Kuba pisze:FAN PLKK pisze:ja mam nowe prawie pewne informacje Małgorzata Babicka przechodzi do Gorzowa, Anna Marczewska do Leszna
Agnieszka Makowska do ŁKS-u Łódź i Martyna Koc do MUKS-u Poznań słyszałem jeszcze dużo na temat przyjścia Eli Trześniewskiej do ŁKS-u
i co na to Rodowici

Ela bez względu gdzie grała zawsze prezentowała dobry poziom ponizej którego nie schodziła. Zawsze też przynajmniej dla kibicow byla miła, nie odmawiała wywiadów, zawsze sympatyczna, rzeczowa. Nie bylem jakimś zagorzalem fanem Eli ale szacunek zawsze u mnie miała. Jeśli zasili ŁKS to bedzie miło.
Co do Agnieszki... hmmm... Troche tak sobie myślę, że ŁKS to nie jest klub gdzie Szopen moglaby rozwinąc swój talent-przynajmniej taka była oficjalna wersja Pameli

Inna sprawa że ŁKS nie powinien być klubem gdzie kazdy sobie bedzie wracał kiedy znudzi mu się gdzie indziej. Sorki ale na takie coś trzeba sobie zaslużyć, zrobić coś wczesniej dla tego zespołu (Ela, Sylwia, Daiva...) klub ma wtedy nieomal obowiązek wyjść z otwartymi rękami do takich koszykarek.
To oczywiście takie tamteoretyzowanie. Wracajac do Szopena - jeśli trener uzna że zespół zyska na jej przyjściu a wymagania finansowe zawodniczki nie będa przerastać możliwości drużyny to dlaczego nie? Powinna wrócić. Choć szczerze powiedziawszy nie słyszałem ostatnio o jakiejś eksplozji talentu Agnieszki (nie bywam jednak na meczach Odry więc moge się mylić).