Mecze o brązowy medal: CCC Polkowice-AZS PWSZ GorzówWlkp.3-2

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 02 maja 2007, 11:40

Przepraszam ze dopiero teraz, ale dopiero wróciłem do domu

Gratuluje brązu zespołowi z Polkowic, jednak gratulacje za walke należą sie także Gorzowiankom.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 02 maja 2007, 14:30

Marta Gajewska: Pokażę na co mnie stać

Obrazek

- Jesteśmy bardzo szczęśliwe - krótko podsumowała zdobycie brązowego medalu przez CCC Polkowice zawodniczka tego klubu - Marta Gajewska.

Euforia w waszej drużynie nie zna granic...

- Jesteśmy bardzo szczęśliwe. To była bardzo trudna walka i my, powiem szczerze, zakładałyśmy, że Gorzów postawi nam trudne warunki, ale to co zrobiły przeszło nasze oczekiwania. Skończyło się 3:2, na szczęście 3:2 dla nas.

Dorzuciłaś swoją cegiełkę do tego medalu. Weszłaś, zdobyłaś ważne punkty i już później wszystko potoczyło się po waszej myśli...

- To już była końcówka i mecz był przesądzony. Ja cały czas się rozwijam i myślę, że w przyszłym sezonie pokażę na co mnie stać.

Rozmawiał: Mariusz Kolekta/plkk.pl
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Barti
Żak

Postautor: Barti » 04 maja 2007, 11:46

Spóźnione (wiadomo - majówka na całego), ale zasłużone gratulacje dla Orła za zdobycie brązu. W 5-tym meczu chyba nie było wątpliwości, kto ten medal zdobędzie (jedynie 1-sza kwarta dała Nam wiarę w medal). Szczególne wyrazy uznania dla kata gorzowskich koszykarek, którym okazała się Ilona.
Gratulacje również dla Naszych dziewczyn za zdobycie 4 miejsca FGE. Pozostaje Nam teraz utrzymać ten "lot wznoszący" i w przyszłym sezonie zdobyć brąz (chciałoby się coś więcej, ale na dzień dzisiejszy Lotos i Wisła są chyba po za zasięgiem jakiejkolwiek innej drużyny).

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 04 maja 2007, 11:55

Coś słychać o europejskich pucharach w Polkowicach albo Gorzowie.??
Obrazek

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 04 maja 2007, 12:04

Ode mnie również gratulacje dla Polkowic za brązowy medal. A Gorzów całym bieżącym sezonem pokazał, że jest na najlepszej drodze do sukcesów w kolejnych sezonach. Brawa dla obu drużyn za postawę w minionych rozgrywkach.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 05 maja 2007, 15:03

hellraiser pisze:Coś słychać o europejskich pucharach w Polkowicach albo Gorzowie.??

Byc moze na Puchar FIBA sie w Gorzowie zanosi... Ale poczekajnmy jeszcze z oficjalnymi informacjami :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 maja 2007, 19:13

gratulacje dla obu ekip - dla Orła ma się rozumieć z racji medalu, dla AZS postawy i walki do końca

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”