Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 15:26

FAN PLKK pisze:ja mam nowe prawie pewne informacje Małgorzata Babicka przechodzi do Gorzowa, Anna Marczewska do Leszna :!: Agnieszka Makowska do ŁKS-u Łódź i Martyna Koc do MUKS-u Poznań słyszałem jeszcze dużo na temat przyjścia Eli Trześniewskiej do ŁKS-u

i co na to Rodowici :lol:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 24 kwietnia 2007, 15:41

FAN PLKK pisze: Agnieszka Makowska do ŁKS-u Łódź słyszałem jeszcze dużo na temat przyjścia Eli Trześniewskiej do ŁKS-u

co do Eli to takie prawdopodobienstwo na pewno istnieje, zwlaszcza jesli do Wisly przejdzie Palka.

natomiast Szopen... no coz... nigdy tej panny nie lubilem, ale kiedys byla niezle zapowiadajaca sie koszykarka, obecnie juz taka raczej nie jest, po super sportowym awansie do Brzegu...

ps. no i w sumie to poco Szopen mialby do ŁKSu przechodzic ??? Pameli juz w Łodzi nie ma :D:D:D

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 24 kwietnia 2007, 17:11

Bo ŁKS dużo i jak zawsze terminowo płaci. 8) Patrz - Ty nie lubisz Szopena i byłbyś Ją miał w drużynie - ja lubię , a jak to prawda to nie będzie u nas. :cry:
Tylko zazdrościć czytając jakie kasy daje (biega o miasto) -Łódź i Poznań. :?
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 kwietnia 2007, 19:24

Kuba pisze:
FAN PLKK pisze:ja mam nowe prawie pewne informacje Małgorzata Babicka przechodzi do Gorzowa, Anna Marczewska do Leszna :!: Agnieszka Makowska do ŁKS-u Łódź i Martyna Koc do MUKS-u Poznań słyszałem jeszcze dużo na temat przyjścia Eli Trześniewskiej do ŁKS-u

i co na to Rodowici :lol:

Ela bez względu gdzie grała zawsze prezentowała dobry poziom ponizej którego nie schodziła. Zawsze też przynajmniej dla kibicow byla miła, nie odmawiała wywiadów, zawsze sympatyczna, rzeczowa. Nie bylem jakimś zagorzalem fanem Eli ale szacunek zawsze u mnie miała. Jeśli zasili ŁKS to bedzie miło.
Co do Agnieszki... hmmm... Troche tak sobie myślę, że ŁKS to nie jest klub gdzie Szopen moglaby rozwinąc swój talent-przynajmniej taka była oficjalna wersja Pameli :wink: Inna sprawa że ŁKS nie powinien być klubem gdzie kazdy sobie bedzie wracał kiedy znudzi mu się gdzie indziej. Sorki ale na takie coś trzeba sobie zaslużyć, zrobić coś wczesniej dla tego zespołu (Ela, Sylwia, Daiva...) klub ma wtedy nieomal obowiązek wyjść z otwartymi rękami do takich koszykarek.
To oczywiście takie tamteoretyzowanie. Wracajac do Szopena - jeśli trener uzna że zespół zyska na jej przyjściu a wymagania finansowe zawodniczki nie będa przerastać możliwości drużyny to dlaczego nie? Powinna wrócić. Choć szczerze powiedziawszy nie słyszałem ostatnio o jakiejś eksplozji talentu Agnieszki (nie bywam jednak na meczach Odry więc moge się mylić).
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 kwietnia 2007, 20:29

:lol: :lol: no cóż... mieszka w Łodzi to gra w ŁKS jej wyjdzie najtaniej - a dla ŁKS znów utrzymanie pełnego składu treningowego także jest ważne na jakim poziomie i w jakiej cenie. Z całym szacunkiem i sympatią dla np. Salsy - Szopen będzie lepszą 10-ką niż ona.

