BasketFan pisze:Dobrze kombinuję,prawda![]()
![]()
![]()
ja tam ma do gościa pewien szacunek za podejście do pewnych nielicznych spraw i zeszły sezon, no ale przejście do największego rywala to raczej ponad moje siły
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Liquidor pisze:BasketFan pisze:Dobrze kombinuję,prawda![]()
![]()
![]()
ja tam ma do gościa pewien szacunek za podejście do pewnych nielicznych spraw i zeszły sezon, no ale przejście do największego rywala to raczej ponad moje siły
![]()
![]()

osesek pisze:dlatego też Kobryń
![]()
![]()

Co do Marcin Dajos powiem tak- Siedlicki wróci.Mam wrażenie że jest on kompletnie zielony na temat kk a te przyczyny porążki to zwykłe frazesy których można napisać jeszcze 100 bez oglądania meczów.
ann pisze:Co do Marcin Dajos powiem tak- Siedlicki wróci.Mam wrażenie że jest on kompletnie zielony na temat kk a te przyczyny porążki to zwykłe frazesy których można napisać jeszcze 100 bez oglądania meczów.
chyba Sielski![]()
to że pan Dajos nie ma pojęcia o kk, to już pokazal w swoim pierwszym artykule.
aaa i zgadzam się z resztą wypowiedzi Hell...

osesek pisze:ann pisze:Co do Marcin Dajos powiem tak- Siedlicki wróci.Mam wrażenie że jest on kompletnie zielony na temat kk a te przyczyny porążki to zwykłe frazesy których można napisać jeszcze 100 bez oglądania meczów.
chyba Sielski![]()
to że pan Dajos nie ma pojęcia o kk, to już pokazal w swoim pierwszym artykule.
aaa i zgadzam się z resztą wypowiedzi Hell...
nie dziw się ann, hell długo przed nami przejrzał na oczy jak to jest z łysym...

hellraiser pisze:W zeszłym sezonie napisałem że Omanic pali ziemie.
Ja tylko raz w życiu broniłem Omanica po meczu z Valencją.Bo akurat moim zdanuem błedy Omanica nie przełożyły się na porażke w Eurolidze.Po prostu Valencja to dla mnie super silny zespół.
ann pisze: To one są przede wszystkim winne i muszą pamiętać, że winie po piętach depcze kara.
Nie rozpaczam z powodu drugiego miejsca. Mamy przynajmniej o połowę mniejszy budżet od zespołu z Krakowa, lecz mało brakowało, a zostałby on zgnieciony w finale. Brakowało nam jednego zwycięstwa, by osiągnąć sukces, i ta sytuacja chyba sparaliżowała niektóre zawodniczki. Dumny jestem z tego, że na parkiecie znajdowały się Polki, które odgrywały znaczące role w tym finale i to uważam za sukces. W ostatnim spotkaniu zawiodły nieco Amerykanki i bez ich wsparcia nie byliśmy w stanie, niestety, wygrać decydującego spotkania. Nie ma jednak co rozpaczać. Ile jest przecież większych od Gdyni miast, które chciały by odnosić takie sukcesy, jak my. Jak na razie mamy pięć zespołów pierwszoligowych i to też jest do pozazdroszczenia. Dlatego uważam, że srebro także jest w pewnym stopniu sukcesem.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości