiem w ekstraklasie i spodziewałem się większych sympatii wśród kibiców innych drużyn. Bo mam wrażenie, że większość z nich szuka okazji, by tylko nas dobić. Nikt z Leszna nic złego nikomu nie zrobił, więc skąd takie przeświadczenie, że w Lesznie jest wszystko co najgorsze?
Patrese zastanów się dlaczego tak jest. myślę,że dobrze wiesz. nie raz o tym rozmawialiśmy.
a tu taka mala podpowiedź kibica Lotosu:
Po prostu skoro wszyscy maja do was pretensje, to jest to wina wszystkich czy moze waszego zachowania i waszego klubu? Przemyslcie to zanim znow bedziecie sie odzywac. Kreujecie zla opinie waszego klubu i ta latka jak widac po wczesniejszych wpisac zostala wam juz przypieta.
i tym milym akcentem zakończę swój udzial w tej dyskusji życząc wszystkim Wesolych świat