Nikita Bell zawieszona do końca rozgrywek ???

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 07 kwietnia 2007, 10:14

Ałgaja pisze:
Chodzi o błąd ortograficzny...żenada żenadzie nie równa, bo co innego zrobić "żenujący" błąd w zapisie, a co innego żenujący błąd merytoryczny i proponuję zająć się wypominaniem tych drugich, bo te pierwsze zdarzają się wszystkim, ba nawet prof. Miodek je robi :) a co dopiero użytkownicy kkforum, nie takie "kwiatki" jak owa nieszczęsna błahostka można tu znaleźć i nie ma co ich innym wypominać przeżywając tym samym chwile intelektualnego triumfu. :wink:

Oczywiście. Ale Ironia tez tam była. :P :)
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 07 kwietnia 2007, 10:23

patrese a po co przepraszasz Ann? bo jej uwagi nie mozna zwrocic? ze robi bledy .. hmm tak dla twojej wiadomosci to ona tka sie wczuwa w role moderatora ze innnym potrafi zwrocic uwage ze pisze sie tak a nie tak .. askoro tylko ktos jej zwroci uwage to sie zaczynaja szopki jak tutaj

p.s. leszno z nikim na noze nie idzie boze napisalem tylko ze bylbym ciekaw waszych reakcji jesli takie wydarzeni bylo by w meczach o mistrza pomiedzy Lotosem i Wisla ...

Marco to ty sie tu napinasz , mozesz kazdy moj kolejny post wypunktowac jesli chcesz jesli to ci sprawia takaradosc zycia , no nic przynajmniej wiem w jakim poziomie intelektualnym sie miescisz ..
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 kwietnia 2007, 10:39

Mozarthio pisze:patrese a po co przepraszasz Ann? bo jej uwagi nie mozna zwrocic? ze robi bledy .. hmm tak dla twojej wiadomosci to ona tka sie wczuwa w role moderatora ze innnym potrafi zwrocic uwage ze pisze sie tak a nie tak .. askoro tylko ktos jej zwroci uwage to sie zaczynaja szopki jak tutaj

p.s. leszno z nikim na noze nie idzie boze napisalem tylko ze bylbym ciekaw waszych reakcji jesli takie wydarzeni bylo by w meczach o mistrza pomiedzy Lotosem i Wisla ...

Marco to ty sie tu napinasz , mozesz kazdy moj kolejny post wypunktowac jesli chcesz jesli to ci sprawia takaradosc zycia , no nic przynajmniej wiem w jakim poziomie intelektualnym sie miescisz ..

cieszy mnie ze uwazasz sie ze bardziej inteligentnego (na wyzszym poziomie intelektualnym) niz ja, grunt to wysoka samoocena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zamiast przyjac do wiadomości ze zawodniczka zastsowała bokserski cios na rywalce to za wszelką cenę chcesz udowodnić ze jest inaczej!!!

noży to Ty tu nie wywołuj :wink: :lol:

Skoro wasza zawodniczka pokazała jak boks nie jest jej obcy to ja Ciebie tez bedę punktował (jak w boksie :lol: )jak dalej bedziesz pisał glupoty.

jaka nasza rekcja na sytuację gdyby byla ?wiec informuje Cie jak bedzie to się dowiesz, gdybać to sobie możesz
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Lotos_fan!

Postautor: Lotos_fan! » 07 kwietnia 2007, 11:21

patrese pisze:A tak poza konkursem - jesteśmy absolutnym beniaminkiem w ekstraklasie i spodziewałem się większych sympatii wśród kibiców innych drużyn. Bo mam wrażenie, że większość z nich szuka okazji, by tylko nas dobić. Nikt z Leszna nic złego nikomu nie zrobił, więc skąd takie przeświadczenie, że w Lesznie jest wszystko co najgorsze? Nie kieruję tego co napisałem oczywiście do wszystkich. W każdym mieście znajdą się ludzie, którzy nam dobrze życzą. W Krakowie i Polkowicach też. A np. fani ŁKS-u są dla mnie wzorcem do naśladowania pod każdym względem. Zawsze nam pomagali i wspierali, a nawet gdy nie zawsze racja jest po naszej stronie, to nawet swoim milczeniem nas wspierają. Co klasa to klasa. W każdym razie należą się im ogromne podziękowania. Również innym, których nie wymieniłem, też dziękuję.
Wesołych Świąt życzę wszystkim.
Przepraszam, że odbiegłem od tematu, ale nie mam ochoty zabierać już w nim głosu.

