Plotki i informacje: kadrowe
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
W gazecie wyczytałem wczoraj wypowiedz trenera Herkta.
Krótko mówiac powiedział ze zadnych rozmów nie bylo z nim w temacie przejscia do Wisły i jesli beda pieniadze,nawet by takie jak w tym sezonie on zoastanie. I tak samo zawodniczki ktore wyrazaja chcec dalshej gry w nashym zespole.
I faktycznie słuch chodze ze Agnieszka ma propozycje z Hiszpani, zapewne za niezłą kase.
Krótko mówiac powiedział ze zadnych rozmów nie bylo z nim w temacie przejscia do Wisły i jesli beda pieniadze,nawet by takie jak w tym sezonie on zoastanie. I tak samo zawodniczki ktore wyrazaja chcec dalshej gry w nashym zespole.
I faktycznie słuch chodze ze Agnieszka ma propozycje z Hiszpani, zapewne za niezłą kase.
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
simon pisze:KOSZYKÓWKA - Exprees
Chodzą słuchy, że chce pan skorzystać, wraz z Agnieszką Pałką, z propozycji, jakie złożyła wam krakowska Wisła?
- Niech pan mi wierzy na słowo, że żadnych rozmów na ten temat ze mną ani z Agnieszką działacze Wisły Kraków do tej pory nie prowadzili. Ja chcę pozostać w Polfie, jak i te koszykarki, które broniły w tym sezonie barw klubu.
pewnie o tym mówisz co Simon tu zamieścił
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
...??
...?? pisze:Pabianice padly bo Krupska tam byla....kto nastepny......hehehee, kto bedzie odwazny i podpisze kontrakt z szeregowa Krupska..? Gratuluje temu co to zrobi, no chyba ze chce szybko upadlosc oglosic.
Nie chrzań bzdur bo jak u nas grala to mieliśmy wicemistrza Polski i 5 miejsce w lidze
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
mlodzian
zgadzam sie z ludziskami, bo u nas tez byl klub a teraz nic nie ma dopiero juniorki ,bo pani Krupska Tyszkiewicz jak byla to zrobila z siebie posmiewisko i grala beznadziuejnie i jeszcze klub doprowadzial do bankructwa ......ale chatka stoi, kto by chcial to moge wskazac gdzie hehe i jak tu miec zaufanie do zawodniczek, ktore sie nazywaja patriotkami jak ona, a tylko widza mamone przed oczami.....Ciekawe ktory nastepny klub sie odwzy i ja wezmie:)

- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mirosław Trześniewski: Też mam spory niedosyt
Co zdecydowało o tym, że zabrakło was w najlepszej czwórce ekstraklasy?
- Złożyło się na to wiele czynników. Przede wszystkim to, że w związku z urlopami macierzyńskimi nie mogły nam pomóc Kenig i Włodarska. Zwłaszcza absencja tej pierwszej miała wielkie znaczenie dla naszej postawy. Nikogo nie muszę przekonywać, jakiej klasy to zawodniczka. Do tego doszło kilka kontuzji, no i naszych błędów, których się nie wypieramy. Na usprawiedliwienie dodam, że długo nie było wiadomo, czy w ogóle wystartujemy.
Budowa zespołu musi trochę potrwać. Uważam, że jesienią będziemy silniejsi, ale na szczegóły jeszcze zbyt wcześnie. Musimy spokojnie skalkulować budżet i pomyśleć o transferach. Naprawdę nie powinno być źle.
(bart) - Express Ilustrowany
Jak dla mnie to pol druzyny jest do wymiany

Co zdecydowało o tym, że zabrakło was w najlepszej czwórce ekstraklasy?
- Złożyło się na to wiele czynników. Przede wszystkim to, że w związku z urlopami macierzyńskimi nie mogły nam pomóc Kenig i Włodarska. Zwłaszcza absencja tej pierwszej miała wielkie znaczenie dla naszej postawy. Nikogo nie muszę przekonywać, jakiej klasy to zawodniczka. Do tego doszło kilka kontuzji, no i naszych błędów, których się nie wypieramy. Na usprawiedliwienie dodam, że długo nie było wiadomo, czy w ogóle wystartujemy.
Budowa zespołu musi trochę potrwać. Uważam, że jesienią będziemy silniejsi, ale na szczegóły jeszcze zbyt wcześnie. Musimy spokojnie skalkulować budżet i pomyśleć o transferach. Naprawdę nie powinno być źle.
(bart) - Express Ilustrowany
Jak dla mnie to pol druzyny jest do wymiany
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
-
palomablanca1