TS Wisla Kraków-Lotos Gdynia 4-3-WISLA MISTRZEM POLSKI!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
niee, ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulek
w końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie
ktoś ma jakąś inną teorię
co do kluczowości
, tutaj mamy dwa przypadki 
ktoś ma jakąś inną teorię
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 20:01 przez diablewcielone:P, łącznie zmieniany 1 raz.
diablewcielone:P pisze:niee ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulekw końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie
ktoś ma jakąś inną teorięco do kluczowości
Ja bym na Twoim miejscu sie z nia jednak zgodzil. Zwłaszcza ze jest moderatorka a my troche spamujemy w tym temacie :] Mogą bany poleciec
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Gość
diablewcielone:P pisze:niee ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulekw końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie
to ja jeszcze dodam, że koszulkę, w której byłam rok temu na finałowym 7 meczu miałam w tym roku też przy sobie
dobra, koniec tego spamu, bo Pani Moderator zaraz mnie wywali
Anonymous pisze:diablewcielone:P pisze:niee ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulekw końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie
to ja jeszcze dodam, że koszulkę, w której byłam rok temu na finałowym 7 meczu miałam w tym roku też przy sobie
pani moderator nie wywali, bo też spamuje
ale przyznajcie, ze frytki jadlam z dużym poświęceniem
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:Anonymous pisze:diablewcielone:P pisze:niee ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulekw końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie
pani moderator nie wywali, bo też spamuje![]()
no raczej
kończąc spamowanie- buty ADF to też istotny element!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
ann pisze:Anonymous pisze:diablewcielone:P pisze:niee ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulekw końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie
pani moderator nie wywali, bo też spamuje![]()
Zdecydowanie się zgadzam
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
ale teoria butów na końcu została po części obalona (6 mecz w Gdyni....)
czekaj czekaj nie byłeś w sobotę w Pabianicach w pierwszej rundzie
Liquidor pisze:Jeśli chodzi o wasze talizmany pokroju jedzenie frytek, to chyba moje przesądy są najbardziej przyziemne, otóż, wyrgaliśmy tylko te mecze na których byłem![]()
opuściłem drugi u nas bo byłem w Kielcach no i dwa w Gdynii i co ? i wtedy przegraliśmy
diablewcielone:P pisze:ale teoria butów na końcu została po części obalona (6 mecz w Gdyni....)Liquidor pisze:Jeśli chodzi o wasze talizmany pokroju jedzenie frytek, to chyba moje przesądy są najbardziej przyziemne, otóż, wyrgaliśmy tylko te mecze na których byłem![]()
opuściłem drugi u nas bo byłem w Kielcach no i dwa w Gdynii i co ? i wtedy przegraliśmy
Sie wtrace
diablewcielone:P pisze:ale teoria butów na końcu została po części obalona (6 mecz w Gdyni....)
tak było, nawet w 7 meczu były czerwone butu nie pod kolor stroju (skandal), czyli teoria jest taka- graliśmy te 2 mecze tak dobrze, że nawet czerwone buty nie przeszkodziły!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”