12 kolejka FGE: Tęcza Leszno-Utex ROW Rybnik

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
tomtom
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: tomtom » 17 grudnia 2007, 20:25

Mozarthio pisze:O zadnych wychowankach Rybnika nei wpsominalem!o co kaman?

Mój błąd przepraszam ;) Zbyt daleko posunięty skrót myślowy ;) Popełniłem ten sam błąd co Ty, czyli potraktowałem to co napisaleś zbyt osobiście.
Mozarthio pisze:a dokladnei nei chodzi mi o to ze macie wielki budżet

...napakowany finansowo Rybnik... - rozumiem że to Twoje okreslenie niewielkiego budżetu :lol:
Mozarthio pisze:tylko to kluje w oczy ze druzyna powstaje w trudach moim zdaneim a wy zainwestowaliscie w znane firmy i widac golym okiem ze nie stanowi to poki co druzyny.

Możesz wyjaśnić kogo i co kłuje w oczy :?:
Mozarthio pisze:nie musisz cytowac kazdej mojej wypowiedzi za krotko jestescie w lidze coz tak jak i my a robisz z siebie znawce

A toś mi przygadał :oops: aż mi wstyd :oops: Wybacz że ośmieliłem się zwrócić Ci na cokolwiek uwagę, od dziś znam swoje miejsce w szeregu :lol: Nie uważam się za znawcę, myśle jednak że powinieneś wiedzieć że kibicowałem koszykarkom ROW-u wtedy, kiedy Ty uczyłeś się wymawiać słowa mama i tata :wink:
Mozarthio pisze:i powiedz kolego gdzie napisalem ze przyjezdzamy po zwyciestwo PEWNE w rybniku? napisalem ze zobaczysz gre zespolowa a to roznica ! wiec nie denerwuj ludzi swoimi bredniami ..wygra lepszy tego nei wiem kto to bedzie

Masz rację, nie napisałeś. Jednak po tym co napisałeś o pokazie leszczyńskiej gry zespołowej w Rybniku, do głowy nie przyszłoby mi że drużyna z Leszna może przegrać ten mecz. Wreszcie będziemy mogli przekonać się jak gra prawdziwa drużyna. Drużyna a nie zlepek amatorskich zawodniczek zagranicznych, które nie wiedzą jak grać bez podpowiedzi trenera, którym musisz współczuć braku podstawowych elementów wyposażenia hali, o których z góry wiadomo że nie stworzą drużyny bo Ty tak powiedziałeś i już. Jak z kimś takim można przegrać no co Ty? ;) I jeszcze przepraszam za powypisywane powyżej i w poprzednich postach brednie :lol:
PozdROWienia
Tomasz

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 18 grudnia 2007, 00:51

heh wiesz co nie wiem ile masz lat ale ja juz mam grubo po 20 nie bede mówił ile bo nie to chodzi zakończę te dyskusje bo widze ze nie ma sensu

p.s. ja pamiętam jeszcze pare ciekawych spotkań Unii z Rybnikiem ;) pozdro
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Ajax
Żak

Postautor: Ajax » 18 grudnia 2007, 19:15

Mozarthio pisze:
p.s. nei wiem czy w Rybniku macie tablice z pomiarem 24 s ktora w lesznie widac doskonale z kazdej strony hali ale jak nei to wspolczuje ...mimo chodem widze ile wasza rozgrywajka stoi w miejscu i rozglada sie za trenerem

Niestety nie mamy. Będą za to od następnego meczu za koszami wielkie telebimy, które non stop pokazują trenera Orczyka usiłującego przekazywać zawodniczkom swoja filozofie gry zespołowej, której to nauczył sie nie gdzie indziej, tylko na parkiecie Tęczy Leszno :lol:

Mozarthio pisze:nie musisz cytowac kazdej mojej wypowiedzi za krotko jestescie w lidze coz tak jak i my a robisz z siebie znawce

Prawda - żeby coś powiedzieć o koszu to trzeba być przynajmniej 10(?) lat w Ekstraklasie. Przypomnę Ci, że jak ROW grał w najwyższej klasie rozgrywkowej w kosza, to w Lesznie tylko na Smoczyku jeździli i do tego cały czas w lewo. :twisted:
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2007, 22:13 przez Ajax, łącznie zmieniany 1 raz.

radosław
Nowy na forum

Postautor: radosław » 19 grudnia 2007, 09:15

Panowie, Panowie... trochę klasy...

Pozdrawiam Was obu sedrecznie przed Świętami.

PS. Nie ekstraligi, tylko ekstraklasy - Panowie Znawcy. W koszykówce jest EKSTRAKLASA :)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 19 grudnia 2007, 18:36

Jego sprawa ,kolego macie sekcje sportu i uwazacie ze w lesznie poza zuzlem i koszem zenskim nic nie ma? Hmm jest znakomita druzyna w kregle , Mocek mowi ci cos te nazwisko - szermierka , zdolni juniorzy w plywaniu , mamy druzyne pilkarska wkrotce 3 liga ,a to ze żużel u nas byl jest i będzie to każdy wie :) "czy jadą w prawo czy w lewo nic ci złamasie do tego !" ;) przynajmniej mamy mistrza Polski :) a o Rybniku jak tak ci kolego mam z lekka dosrać ,wszędzie cicho i głucho.. kończę temat bezsensowny
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”