8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Doping porównywalny , jednak z małym plusem dla CCC, którzy ,,jechali" z dopingiem cały mecz mimo że na parkiecie momentami było prawie 40 w plecy.U Nas troszkę za długie przestoje w dopingu.Jednak pod koniec jak cała hala trochę się ruszyła to kibiców z Polkowic nie było już słychać
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
desix pisze:Doping porównywalny , jednak z małym plusem dla CCC, którzy ,,jechali" z dopingiem cały mecz mimo że na parkiecie momentami było prawie 40 w plecy.U Nas troszkę za długie przestoje w dopingu.Jednak pod koniec jak cała hala trochę się ruszyła to kibiców z Polkowic nie było już słychać
W takim razie przepraszam, nie wiem czemu tak wyszlo, ze glosniej slyszalem Gorzowian(moze dlatego ze Ich chcialem slyszec )
Pzd
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Re: .
wlodi9 pisze:Prizel pisze:dobra tam, mniejsza z tym chyba najważniejsze jest stawienie się kibiców przyjezdnych na meczu
Z tym sie zgodze( i chwała Wam za to), acha i mam pytanko do kibicow Polkowic?? Gdzie macie ten na prawde dobry bęben
, klub Wam zabral czy tylko tak sie zlozylo ze na ten mecz nie wzieliscie??
a może bębniarz dobry
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: .
SEP-CE pisze:wlodi9 pisze:Prizel pisze:dobra tam, mniejsza z tym chyba najważniejsze jest stawienie się kibiców przyjezdnych na meczu
Z tym sie zgodze( i chwała Wam za to), acha i mam pytanko do kibicow Polkowic?? Gdzie macie ten na prawde dobry bęben
, klub Wam zabral czy tylko tak sie zlozylo ze na ten mecz nie wzieliscie??
a może bębniarz dobry;>
A może, może , rozumiem że Ty nim jestes, tak??
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:desix pisze:Doping porównywalny , jednak z małym plusem dla CCC, którzy ,,jechali" z dopingiem cały mecz mimo że na parkiecie momentami było prawie 40 w plecy.U Nas troszkę za długie przestoje w dopingu.Jednak pod koniec jak cała hala trochę się ruszyła to kibiców z Polkowic nie było już słychać
W takim razie przepraszam, nie wiem czemu tak wyszlo, ze glosniej slyszalem Gorzowian(moze dlatego ze Ich chcialem slyszec )
Pzd
Może dlatego, że kamerzysta stał cały czas koło nas. A swoją drogą to mało ten pan nie dostał w bambuko bo sie troszkę rzucał. A od razu uprzedzam pytanie innych: za co? Otóż za to, że panoszył się po parkiecie i nawet już na nim nie będąc zostawiał tam kabel i o ile dobrze pamiętam to właśnie o ten kabel poślizg złapała Ania Szyćko co mogło się skończyć kontuzją
A teraz do meritum: doping dobry z obu stron, Polkowice leciały z dopingiem cały czas mimo tego, że wynik był jaki był. O żadnej napince też nie slyszalem
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
tadeo86 pisze: A swoją drogą to mało ten pan nie dostał w bambuko bo sie troszkę rzucał. A od razu uprzedzam pytanie innych: za co? Otóż za to, że panoszył się po parkiecie i nawet już na nim nie będąc zostawiał tam kabel i o ile dobrze pamiętam to właśnie o ten kabel poślizg złapała Ania Szyćko co mogło się skończyć kontuzjąAle na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Tak po prawdzie, to oklepany powinien być, nie tylko za ten kabel, ale za chamskie odzywki i prowokowanie. Pajac chyba myslał, ze jak na halę wlezie to mu wszystko wolno i wszyscy będą mu się w pas kłaniać i kabel za nim poprawiać. Wielu już kamerzystów mieliśmy na hali, ale ten to jak panna młoda welonem zarzucał i kabel na parkiecie zostawiał. Dobrze, że znaczna częśc kibiców nie słyszała jego wiązanki do mnie, bo widzowie w TV mogliby usłyszeć parę brzydkich słów i było by dopiero jaki to Gorzów chamski jest.