OSTRZEŻENIA

podforum organizacyjno - porządkowe
Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 11 lutego 2008, 20:43

poprosze o dozywotniego bana dla uzytkownika WZL_WZL
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 227#159227

tak był tepy ze nawet podfora pomylił
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 lutego 2008, 23:22

Już go ktoś potraktował banem (nie wiem czy po 3-cim czy to Seba albo Viallos) ale fakt jest faktem - jego krótka historia na kkforum, która (aż szkoda) całkowicie mi umknęła - dobiegła końca...

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 15 marca 2008, 13:23

Dałem ostrzeżenie QBAssowi (chyba tak to sie pisze) za całokształt działalności - wcześniej ostrzegałem go na priva.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 17 marca 2008, 21:42

ostrzeżenie nr 2 dla tego pana.
chyba nie zrozumiał o co chodzi na tym forum, więc jeszcze jedno i sobie od niego odpoczniemy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 17 marca 2008, 21:58

Dałem 3-cie, najchętniej dodałbym kolejne 2, bo temu panu(?) wypada podziękować na dobre. Wszystkie posty gości w temacie o PP sa z tego samego IP co jego, wiec proszę o bana na IP.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 marca 2008, 22:46

Odpoczniemy sobie... Dostaje za wpis anonimowy, cytuję:

"nie wiem może jakaś mała prowokacja to dostaniesz QBAss kolejne punkty to Ci ANNka loda zrobi

ukrywam sie bo i mi dowali innaczej

ANNka do Bata"

WAKACJE!

Ps. A przy okazji czystka w temacie o ME w Polsce, bo to już przesada co tam się dzieje ;(
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 09 kwietnia 2008, 20:43

rzymi... tylko mnie tak denerwuje?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 kwietnia 2008, 20:57

Greebo pisze:rzymi... tylko mnie tak denerwuje?

nie tylko... :evil:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 kwietnia 2008, 15:28

ostrzeżenie dla Longerinho za radosną twórczość w dziale Kibice

Powiem tak ROman Skrzecz jest wrednym hamem a dlamnie skurwysynem. Pozdrawiam
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 25 kwietnia 2008, 21:29

ostrzezenie dla pana Jamal_312 za wypowiedz w dziale 1 liga:

Jamal_312 pisze:świnie ... ja wale, całe pabianice ://///// na cholere dawali im organizacje

ajjj moje pierwsze ostrzezenie :P
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 15 maja 2008, 23:12

wlodi9 pisze:
kmitek85 pisze:Jak zwykle wszyscy się wzmacniają a Gorzów co śpi. Zgadam się z wszystkimi krytykami Nasz taktyka transferowa jest po prostu tragiczna. Tylko słyszymy że zawodniczki odchodzą, gdzie jest ten Gorzów gdzie Polki grają, co oni chcą same zagraniczne pościągać... tragedia normalnie jak na razie. Nie rozumiem osób które bronią nas zarząd inne kluby jakoś się nie kryją i mówią kto przychodzi kto zostaje.... Jak na razie wiemy tylko o 3 zawodniczka, a gdzie cała reszta co może juniorki weźmiemy do 1 składu :? :evil:

Jestem z Leszna, ale jestem przekonany ze Wasz zarzad wie co robi, nie wiem po choj te zale, krtytyka. Jestes tak glupi, ze myslisz to co piszesz?? Brazowy medal macie i myslisz ze klub spoczal na laurach i ze teraz ma wyjebane i kit ze skladem?? :wink:
3 ostrzezenie dla Wlodi9. Chcialem o tym juz gdzies napisac i mocno nie denerwuje to co sie ostatnio dzieje na forum, ze "mocno sie krytukuje" niektore osoby. Nie mowie to juz nawet o kwestiach animozji miedzy Kuba, a ekipa z Gorzowa;). Chodzi mi bardziej o nabijaczy postow, co by nie napisali to zaraz znajdzie sie jakis Endrju, co mu wypomni to i tamto. Co by nie bylo swiadczy to tez o poziomie pozostalych uzytkownikow forum. Szczegolnie mocno wkurwia mnie wlasnie takie zachowanie takie jak osobnika Wlodi9.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 maja 2008, 07:08

3-cie ostrzeżenie skutkuje automatycznym banem (sie chce czy nie...) a zawsze do "dawacza" lub kogokolwiek kto będzie pamiętał zwracam się z prośbą o przypomnienie za 2 tygodnie o odbanowaniu.

A z tym co piszesz trzeba jakoś walczyć, tak by paru najmądrzejszych nie blokowało normalnej rozmowy innych.

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 18 maja 2008, 21:32

pozwoliłam sobie na ściągnięcie Ann (zwanej dalej panią moderator naczelną) ostrzeżenia, które rzeczona pani sama sobie dała, po tym jak wyraziła werbalnie ból związany z cotygodniowym widywaniem pana Tomasza Herkta. Jak się okazało ból uzasadniony i słowa uzasadnione, wszystko było bardzo dawno temu, a samobiczowanie nie jest najlepszą formą kary.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 20 maja 2008, 16:32

Pierwsze (oby nie ostatnie) ostrzezenie dla Friel w temacie http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=8293
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 21 maja 2008, 16:49

Jakos mam taka wew motywacje do dawania ostrzezen, albo po prostu denerwuje mnie to, ze nie potrafia wymieniac pogladow bez obrazania sie nawzajem. Tym razem Gofer13 dostaje 1 ostrzezenie.
gofer13 pisze:te frel czy jak ci tam wiesz co zaprzeproszeniem niektórych ludzi pustak jestes wiesz
aska jest reprezentantką kraju a poza grą w kosza uczyła sie w stanach,
wiec niepierdziel ze jest slaba amatorze bo mnie krew zaleja ze statystyk wynika...
ze głąb jestes i tyle wiesz

pozdrów krewnych...
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Wróć do „Wsparcie”