Ponieważ "talent" w Brzegu nie eksplodował - nie zrobi tego na 100% w złej i kosmatej Łodzi, z tym że raczej (mam nadzieję) o tym to już nie rozmawiamy... - no ale fakt, kiedyś miała swoje 5 minut tylko... zamiast "złapać okazję za rogi" wolała zrobić sobie "czas" - sztuka wyborów...

Teraz to myślę, że już sporym sukcesem jest, że Mirek ją wogóle chce (o ile faktycznie zechce) i dla niej to dobry wybór - dla nas też, ale niestety oczywiście nie w aspekcie "wzmocnienia"...

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 24 kwietnia 2007, 20:50

te informacje kadrowe które podałem są niemal pewne więc raczej szopena zobaczymy za rok w barwach ŁKS-u
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 kwietnia 2007, 20:54

FAN PLKK pisze:te informacje kadrowe które podałem są niemal pewne więc raczej szopena zobaczymy za rok w barwach ŁKS-u
Tzn pewne może i jest jej odejście z Brzegu, a z grą w ŁKS chyba bym sie wstrzymal, chyba ze obie strony są już po końcowych rozmowach a kontrakt jest juz podpisany. Póki nie jest, poczekałbym z tą pewnością.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 24 kwietnia 2007, 20:58

ja mam swoich informatorów i z tego co także ponoć Aga mówiła jest to raczej pewne chyba że ktoś kłamie ale w to wątpie
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 kwietnia 2007, 21:04

trudno... wypada się pogodzić nawet z najgorszą prawdą... - w końcu przecież niedawno mogliśmy nie przystąpić wogóle do rozgrywek - cóż wobec takiej tragedii znaczy ten transfer... :? nie będzie lepiej, ale na pewno za to będzie śmieszniej

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 24 kwietnia 2007, 21:54

simon pisze:mieszka w Łodzi to gra w ŁKS jej wyjdzie najtaniej

na pewno ? przeciez Pamela sie do Krakowa przeprowadzila :D:D:D

ps. sorry za offtopic ale plotki to plotki :)

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 25 kwietnia 2007, 02:20

To, że Pamela się przeprowadziła do Krakowa, to na pewno ważna informacja kadrowa sezonu 2007/08.

Nie krępujcie się pisać dalej. :lol:

Gość

Postautor: Gość » 26 kwietnia 2007, 16:53

Tęcza jest poważnie zainteresowana Miechelle Campbell oraz z Lesznem ma podpisac trener J.Krysiewicz

Były tez plotki że Leszno jest zainteresowane podpisem pani Magdaleny Leciejewskiej , chodz klbu uwaza ze niema wystarczajacych srodków aby ją pozyskac , i transfer pani Marczewskiej jest bardzo rzeczywisty.

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 26 kwietnia 2007, 18:29

fearless pisze:To, że Pamela się przeprowadziła do Krakowa, to na pewno ważna informacja kadrowa sezonu 2007/08.

Tak..wiem..robie kariere :wink: :lol: A powaznie..przeprowadzam sie 8)

Wracajac do miss Szopen.,..NIE WRACA DO ŁKSu..,Ale ktos to wymyslil :roll:
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 26 kwietnia 2007, 19:26

Anonymous pisze:Tęcza jest poważnie zainteresowana Miechelle Campbell oraz z Lesznem ma podpisac trener J.Krysiewicz

Były tez plotki że Leszno jest zainteresowane podpisem pani Magdaleny Leciejewskiej , chodz klbu uwaza ze niema wystarczajacych srodków aby ją pozyskac , i transfer pani Marczewskiej jest bardzo rzeczywisty.

Ta informajca jest z Panoramy prawda? tam to glupoty psiza hehe ze niby nawet Pawlak z Lotosu mialaby do nas przyjsc ahahaha :lol:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 26 kwietnia 2007, 19:46

czuken pisze:
Anonymous pisze:Tęcza jest poważnie zainteresowana Miechelle Campbell oraz z Lesznem ma podpisac trener J.Krysiewicz

Ta informajca jest z Panoramy prawda? tam to glupoty psiza hehe ze niby nawet Pawlak z Lotosu mialaby do nas przyjsc ahahaha :lol:
Anna DeForge też :lol:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”