Jak dla mnie to bezsens- CC będzie grało lepiej i wyjdzie po nowym roku z dołka- totalnie niepotrzebnie Andrzej sie podał do dymisji. W zeszłym roku pomimo dobrego składu też poprzegrywali dużo spotkań w lidze i na zakończenie było dobrze.
Po prostu frajersko nie umieli sie przestawić na cykl pucharowy, ale to było do nadrobienia po nowym roku.
Druga sprawa, że bezsensu Andrzej nei rotował młodymi Polkami - tzn jak pisałem juz wcześniej : powinien wybrać najlepszą młodą Polkę, i konsekwentnie na nia stawiać, aby zmieniała podstawowe zawodniczki. Wtedy areał koszykarek z 7 grających na boisku poszerzyłby sie do 8 co odciążyłoby trochę zmęczony zespoł ( to jest wariant asekuracyjny, ja tam bym rotował calą 10 i nawet jesli poprzegrywałbym parę spotkań, to jestem pewien ,że zespoł na play off miałby dużo sił i pokazałby miejsce w szeregu niejednemu)
Mimo wszystko jednak, Andrzej powinien zostać bo po Nowym Roku byłoby już ok.
A jeśli juz odchodzi to przydałby sie dobry trener W AZS-ie zamiast Habera.Myślę jednak ,że Haber na bank zostanie, chyba ,że zastapi go Grzegorz Szajek