8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 17 listopada 2007, 12:12

Barti pisze:
kwassek pisze:Z tego co wiem to kazdy klub jest zobowiazany do zostawienia 30 wejsciowek w kasie ... bez wzgledu na to czy kibice gosci zapowiadaja swoja obecnosc czy tez nie.

20-tu wejściówek :D

A w Krakowie zawsze odlozone jest 30 :) - widac nasi włodarze sa bardzo goscinni ;)

Barti
Żak

Postautor: Barti » 17 listopada 2007, 12:17

Nic tylko pozazdrościć. Ja się już kilkakrotnie spotkałem z odliczaniem 20 kibiców przed wejściem na halę.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 listopada 2007, 17:30

kwassek pisze:
Barti pisze:
kwassek pisze:Z tego co wiem to kazdy klub jest zobowiazany do zostawienia 30 wejsciowek w kasie ... bez wzgledu na to czy kibice gosci zapowiadaja swoja obecnosc czy tez nie.

20-tu wejściówek :D

A w Krakowie zawsze odlozone jest 30 :) - widac nasi włodarze sa bardzo goscinni ;)

Moze dlatego ze zadko przyjezdza do Krakowa jakas grupka powyzej 20 osob :D... ze wzgledu na odleglosc :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 17 listopada 2007, 21:43

No gorzów mam nadzieje ze jak polkowice przyjada do was to ich zmieciecie dopingiem. Pozdrawiam i życze wygranej
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 17 listopada 2007, 21:47

Longerinho pisze:No gorzów mam nadzieje ze jak polkowice przyjada do was to ich zmieciecie dopingiem. Pozdrawiam i życze wygranej

ZObaczymy :D

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 17 listopada 2007, 23:20

Longerinho pisze:No gorzów mam nadzieje ze jak polkowice przyjada do was to ich zmieciecie dopingiem. Pozdrawiam i życze wygranej

Na pewno Gorzowianie są podbudowani twoją motywacją :wink:
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 17 listopada 2007, 23:24

Oni to wiedza :D Nie beda musieli nikogo przekrzykiwac , bo kibica CCC klub nie podstawil autobusu i maja czape chlopaki :lol: :roll:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 17 listopada 2007, 23:27

czuken pisze:Oni to wiedza :D Nie beda musieli nikogo przekrzykiwac , bo kibica CCC klub nie podstawil autobusu i maja czape chlopaki :lol: :roll:

No kibicą z Dudy klub podstawił autobus...ale i tak kibice z Polkowic ich przekrzyczeli 8) a teraz Gorzow przekrzyczy ich...Niestety...i tak bywa w życiu 8)

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 17 listopada 2007, 23:36

Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecie :) Odcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa :) Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha :lol:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 17 listopada 2007, 23:36

A czy to ważne kto kogo przekrzyczy? Ogarnijcie się 8) Istotne jest czyj doping bardziej wpłynie na koszykarki i jak się kibice będą bawić...Bo koszykówka jest...:D

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 17 listopada 2007, 23:47

czuken pisze:Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecie :) Odcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa :) Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha :lol:

Sie zobaczy ..... Czy bez pomocy klubu bedziemy istniec :):) Przynajmniej probujemy nawiazac jakis kontakt z klubem by nam w czyms pomogali a nie :/;/ U nas hala nic innego nie umie spiewac jak CCC !! Dobrze ze przyjamniej to spiewaja a nie to co u was PIKNIKI . Siedza i klaszcza .Bylem,widzialem,zobaczylem :/:/

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 17 listopada 2007, 23:48

czuken pisze:Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecie :) Odcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa :) Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha :lol:

ale u siebie zdzialamy... i pokazemy nasz doping 8) hehe...

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 17 listopada 2007, 23:49

Widziales? Kiedy ? Rok temu? Oj duzo sie zmienilo, oj duzo :) Juz sie nie bede wypowiadal tu bo szkoda czasu i takie tam. Ostatnie co napisze: Gorzow Jazda z ...Polkowicami :D

Pozdro normalni kibice Orła

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 18 listopada 2007, 00:03

czuken pisze:Widziales? Kiedy ? Rok temu? Oj duzo sie zmienilo, oj duzo :) Juz sie nie bede wypowiadal tu bo szkoda czasu i takie tam. Ostatnie co napisze: Gorzow Jazda z ...Polkowicami :D

Pozdro normalni kibice Orła

A sory zapomonialem u was w tym roku cala sala wstaje i robi "szkocje" ...
Pozdro normalni kibice Teczy

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 18 listopada 2007, 00:04

Kazdy bawi sie jak umie 8) hehe... Nasze Pikniki CCC a ich Klaszcza 8)

Wróć do „Kibice”