Barti pisze:kwassek pisze:Z tego co wiem to kazdy klub jest zobowiazany do zostawienia 30 wejsciowek w kasie ... bez wzgledu na to czy kibice gosci zapowiadaja swoja obecnosc czy tez nie.
20-tu wejściówek
A w Krakowie zawsze odlozone jest 30
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
kwassek pisze:Barti pisze:kwassek pisze:Z tego co wiem to kazdy klub jest zobowiazany do zostawienia 30 wejsciowek w kasie ... bez wzgledu na to czy kibice gosci zapowiadaja swoja obecnosc czy tez nie.
20-tu wejściówek
A w Krakowie zawsze odlozone jest 30- widac nasi włodarze sa bardzo goscinni
Longerinho pisze:No gorzów mam nadzieje ze jak polkowice przyjada do was to ich zmieciecie dopingiem. Pozdrawiam i życze wygranej
czuken pisze:Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecieOdcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa
Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha
czuken pisze:Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecieOdcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa
Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha
czuken pisze:Widziales? Kiedy ? Rok temu? Oj duzo sie zmienilo, oj duzoJuz sie nie bede wypowiadal tu bo szkoda czasu i takie tam. Ostatnie co napisze: Gorzow Jazda z ...Polkowicami
Pozdro normalni kibice Orła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości