OSTRZEŻENIA
ostrzeżenie nr 2 dla tego pana.
chyba nie zrozumiał o co chodzi na tym forum, więc jeszcze jedno i sobie od niego odpoczniemy.
chyba nie zrozumiał o co chodzi na tym forum, więc jeszcze jedno i sobie od niego odpoczniemy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Dałem 3-cie, najchętniej dodałbym kolejne 2, bo temu panu(?) wypada podziękować na dobre. Wszystkie posty gości w temacie o PP sa z tego samego IP co jego, wiec proszę o bana na IP.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Odpoczniemy sobie... Dostaje za wpis anonimowy, cytuję:
"nie wiem może jakaś mała prowokacja to dostaniesz QBAss kolejne punkty to Ci ANNka loda zrobi
ukrywam sie bo i mi dowali innaczej
ANNka do Bata"
WAKACJE!
Ps. A przy okazji czystka w temacie o ME w Polsce, bo to już przesada co tam się dzieje ;(
"nie wiem może jakaś mała prowokacja to dostaniesz QBAss kolejne punkty to Ci ANNka loda zrobi
ukrywam sie bo i mi dowali innaczej
ANNka do Bata"
WAKACJE!
Ps. A przy okazji czystka w temacie o ME w Polsce, bo to już przesada co tam się dzieje ;(
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
ostrzeżenie dla Longerinho za radosną twórczość w dziale Kibice
Powiem tak ROman Skrzecz jest wrednym hamem a dlamnie skurwysynem. Pozdrawiam
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
3 ostrzezenie dla Wlodi9. Chcialem o tym juz gdzies napisac i mocno nie denerwuje to co sie ostatnio dzieje na forum, ze "mocno sie krytukuje" niektore osoby. Nie mowie to juz nawet o kwestiach animozji miedzy Kuba, a ekipa z Gorzowa;). Chodzi mi bardziej o nabijaczy postow, co by nie napisali to zaraz znajdzie sie jakis Endrju, co mu wypomni to i tamto. Co by nie bylo swiadczy to tez o poziomie pozostalych uzytkownikow forum. Szczegolnie mocno wkurwia mnie wlasnie takie zachowanie takie jak osobnika Wlodi9.wlodi9 pisze:kmitek85 pisze:Jak zwykle wszyscy się wzmacniają a Gorzów co śpi. Zgadam się z wszystkimi krytykami Nasz taktyka transferowa jest po prostu tragiczna. Tylko słyszymy że zawodniczki odchodzą, gdzie jest ten Gorzów gdzie Polki grają, co oni chcą same zagraniczne pościągać... tragedia normalnie jak na razie. Nie rozumiem osób które bronią nas zarząd inne kluby jakoś się nie kryją i mówią kto przychodzi kto zostaje.... Jak na razie wiemy tylko o 3 zawodniczka, a gdzie cała reszta co może juniorki weźmiemy do 1 składu![]()
Jestem z Leszna, ale jestem przekonany ze Wasz zarzad wie co robi, nie wiem po choj te zale, krtytyka. Jestes tak glupi, ze myslisz to co piszesz?? Brazowy medal macie i myslisz ze klub spoczal na laurach i ze teraz ma wyjebane i kit ze skladem??
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
3-cie ostrzeżenie skutkuje automatycznym banem (sie chce czy nie...) a zawsze do "dawacza" lub kogokolwiek kto będzie pamiętał zwracam się z prośbą o przypomnienie za 2 tygodnie o odbanowaniu.
A z tym co piszesz trzeba jakoś walczyć, tak by paru najmądrzejszych nie blokowało normalnej rozmowy innych.
A z tym co piszesz trzeba jakoś walczyć, tak by paru najmądrzejszych nie blokowało normalnej rozmowy innych.
pozwoliłam sobie na ściągnięcie Ann (zwanej dalej panią moderator naczelną) ostrzeżenia, które rzeczona pani sama sobie dała, po tym jak wyraziła werbalnie ból związany z cotygodniowym widywaniem pana Tomasza Herkta. Jak się okazało ból uzasadniony i słowa uzasadnione, wszystko było bardzo dawno temu, a samobiczowanie nie jest najlepszą formą kary.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Pierwsze (oby nie ostatnie) ostrzezenie dla Friel w temacie http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=8293

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
Jakos mam taka wew motywacje do dawania ostrzezen, albo po prostu denerwuje mnie to, ze nie potrafia wymieniac pogladow bez obrazania sie nawzajem. Tym razem Gofer13 dostaje 1 ostrzezenie.
gofer13 pisze:te frel czy jak ci tam wiesz co zaprzeproszeniem niektórych ludzi pustak jestes wiesz
aska jest reprezentantką kraju a poza grą w kosza uczyła sie w stanach,
wiec niepierdziel ze jest slaba amatorze bo mnie krew zaleja ze statystyk wynika...
ze głąb jestes i tyle wiesz
pozdrów krewnych...

ZnaczyNigdySieNieZaczelo