Anonymous pisze:Banda zakomplesionych dur...
Do boju AZS
Przepraszam bardzo ale z jakiej racji przypisujecie mi te słowa? w sumie ja już kończe rozwodzenie się nad tą sprawą. Ja potrafię się podpisać pod tym co napisałem
Ważne kolejne zwycięstwo
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Anonymous pisze:Banda zakomplesionych dur...
Do boju AZS
Łukasz-fan pisze:Anonymous pisze:Banda zakomplesionych dur...
Do boju AZS
Przepraszam bardzo ale z jakiej racji przypisujecie mi te słowa? w sumie ja już kończe rozwodzenie się nad tą sprawą. Ja potrafię się podpisać pod tym co napisałem
Łukasz-fan pisze:z miłą chęcią niech sprawdzają IP, na pewno tamto nie jest mojego komputera
(...)
MARAS pisze:Oj Seba Seba! Pokaż mi gdzie napisałem że Mądra nie grała w AZSie, z tego co pamiętam to napisałem jednego posta w tym już 3 stronnicowym temacie i nie podjąłem w niej tematu Ilony Mądrej, więc lepiej przeanalizować trzy razy posta niż palnąć głupote!
Seba pisze:MARAS pisze:Oj Seba Seba! Pokaż mi gdzie napisałem że Mądra nie grała w AZSie, z tego co pamiętam to napisałem jednego posta w tym już 3 stronnicowym temacie i nie podjąłem w niej tematu Ilony Mądrej, więc lepiej przeanalizować trzy razy posta niż palnąć głupote!
Aaaaa - fakt... sorka! Tę głupotę napisał o Dzidce Twój kolega w poście zaraz nad Twoim... się mi zlały w jedno:)))))!
Najmocniej przepraszam Cię za wplątanie w dyskusję:))
Seba pisze:MARAS pisze:(...)
Nie gniewam się! Ale muszę być czujny aby nie wciskano mi słów których nie powiedziałem
Masz rację! Mea Culpa...Cieszę się, że się nie gniewasz za Dzidkę.
Pozdrawiam!
Seba pisze:
W sumie to i tak zupełnie nieważne... podpisany, czy nie wniósł do tematu dokładnie tyle samo, co twierdzenie, że "z przykrością musze napisać, że nie nazywał się Quay AZS tylko (...)"... no i w sumie przecież zbieżność IP z Koziegłów, z którego pisał wcześniej tylko Łukasz, może być zupełnie przypadkowa:) Ale to też nieważne... Najważniejsze, że Łukasz przyznał w końcu rację historii:);)
Gratuluję wygranej!!! W pełni zasłużona!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 129 gości