A ja powiem tez szczerze - tez leszna nie lubie. Czemu? Bo ma sklonnosci do krecenia... Uwazacie sie za pempek koszykarskiej Polski po tym awansie. Przykladowo Torun tez jest beniaminkiem, a mam do nich zupelnie inne odczucia niz do was. Do Łomianek na przyklad tez nic nie mam mimo ze mecze z nimi sa dla wiekszosci z nas ( oprocz leszna ktore z nimi przegrywa ) bez sensu, bo wszyscy ich leja.

Po prostu skoro wszyscy maja do was pretensje, to jest to wina wszystkich czy moze waszego zachowania i waszego klubu? Przemyslcie to zanim znow bedziecie sie odzywac. Kreujecie zla opinie waszego klubu i ta latka jak widac po wczesniejszych wpisac zostala wam juz przypieta. Za to z checia przejade sie na wyjazd Lotosu do Torunia, a nawet Polkowic czy Krakowa. Pozdrawiam wszystkich!!

Zamiast zaprzeczac, miejcie honor i sami pomyslcie o zawieszeniu waszej zawodniczki. DUDA MIEJ HONOR!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 kwietnia 2007, 11:43

patrese a po co przepraszasz Ann? bo jej uwagi nie mozna zwrocic? ze robi bledy .. hmm tak dla twojej wiadomosci to ona tka sie wczuwa w role moderatora ze innnym potrafi zwrocic uwage ze pisze sie tak a nie tak .. askoro tylko ktos jej zwroci uwage to sie zaczynaja szopki jak tutaj

Mozarthio... intelektualisto. bo widzisz co niektórzy kibice Leszna potrafią ,mimo wszystko, zachować się jak należy.
ależ można zwrócić uwagę, tylko na jakieś poważne blędy merytoryczne a nie jakiś glupi blędzik ortograficzny. szopki to są w każdym niemal temacie który dotyczy drużyny Leszna. dziwne prawda?

A tak poza konkursem - jesteśmy absolutnym beniaminkiem w ekstraklasie i spodziewałem się większych sympatii wśród kibiców innych drużyn. Bo mam wrażenie, że większość z nich szuka okazji, by tylko nas dobić. Nikt z Leszna nic złego nikomu nie zrobił, więc skąd takie przeświadczenie, że w Lesznie jest wszystko co najgorsze?

Patrese zastanów się dlaczego tak jest. myślę,że dobrze wiesz. nie raz o tym rozmawialiśmy.
a tu taka mala podpowiedź kibica Lotosu:

Po prostu skoro wszyscy maja do was pretensje, to jest to wina wszystkich czy moze waszego zachowania i waszego klubu? Przemyslcie to zanim znow bedziecie sie odzywac. Kreujecie zla opinie waszego klubu i ta latka jak widac po wczesniejszych wpisac zostala wam juz przypieta.

i tym milym akcentem zakończę swój udzial w tej dyskusji życząc wszystkim Wesolych świat :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 kwietnia 2007, 12:05

Zanim będziecie napierać by Leszno zawiesiło swoją graczkę, to zapodam, że w Lesznie gra zazwyczaj sympatyczna Edzia , która to już dosyć, dosyc jada koszykarski chleb. Otóz ta Edzia zarobiła pięścią w twarz od niejakiej Diamond (za pisownię nie gwarantuję) - wtedy z Rybnika - to jedna z pierwszych mocno opalonych Amerykanek w polskich ligach. Nikt nikogo nie zawiesił - sprawy jakoby nie było.
Zanim zaczniecie nadal dopytywać się małolatów o podobne ekscesy , którzy siłą rzeczy mało wiedzą, to pomyślcie, że są tu też "stare repy", które jak będzie trzeba będą w miarę potrzeby dozować "przykłady".
Zachowanie Bell - powiedzmy "mocno niestosowne", ale nawoływanie do drakońskich kar cosik przesadne. Ferwor walki , odruchy rdzeniowe - to są rzeczy trudne do oceny! Łatwo siedząc w cieplych kapciach przed klawiaturą "nadymać się etyką". -------- Zawsze znajdą się Eskimosi , którzy opracują instrukcję na czas upałów dla mieszkańców Gabonu ---
:wink:
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 07 kwietnia 2007, 12:29

Marco pwoiedz mi czytales moje wypowiedzi?? przeciez ja jednoznacznie stwierdzam ze faul byl ewidentny i Bell uderzyla Grabowska wiec nei wiem o co ci chodzi? nie bronei jej i nie robie jakies akcji typu obrronic Bell za wszelka cene ! mowie tylko ze kara nie powinna byc tak surowa! zwazajac na okolicznosci tego nieszzesnego meczu ... proste koncze temat

p.s. punktuj sobie punktuj przynajmniej tutaj sobie uzyj ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 kwietnia 2007, 21:09

