WYJAZD NA MECZ CCC POLKOWICE - AZS GORZOW

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 23 kwietnia 2007, 20:58

lol tak najlepiej wszystko cichaczem .. ale co moje to moje .. fotkę z Anią Pietrzak mam :D hehe
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 kwietnia 2007, 21:26

UWAGA
Na Czwartek /Piatek robimy Baloniade ( Tadeo deklarowal sie ze zakupi balony bialo-niebieskie) to przed meczem zrzutke mala zrobimy
Po drugie ciac juz Confettii :D
Po trzecie szykowac gardla :D
Po czwarte szykowac sie na mecz poniedzialkowy do Polkowic :D

Tyle odemnie :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 24 kwietnia 2007, 15:19

Endrju pisze:UWAGA
Na Czwartek /Piatek robimy Baloniade ( Tadeo deklarowal sie ze zakupi balony bialo-niebieskie) to przed meczem zrzutke mala zrobimy

Poniedzialkowego meczu nie bedzie :D:P:)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 15:55

Koza - owszem mówiła o przyjeździe w poniedziałek do Polkowic, ale jak dla mnie, to ona mówiła raczej o przyjechaniu do domu, do rodziców ;-) na 'dlugi weekend' ... :lol: 8)

Pantczak
Amator

Postautor: Pantczak » 24 kwietnia 2007, 16:39

troszeczkę źle ją zrozumieliście. Macie trochę racji, bo po poniedziałkowym meczu, Magda będzie mogła zostać w Polkowicach z rodzicami i razem z nimi cieszyć się z brązowego medalu :lol:

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 24 kwietnia 2007, 21:29

Pantczak pisze:troszeczkę źle ją zrozumieliście. Macie trochę racji, bo po poniedziałkowym meczu, Magda będzie mogła zostać w Polkowicach z rodzicami i razem z nimi cieszyć się z brązowego medalu :lol:

heh teraz rozdwojenie jaznni .. niewiem czy tato by sie cieszyl ;p

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 21:44

ccc pisze:
Pantczak pisze:troszeczkę źle ją zrozumieliście. Macie trochę racji, bo po poniedziałkowym meczu, Magda będzie mogła zostać w Polkowicach z rodzicami i razem z nimi cieszyć się z brązowego medalu :lol:

heh teraz rozdwojenie jaznni .. niewiem czy tato by sie cieszyl ;p

Heh chyba sam nie wierzysz w to co piszesz :D :D :D
Kogos mozesz oszukac ale nie samego siebie :D Ten medal nam sie poprostu nalezy :D Bo CCC nic w Polkowicach nie gralo.. i gdyby nasze przez 40 minut graly swoje to by w Czwartek bylo po zawodach tylko ze dla Gorzowa... a tak czeka nas pare meczy jeszcze :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 22:04

Tak troche Sid'em zapachniało ;-) no wiec kontynuując ten ton wypowiedzi... Wasze "grały swoje" przez 30minut pierwszego i 25minut drugiego meczu. nasze "grały swoje" odpowiednio 10 i 15... Więc chyba nie wy powinniście mowic "gdyby nasze grały swoje..." bo z normalnie dysponowanym CCC nie macie większych szans, co pokazał np. mecz ligowy w Gorzowie. Nie bedziemy się sprzeczać co i jak. Faktem jest, ze na AZS wystarczyło 10-15 minut grania i wynik jest do przodu. Troszeczke zawstydzające... (moim zdaniem)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 22:08

Koncze ten temat bo widze ze coraz smieszniej sie zaczyna robic :D
Piszcie lepiej w temacie KIBICE CCC-AZS... bo tutaj zalatwiamy sprawy lokalne :D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 22:12

Endrju pisze:UWAGA

A teraz kwesti kibicowskich male przypomnienie :D

Barti
Żak

Postautor: Barti » 25 kwietnia 2007, 08:21

Endrju, ja od niedzieli się juz do Polkowic szykuję, tzn. oszczędzam gardło na poniedziałek, na wypadek, gdyby nas do Polkowic znów kilku pojechało ( choc liczę, że będzie nas zdecydowanie więcej ). W czwartek i piatek po prostu musimy wygrać.
Kuba, a teraz CCC jest nienormalnie dysponowane??
Bo jak masz takie zagrywki, to ja Ci napiszę, że z normalnie dysponowanym AZS-em nie macie szans, co pokazał mecz ligowy w Polkowicach.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 kwietnia 2007, 16:21

Barti - można się licytować długo. A nie o to chodzi. wszystko wyjaśni się jutro na parkiecie. Dyspozycja dnia będzie miała bez wątpienia znaczenie ;-)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 kwietnia 2007, 16:30

Heh widze ze wypowiedzi wszystkich wybiegaja od tematu :D Przypomne tematem bylo "WYJAZD do Polkowic" a nie kto wygra:P

Barti
Żak

Postautor: Barti » 26 kwietnia 2007, 07:05

Też tak Kuba uważam, że dyspozycja dnia będzie miała kluczowe znaczenie przy tak zbliżonych możliwościach obu druzyn.
Endrju, żeby nie było OT:
JEDZIEMY w poniedziałek do Polkowic na piekny mecz o wszystko :D

tomaszek

Postautor: tomaszek » 26 kwietnia 2007, 10:55

Pod wrażeniem dopingu w Polkowicach byli także gorzowianie. - Naprawdę fani spisali się znakomicie - mówił szkoleniowiec AZS PWSZ Sowood. - Nie mamy jednak żadnych kompleksów i zapraszamy na kolejne części zaciętej serii do naszej hali. U nas nikomu nie gra się łatwo. Jestem przekonany, że kibice dodadzą nam wielkich skrzydeł, a bój o brąz potrwa o wiele dłużej niż trzy spotkania.

No panowie taka wypowiedz zobowiązuje!!! STAWIAMY SIĘ DZIS W KOMPLECIE NA HALI I JAZDA Z DOPINGIEM PRZEZ CAŁY MECZ!!!

POMÓŻMY NASZYM DZIEWCZYNOM!!!!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”