TS Wisla Kraków-Lotos Gdynia 4-3-WISLA MISTRZEM POLSKI!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

schwarcus
Nowy na forum

Postautor: schwarcus » 07 maja 2007, 19:34

a ja myślę, że dwie siostry miały swój udział :P w końcu tłukły się wreszcie przez całą Polskę, aby dopingować dziewczyny mecz w Gdyni ;)

Awatar użytkownika
diablewcielone:P
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: diablewcielone:P » 07 maja 2007, 19:42

niee, ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulek 8) w końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie

ktoś ma jakąś inną teorię :twisted: co do kluczowości :twisted:, tutaj mamy dwa przypadki 8)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 20:01 przez diablewcielone:P, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 07 maja 2007, 19:44

diablewcielone:P pisze:niee ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulek 8) w końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie

ktoś ma jakąś inną teorię :twisted: co do kluczowości :twisted:, tutaj mamy dwa przypadki 8)

Ja bym na Twoim miejscu sie z nia jednak zgodzil. Zwłaszcza ze jest moderatorka a my troche spamujemy w tym temacie :] Mogą bany poleciec ;-)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 maja 2007, 19:53

ann pisze:no dobra. to ja przed każdym meczem jadlam frytki:] przed 6 i 7 meczem to nawet duże kupilam :lol:
w Pabach tego nie zrobilam i wtopa :lol:
ufff... na szczęście do października koniec z frytkami :wink:
taki tam maly off topic
No frytki (a) to jednak nasza specjalność -to "produkt" czysto łódzki :lol:
Obrazek
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 07 maja 2007, 20:00

diablewcielone:P pisze:niee ja się zgadzam z Ann w sprawie koszulek 8) w końcu miałam tą samą co rok temu na 7 meczu w Krakowie

to ja jeszcze dodam, że koszulkę, w której byłam rok temu na finałowym 7 meczu miałam w tym roku też przy sobie :D

dobra, koniec tego spamu, bo Pani Moderator zaraz mnie wywali :P

schwarcus
Nowy na forum

Postautor: schwarcus » 07 maja 2007, 20:01

yhhh ... to ja byłam ... tylko się nie zalogowałam :]

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 maja 2007, 20:03

Anonymous pisze:

to ja jeszcze dodam, że koszulkę, w której byłam rok temu na finałowym 7 meczu miałam w tym roku też przy sobie :D

pani moderator nie wywali, bo też spamuje :lol:
ale przyznajcie, ze frytki jadlam z dużym poświęceniem :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 07 maja 2007, 20:08

ann pisze:
Anonymous pisze:

no raczej :) i chwała Ci za to :!: nawet nie musiałaś być specjalnie zmuszana :) A to, że mimo frytek przegraliśmy w gdyński weekend to: po pierwsze wina tego że frytki nie były duże, a po drugie pani "podająca" była niemiła przez co frytki nie były należycie podane!
kończąc spamowanie- buty ADF to też istotny element!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

schwarcus
Nowy na forum

Postautor: schwarcus » 07 maja 2007, 20:08

ann pisze:
Anonymous pisze:

Zdecydowanie się zgadzam :D zwłaszcza te kilka ostatnich, które zostało na samym dnie :wink:

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 maja 2007, 20:12

Jeśli chodzi o wasze talizmany pokroju jedzenie frytek, to chyba moje przesądy są najbardziej przyziemne, otóż, wyrgaliśmy tylko te mecze na których byłem :lol:

opuściłem drugi u nas bo byłem w Kielcach no i dwa w Gdynii i co ? i wtedy przegraliśmy 8)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
diablewcielone:P
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: diablewcielone:P » 07 maja 2007, 20:14

ale teoria butów na końcu została po części obalona (6 mecz w Gdyni....)

Liquidor pisze:Jeśli chodzi o wasze talizmany pokroju jedzenie frytek, to chyba moje przesądy są najbardziej przyziemne, otóż, wyrgaliśmy tylko te mecze na których byłem :lol:

opuściłem drugi u nas bo byłem w Kielcach no i dwa w Gdynii i co ? i wtedy przegraliśmy 8)

czekaj czekaj nie byłeś w sobotę w Pabianicach w pierwszej rundzie :?:

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 07 maja 2007, 20:29

diablewcielone:P pisze:ale teoria butów na końcu została po części obalona (6 mecz w Gdyni....)

Liquidor pisze:Jeśli chodzi o wasze talizmany pokroju jedzenie frytek, to chyba moje przesądy są najbardziej przyziemne, otóż, wyrgaliśmy tylko te mecze na których byłem :lol:

czekaj czekaj nie byłeś w sobotę w Pabianicach w pierwszej rundzie :?:

Sie wtrace :) Byl byl!! :) Hehe to na eurolige nie mozna go wpuszczac i bedziemy mistrzami europy;P
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."
Rick Barry
Obrazek

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 07 maja 2007, 20:31

Zdaje sie ze delikatnie spieprz... em sprawe:d Widac lepiej jak sie nie odzywam :) sorki
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."

Rick Barry

Obrazek

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 07 maja 2007, 20:33

diablewcielone:P pisze:ale teoria butów na końcu została po części obalona (6 mecz w Gdyni....)

tak było, nawet w 7 meczu były czerwone butu nie pod kolor stroju (skandal), czyli teoria jest taka- graliśmy te 2 mecze tak dobrze, że nawet czerwone buty nie przeszkodziły!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 maja 2007, 20:46

diablewcielone:P pisze:czekaj czekaj nie byłeś w sobotę w Pabianicach w pierwszej rundzie :?:

a cicho :lol:

to farta przynoszę tylko w finałach :wink:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”