Mozarthio pisze:Marco pwoiedz mi czytales moje wypowiedzi?? przeciez ja jednoznacznie stwierdzam ze faul byl ewidentny i Bell uderzyla Grabowska wiec nei wiem o co ci chodzi? nie bronei jej i nie robie jakies akcji typu obrronic Bell za wszelka cene ! mowie tylko ze kara nie powinna byc tak surowa! zwazajac na okolicznosci tego nieszzesnego meczu ... proste koncze temat

no a ja stwierdzam ze powinno się ja zawiesic! mam prawo? czy czy go nie mam? moge taką opinie zaprezentowac czy nie mogę?

p.s. punktuj sobie punktuj przynajmniej tutaj sobie uzyj ...

internet moją pieta achillesową, jak przyjedziesz do Krakowa (a może zdarzy się cud i ja zawitam do Leszna) to powtórze Ci to wszystko co napisalem osobiście, stać Cie na to samo??

wtedy jak to jest z tym używaniem sobie i gdzie sobie kto używa
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

bond999
Nowy na forum

Postautor: bond999 » 07 kwietnia 2007, 22:03

Się suk..koty z Krakowa nadymają, a kto wie czy Nikita w przyszłym sezonie nie będzie grać niestety w Krakowie. Co wtedy bananami ją obrzucacie traktując jak nigga boxer'kę?

bond999
Nowy na forum

Postautor: bond999 » 07 kwietnia 2007, 22:08

zatkało kakało? a do Leszna na mecz możesz przyjechać z rodzinką w wieku od lat 1 do 101 i włos ci z głowy nie spadnie chyba, że w szaliku Wisły poza halą trafisz na kibiców Lecha to wtedy bez gwarancji bezpieczeństwa...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 kwietnia 2007, 22:09

a kto wie czy Nikita w przyszłym sezonie nie będzie grać niestety w Krakowie

uspokoję Cię
nie bedzie grać w Krakowie :)

i bardzo proszę wszystkich o spokój
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 07 kwietnia 2007, 22:18

bond999 pisze: a kto wie czy Nikita w przyszłym sezonie nie będzie grać niestety w Krakowie. Co wtedy bananami ją obrzucacie traktując jak nigga boxer'kę?

Myślę, że jednak do tego nie dojdzie i nie chodzi mi tu o to co się stało ostatnio w Toruniu, tylko po prostu poziom sportowy, bo Nikita jest dużo słabszą koszykarką od tych Amerykanek grających obecnie w Wiśle, a jeśli chcesz argumentów potwierdzających tą tezę to powtórzę jeden, który już tu wielokrotnie padał- "wnba" i wszystko jasne.
A co do bananów to znakomite nasz pomysły, rzucasz tak w ludzi :?: bo My na pewno nie mamy takich zapędów i to bynajmniej nie w trosce o niewątpliwe dobro naturalne jakim są banany. :)
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 07 kwietnia 2007, 23:31

Ałgaja pisze:
Nikita jest dużo słabszą koszykarką od tych Amerykanek grających obecnie w Wiśle, a jeśli chcesz argumentów potwierdzających tą tezę to powtórzę jeden, który już tu wielokrotnie padał- "wnba" i wszystko jasne.

A znasz takie slowo jak "postęp"?? Uwazam ze pomimo tego ze Nikta nie grala w wnba jest lepsza od krakowskich Amerykanek :!: Zreszta nic nie musze pisac wystarczy spojrzec na Jej statystyki :)

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 kwietnia 2007, 23:35

Marek1990 pisze:statystyki :)

statystyki nie oddają rzeczywistości w 100%, można by rzec wręcz że kłamią, podobnie jak telewizja, internet i radio maryja.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 08 kwietnia 2007, 00:11

Marek1990 pisze:A znasz takie slowo jak "postęp"?? Uwazam ze pomimo tego ze Nikta nie grala w wnba jest lepsza od krakowskich Amerykanek :!: Zreszta nic nie musze pisac wystarczy spojrzec na Jej statystyki :)

Powtórze więc za Luquidorem... Statystyki to największy kłamca :!: Chociaż często się przydają. :P :D Co do postępu Nikity... Nie wiem czy w lepszej drużynie też by miała takie statystyki. Nawet szczerze w to wątpie. :? Jest lepsza od Krakowskich Amerykanek... Tego to już nie skomentuje, ponieważ byli już na forum tacy którzy uważali, że Holdsclaw jest dużo słabsza od Bell. :lol:
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”