WYJAZD NA MECZ CCC POLKOWICE - AZS GORZOW
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
UWAGA
Na Czwartek /Piatek robimy Baloniade ( Tadeo deklarowal sie ze zakupi balony bialo-niebieskie) to przed meczem zrzutke mala zrobimy
Po drugie ciac juz Confettii
Po trzecie szykowac gardla
Po czwarte szykowac sie na mecz poniedzialkowy do Polkowic
Tyle odemnie
Na Czwartek /Piatek robimy Baloniade ( Tadeo deklarowal sie ze zakupi balony bialo-niebieskie) to przed meczem zrzutke mala zrobimy
Tyle odemnie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:UWAGA
Tyle odemnie
Poniedzialkowego meczu nie bedzie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ccc pisze:Pantczak pisze:troszeczkę źle ją zrozumieliście. Macie trochę racji, bo po poniedziałkowym meczu, Magda będzie mogła zostać w Polkowicach z rodzicami i razem z nimi cieszyć się z brązowego medalu
heh teraz rozdwojenie jaznni .. niewiem czy tato by sie cieszyl ;p
Heh chyba sam nie wierzysz w to co piszesz
Kogos mozesz oszukac ale nie samego siebie
Tak troche Sid'em zapachniało
no wiec kontynuując ten ton wypowiedzi... Wasze "grały swoje" przez 30minut pierwszego i 25minut drugiego meczu. nasze "grały swoje" odpowiednio 10 i 15... Więc chyba nie wy powinniście mowic "gdyby nasze grały swoje..." bo z normalnie dysponowanym CCC nie macie większych szans, co pokazał np. mecz ligowy w Gorzowie. Nie bedziemy się sprzeczać co i jak. Faktem jest, ze na AZS wystarczyło 10-15 minut grania i wynik jest do przodu. Troszeczke zawstydzające... (moim zdaniem)
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:UWAGA
Tyle odemnie
A teraz kwesti kibicowskich male przypomnienie
Endrju, ja od niedzieli się juz do Polkowic szykuję, tzn. oszczędzam gardło na poniedziałek, na wypadek, gdyby nas do Polkowic znów kilku pojechało ( choc liczę, że będzie nas zdecydowanie więcej ). W czwartek i piatek po prostu musimy wygrać.
Kuba, a teraz CCC jest nienormalnie dysponowane??
Bo jak masz takie zagrywki, to ja Ci napiszę, że z normalnie dysponowanym AZS-em nie macie szans, co pokazał mecz ligowy w Polkowicach.
Kuba, a teraz CCC jest nienormalnie dysponowane??
Bo jak masz takie zagrywki, to ja Ci napiszę, że z normalnie dysponowanym AZS-em nie macie szans, co pokazał mecz ligowy w Polkowicach.
-
tomaszek
Pod wrażeniem dopingu w Polkowicach byli także gorzowianie. - Naprawdę fani spisali się znakomicie - mówił szkoleniowiec AZS PWSZ Sowood. - Nie mamy jednak żadnych kompleksów i zapraszamy na kolejne części zaciętej serii do naszej hali. U nas nikomu nie gra się łatwo. Jestem przekonany, że kibice dodadzą nam wielkich skrzydeł, a bój o brąz potrwa o wiele dłużej niż trzy spotkania.
No panowie taka wypowiedz zobowiązuje!!! STAWIAMY SIĘ DZIS W KOMPLECIE NA HALI I JAZDA Z DOPINGIEM PRZEZ CAŁY MECZ!!!
POMÓŻMY NASZYM DZIEWCZYNOM!!!!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”