8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Prizel
Nowy na forum

.

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 21:39

to pytanie nie do mnie ja nie mam bladego pojęcia. wrócą to trzeba zapytać

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 18 listopada 2007, 21:39

Doping porównywalny , jednak z małym plusem dla CCC, którzy ,,jechali" z dopingiem cały mecz mimo że na parkiecie momentami było prawie 40 w plecy.U Nas troszkę za długie przestoje w dopingu.Jednak pod koniec jak cała hala trochę się ruszyła to kibiców z Polkowic nie było już słychać
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 18 listopada 2007, 21:42

desix pisze:Doping porównywalny , jednak z małym plusem dla CCC, którzy ,,jechali" z dopingiem cały mecz mimo że na parkiecie momentami było prawie 40 w plecy.U Nas troszkę za długie przestoje w dopingu.Jednak pod koniec jak cała hala trochę się ruszyła to kibiców z Polkowic nie było już słychać

W takim razie przepraszam, nie wiem czemu tak wyszlo, ze glosniej slyszalem Gorzowian(moze dlatego ze Ich chcialem slyszec )

Pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Prizel
Nowy na forum

.

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 21:42

Doping porównywalny , jednak z małym plusem dla CCC, którzy ,,jechali" z dopingiem cały mecz mimo że na parkiecie momentami było prawie 40 w plecy.

to nasz plus przyznaję

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Re: .

Postautor: SEP-CE » 18 listopada 2007, 21:42

wlodi9 pisze:
Prizel pisze:dobra tam, mniejsza z tym chyba najważniejsze jest stawienie się kibiców przyjezdnych na meczu

Z tym sie zgodze( i chwała Wam za to) :) , acha i mam pytanko do kibicow Polkowic?? Gdzie macie ten na prawde dobry bęben :lol: , klub Wam zabral czy tylko tak sie zlozylo ze na ten mecz nie wzieliscie??

a może bębniarz dobry :P ;>

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Re: .

Postautor: wlodi9 » 18 listopada 2007, 21:46

SEP-CE pisze:
wlodi9 pisze:
Prizel pisze:dobra tam, mniejsza z tym chyba najważniejsze jest stawienie się kibiców przyjezdnych na meczu

Z tym sie zgodze( i chwała Wam za to) :) , acha i mam pytanko do kibicow Polkowic?? Gdzie macie ten na prawde dobry bęben :lol: , klub Wam zabral czy tylko tak sie zlozylo ze na ten mecz nie wzieliscie??

a może bębniarz dobry :P ;>

A może, może , rozumiem że Ty nim jestes, tak?? :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 18 listopada 2007, 21:47

nie będę się z tym krył :P moja bujanka i tak była już sławna przez chwilę :D

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 18 listopada 2007, 21:49

No dobra, to co sie z stalo z nim( z bębnem) ??
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 18 listopada 2007, 21:50

wlodi9 pisze:No dobra, to co sie z stalo z nim( z bębnem) ??

to już Ci moga powiedziec tylko ci, którzy byli na wyjeździe, a więc musisz byc cierpliwym :D

Prizel
Nowy na forum

.

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 22:03

a mógłby ktoś napisać ile było osób w młynie Gorzowa ?? z czystej ciekawości pytam

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 18 listopada 2007, 22:16

wlodi9 pisze:
desix pisze:Doping porównywalny , jednak z małym plusem dla CCC, którzy ,,jechali" z dopingiem cały mecz mimo że na parkiecie momentami było prawie 40 w plecy.U Nas troszkę za długie przestoje w dopingu.Jednak pod koniec jak cała hala trochę się ruszyła to kibiców z Polkowic nie było już słychać

W takim razie przepraszam, nie wiem czemu tak wyszlo, ze glosniej slyszalem Gorzowian(moze dlatego ze Ich chcialem slyszec )

Pzd :wink:

Może dlatego, że kamerzysta stał cały czas koło nas. A swoją drogą to mało ten pan nie dostał w bambuko bo sie troszkę rzucał. A od razu uprzedzam pytanie innych: za co? Otóż za to, że panoszył się po parkiecie i nawet już na nim nie będąc zostawiał tam kabel i o ile dobrze pamiętam to właśnie o ten kabel poślizg złapała Ania Szyćko co mogło się skończyć kontuzją :? Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło
A teraz do meritum: doping dobry z obu stron, Polkowice leciały z dopingiem cały czas mimo tego, że wynik był jaki był. O żadnej napince też nie slyszalem 8)

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 listopada 2007, 22:17

Malutko :? Jednak dawalismy rade :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 18 listopada 2007, 22:30

tadeo86 pisze: A swoją drogą to mało ten pan nie dostał w bambuko bo sie troszkę rzucał. A od razu uprzedzam pytanie innych: za co? Otóż za to, że panoszył się po parkiecie i nawet już na nim nie będąc zostawiał tam kabel i o ile dobrze pamiętam to właśnie o ten kabel poślizg złapała Ania Szyćko co mogło się skończyć kontuzją :? Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło

Tak po prawdzie, to oklepany powinien być, nie tylko za ten kabel, ale za chamskie odzywki i prowokowanie. Pajac chyba myslał, ze jak na halę wlezie to mu wszystko wolno i wszyscy będą mu się w pas kłaniać i kabel za nim poprawiać. Wielu już kamerzystów mieliśmy na hali, ale ten to jak panna młoda welonem zarzucał i kabel na parkiecie zostawiał. Dobrze, że znaczna częśc kibiców nie słyszała jego wiązanki do mnie, bo widzowie w TV mogliby usłyszeć parę brzydkich słów i było by dopiero jaki to Gorzów chamski jest.

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 18 listopada 2007, 22:33

tego nie słyszałem ale słyszałem jak jakiś koles krzyknoł " Widziałem ORŁA cień" Smieszne to dla mnie było ( było to gdzieś w 3 kwarcei albo 2 gdy którys z trenerów poprosił o czas )

Prizel
Nowy na forum

.

Postautor: Prizel » 18 listopada 2007, 22:35

a nie dało rady mu uświadomić że stwarza niebezpieczeństwo ??

Wróć do „Kibice”