Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

aliki

ploteczki

Postautor: aliki » 18 kwietnia 2007, 16:34

Krupa na odpoczynek....juz dosc! kazdy klubik bankrutuje

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 18 kwietnia 2007, 16:48

W gazecie wyczytałem wczoraj wypowiedz trenera Herkta.
Krótko mówiac powiedział ze zadnych rozmów nie bylo z nim w temacie przejscia do Wisły i jesli beda pieniadze,nawet by takie jak w tym sezonie on zoastanie. I tak samo zawodniczki ktore wyrazaja chcec dalshej gry w nashym zespole.

I faktycznie słuch chodze ze Agnieszka ma propozycje z Hiszpani, zapewne za niezłą kase.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
diablewcielone:P
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: diablewcielone:P » 18 kwietnia 2007, 17:17

simon pisze:KOSZYKÓWKA - Exprees

Chodzą słuchy, że chce pan skorzystać, wraz z Agnieszką Pałką, z propozycji, jakie złożyła wam krakowska Wisła?

- Niech pan mi wierzy na słowo, że żadnych rozmów na ten temat ze mną ani z Agnieszką działacze Wisły Kraków do tej pory nie prowadzili. Ja chcę pozostać w Polfie, jak i te koszykarki, które broniły w tym sezonie barw klubu.

pewnie o tym mówisz co Simon tu zamieścił 8)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 18 kwietnia 2007, 18:47

jak nasze skarby zostaną będzie dobrze :!: :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 21 kwietnia 2007, 09:31

sienot pisze:jak nasze skarby zostaną będzie dobrze :!: :wink:

Zajebisty wpis...wshystko zalezy czy działacze :lol: postaraja sie o sponsorów i czy ktos bedzie chciał dać shanse dziewczyna.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

...??

Postautor: ...?? » 21 kwietnia 2007, 19:26

Pabianice padly bo Krupska tam byla....kto nastepny......hehehee, kto bedzie odwazny i podpisze kontrakt z szeregowa Krupska..? Gratuluje temu co to zrobi, no chyba ze chce szybko upadlosc oglosic.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 21 kwietnia 2007, 20:45

Agnieszka Pałka widziana dziś w Krakowie na meczu, po meczu prawdopodobnie w zaciszu gabinetu rozmowa z prezesem.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 21 kwietnia 2007, 23:09

Na meczu widziana też obok Madzi Skorek i Agnieszki Wilk, Ela Międzik. Jak ją Niunia zobaczyła, to się na nią dosłownie rzuciła z powitaniem. :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 kwietnia 2007, 23:12

...?? pisze:Pabianice padly bo Krupska tam byla....kto nastepny......hehehee, kto bedzie odwazny i podpisze kontrakt z szeregowa Krupska..? Gratuluje temu co to zrobi, no chyba ze chce szybko upadlosc oglosic.

Nie chrzań bzdur bo jak u nas grala to mieliśmy wicemistrza Polski i 5 miejsce w lidze :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 22 kwietnia 2007, 01:30

tak Elka siedział na przeciwko mnie :D nie mam nic przeciwko jakby się jej chciało wrócić :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

mlodzian

Postautor: mlodzian » 22 kwietnia 2007, 21:13

zgadzam sie z ludziskami, bo u nas tez byl klub a teraz nic nie ma dopiero juniorki ,bo pani Krupska Tyszkiewicz jak byla to zrobila z siebie posmiewisko i grala beznadziuejnie i jeszcze klub doprowadzial do bankructwa ......ale chatka stoi, kto by chcial to moge wskazac gdzie hehe i jak tu miec zaufanie do zawodniczek, ktore sie nazywaja patriotkami jak ona, a tylko widza mamone przed oczami.....Ciekawe ktory nastepny klub sie odwzy i ja wezmie:) :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 23 kwietnia 2007, 07:09

Mirosław Trześniewski: Też mam spory niedosyt

Co zdecydowało o tym, że zabrakło was w najlepszej czwórce ekstraklasy?
- Złożyło się na to wiele czynników. Przede wszystkim to, że w związku z urlopami macierzyńskimi nie mogły nam pomóc Kenig i Włodarska. Zwłaszcza absencja tej pierwszej miała wielkie znaczenie dla naszej postawy. Nikogo nie muszę przekonywać, jakiej klasy to zawodniczka. Do tego doszło kilka kontuzji, no i naszych błędów, których się nie wypieramy. Na usprawiedliwienie dodam, że długo nie było wiadomo, czy w ogóle wystartujemy.
Budowa zespołu musi trochę potrwać. Uważam, że jesienią będziemy silniejsi, ale na szczegóły jeszcze zbyt wcześnie. Musimy spokojnie skalkulować budżet i pomyśleć o transferach. Naprawdę nie powinno być źle.

(bart) - Express Ilustrowany

Jak dla mnie to pol druzyny jest do wymiany :wink: :wink:
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

palomablanca1

Postautor: palomablanca1 » 23 kwietnia 2007, 07:17

widzałam jak działacze z poznania rozmawiali z krupą... życzymy w takim razie powodzenia poznaniowi :lol:
skoro jest już MUKS w ekstraklasie to może chodzi o wykończenie AZSu i zostanie jeden na placu boju???? hihihi

LEO

Postautor: LEO » 23 kwietnia 2007, 20:12

Hehehe.....Krupska w Poznaniu, niezla beka...dopiero weszli i juz chca sie zdegradowac, ale dobrze niech jedzie i da nam spokoj, bo dziewczyny mowia ze ona taka zmijka i sie jej boja i sie usmiechaja caly czas do nie!!! Oczysci sie teren a i kaski bedzie wiecej na dziewczyny .

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 24 kwietnia 2007, 14:51

ja mam nowe prawie pewne informacje Małgorzata Babicka przechodzi do Gorzowa, Anna Marczewska do Leszna :!: Agnieszka Makowska do ŁKS-u Łódź i Martyna Koc do MUKS-u Poznań słyszałem jeszcze dużo na temat przyjścia Eli Trześniewskiej do ŁKS-u
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”