ann pisze:wolę nieudolność w doborze trenera niż zawodniczek.
![]()
Tu akurat my jesteśmy number one ale możemy wam oddać i będziecie mieli KOMBO.Gratis....
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
hellraiser pisze:ann pisze:wolę nieudolność w doborze trenera niż zawodniczek.
![]()
Tu akurat my jesteśmy number one ale możemy wam oddać i będziecie mieli KOMBO.Gratis....
Postąpiła w taki sposób, by móc należycie przygotować się do sezonu w Europie. Można powiedzieć, że zakończyła przygodę z amerykańską koszykówką specjalnie dla nas - szczyci się dyrektor ds. marketingu gdyńskiego zespołu Marcin Kicior
fearless pisze:A mnie się zdaje, Hell, że dalej nie rozumiesz o co mi chodzi...
. W Lotosie nie oszukujmy się, ale są 2,5 klasowe zawodniczki na dzień dzisiejszy: Canty, Claw, Tuvic...

hellraiser pisze:ann pisze:jeśli chodzi o te przyszłościowe w Lotosie, to moim zdaniem:
- Ukrainka i Białorusinka- w styczniu pewnie się pożegnają z Gdynią, trzeba zrobic miejsce dla Amerykanki i może klasowej Europejki( ewentualnie try
Tak okażde młodej można napisać...
ann pisze:hellraiser pisze:ann pisze:jeśli chodzi o te przyszłościowe w Lotosie, to moim zdaniem:
- Ukrainka i Białorusinka- w styczniu pewnie się pożegnają z Gdynią, trzeba zrobic miejsce dla Amerykanki i może klasowej Europejki( ewentualnie try
Tak okażde młodej można napisać...
ale co Hell?
to że się ich pozbywa w połowie sezonu by zrobić miejsce dla kolejnych?
nie zauważyłam takiej praktyki w wielu klubach

hellraiser pisze:Nie o każdej 20latce można napisać ze się nie sprawdzi....
Ałgaja pisze:hellraiser pisze:
co do 20-letnich Polek....prawie Biba, Jujka, Urbaniak...na którą stawiasz, w kategorii "sprawdzi się"?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 99 gości